mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Eloise super draguta povestea. M-a emotionat.

Bebe nu stiu ce are dar imi da suturi in vezica de parca fac pipi pe mine ma inteapa asa de tresar. N-a mai facut asa ceva pina acum.

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Crisnemes, stiu ca inotul face bine dar avand in vedere ca abia s-a inchis colul, nu am curaj sa fac baie. Nu sunt inconstienta si decat sa-i fac cel mai mic rau bebitei mele mai bine ma abtin, nu mor eu fara baie in mare anul asta. Muream daca nu o vedeam deloc....

Am pus poza cu "monstrul" prins iei pe balta in album "la peste" si una noua cu burtica.

Sandra 27+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Monique, si eu am dureri de spate (jos, la noada). Dar cine n-are?
Hai ca nu mai avem mult si scapam de toate 'durerile'.

Crisnemes, acelasi efect il are fierul si la mine: ies zilnic la toaleta. Ce-i drep ca mananc si multe fructe: juma de kil piersici/nectarine/zilnic , plus 4-5 kg. de pepene. Si mancare, de regula vinete cu rosii...

Alipiticot, si distractie frumoasa la mare.

Inni, mi-a placut stilul in care ai povestit despre zoo. Pacat ca dormeau toate animalele.

Cpetrut, bafta in gasirea apartamentului!

Sandra, daca te hotarasti si plecati, sa aveti timp frumos la mare!

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Microbu, si eu zic ca cel mai intelept este sa te consulti mai intai cu medicul. Ca decat sa faci vreo prostie si sa regreti apoi...
Alipiticot, bine ai revenit!
Cpetrut, bafta cu mutatul! Va mutati inainte sau dupa ce nasti?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Neata'!

Fetelor, de ce va faceti griji ca bb e cu capul in jos? El asa si tre sa fie! Ca s-a intors mao devreme nu-i nici o problema, pai bb al meu de la 20 saptamani e cu capul in jos la fiecare eco. Poate voi sunteti mai simtitoare dar eu sincer nu pot sa-mi dau seama daca intre ecografii s-a intors cu fundu si dupa iar cu capul....habar n-am, cert este ca la fiecare eco era cu capul in jos. Nu va mai agitati pentru toate fleacurile!
Monique si pe mine ma doare spatele si burta si picioarele. I-am spus doctorului de durerile pe care le am ba intr-o parte ba in alta si stiti ce mi-a zis? Ca timp de 40 de saptamani suntem parazitate de un organism care pe jumatate ne este strain (fizic vorbind) si care in acest rastimp face tot posibilul sa ne populeze cat mai bine, ca se descarca tot felul de hormoni, ca se schimba o groaza de procese si in consecinta e normal sa ne mai doara cate ceva, sa ne incomodeze.

Multumim tare mult pentru urari de sanatate pentru tati. Azi e in regim de gravida sta acasa!

Try, multumim pentru info despre alaptat! Cpetrut, multumim si tie pentru exercitii! O sa incerc sa le pun in practica!

Felicitari pentru rezultate bune de la doctor pentru fetele care au fost si bine ati revenit cu vesti celor care n-au mai postat demult!

Inni, imi pare rau ca ai ramas dezamagita da macar ai iesit si tu putin din casa!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Microbu si eu zic ca cel mai bine e sa-l suni pe medicul tau si sa vb cu el....asa vei fi macar mai linistita!

Crisnemes prezentatia pelviana e cand bb e cu funduletul in jos, adica sper "iesir", iar cand sta cum trebuie, adica cu capul in jos e prezentatie craniana.Sper ca nu te-ai suparat pe mine!
Luni nu vei fi in Cluj?Ca poate ne intalnim la cabinetul lui Muresan daca tot zici ca stai in zona...tare mi-ar place sa ne vedem.
Programarea mea e de la 16:30, dar venim mai repede dc poti si vrei sa ne vedem....mai nasol e ca nu stiu cum facem cu Alesio ca s-ar putea sa-l aducem cu noi la cabinet daca nu are cu cine sa stea....
Ti-am cautat nr. de tel in notepad-ul comun dar vad ca nu l-ai pus acolo....ma gandeam sa-l am la mine sa te sun dc stabilim sa ne vedem...

Monique nu te necaji ca nu ai reusit sa vb cu medicul...poate e in vreo operatie...ai rabdare!

Alipiticot bine ai revenit!Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Ignatica bine macar ca ai gasit remediu pentru arsuri....mie nu-mi trec indiferent ce as manca....

Cpetrut unde stati in Cluj?

Ileana si eu am zis ca trebuie sa-mi mai fac niste poze sa vedeti ce "supla" sunt!...astept sa vina Ovi din delegatie sa ma pozeze

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Crisnemes - nu mai stau in Cluj. Ne-am mutat din mai. Am stat in nenorocitul de Manastur pe care il urasc din tot sufletul. De fapt am stat 10 ani in Cluj, prin chirii in toate cartierele. Dar Manasturul m-a terminat, asa ca hotarirea de a accepta slujba sotului in Sibiu a fost mai usoara. Acum stam la cumnatul meu, intr-o garsoniera fara bucatarie (si eu gatesc pe un ochi de aragaz intr-un beci sinistru si neamenajat), dar tot sper sa gasim o chirie mai convenabila.
Eu sunt in 30+ saptamini si bebica mea nu a pus capul la cutie. Viitorul meu consult e doar in august la jumatate. Sper ca pina atunci se razgindeste si se intoarce pentru ca nu prea ma incinta perspectiva unei cezariene.
Daca sunt fete care au avut deja o cezariana - cit de repede v-ati recuperat? Cum v-ati descurcat cu ingrijitul copilului? Eu nu o sa prea am mare ajutor si de aceea as prefera o perioada de recuperare scurta.
Distractie placuta la mare! Eu trebuie sa o salt anul acesta din motive financiare

Cricri cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna gravidutze harnicute!

Ca eu nu prea mai tin ritmul cu voi.

Vreau sa spun ca ma bucur pentru toate fetele care au venit de la eco cu vesti bune si sa o tinem tot asa!

Vad ca mai sunt probleme cu constipatia. Eu am mai zis, dar nu stiu daca voi gasiti in Ro fulgi Kellog's All Bran Regular.(sunt speciali pentru constipatie). Sunt 100% reusita, dar trebuie mancati zilnic (cu lapte ii mananc eu) si efectele apar cam dupa 2-3 zile, cel putin la mine. Cum intrerup si eu o zi-doua deja se simte. Se poate incerca si cu iaurt Activia. Aici a aparut si cu prune. Sau am auzit ca pepenele rosu mancat cu samburi(cica sunt laxativi). Succes!

De dureri de spate si eu ma plang mai ales in ultimul timp, si noada ma doare si mai nou am inceput sa am niste dureri de solduri noaptea...Dar eu cred ca sunt de la greutatea burticii. Bebelina mea s-a cumintit in ultima vreme: doarme mai mult, cel putin noaptea ma uimeste ce cumintica s-a facut ...si misca pe loc, se impinge cu piciorusele, sare de fundic in sus, se scutura. Pozitia este aceeasi de la 28 de saptamani si sper sa nu si-o mai schimbe.

Pentru fetele consemnate la pat un dulce de la mine ca imi inchipui ce greu este si curaj ca o sa fie bine!

Eu numar zilele pana la inceputul lui august cand va venii mama si sora mea cu nepotelul meu in vizita.

Cu spitalul la fel este si pe aici cum ati descris voi Oana si Try. Pe mine ma distreaza tampoanele alea cum zici tu Oana "heavy duty" ca mie asa mari mi se par...ce ca in chiloti normali nici vorba sa incapa. Cred ca o sa am o senzatie tare ciudata cu aia in chilotoii aia "moartea pasiunii" cum le zice sotul meu. Despre pompa eu stiu ca tot la spital au ei, si te "lucra" asistentele daca e nevoie la inceput. Si depinde si cat de mult stai in spital. Pe aici nu stai mai mult de 2-3 zile chiar si cu cezariana, numai daca sunt probleme sau vrei tu .

Si eu coc vinetele tot in cuptor. Doar le pun in tava si le intorc de pe o parte pe alta. mi se pare chiar mai bine si nu faci mizerie ,aaa si fara folie de aluminiu . Am citit si eu ca folia de aluminiu incalzita ar fii nociva Era chiar un subiect pe la "Discutii generale" la un moment dat. Si ziceti ca voi faceti si maioneza cu ou crud ca eu le-am tot facut fara maioneza dar parca nu au acelasi gust. N-am mai mancat vinete cu maioneza de la Craciun

Hai ca va las ca vreau sa calc hainutzele lui bebe pe care le-am spalat.

Pupici

Vauva 33+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

'Neata fetelor,
Ne-am trezit si noi, am mancat si top pe forum.
Mamilili, am vrut sa spun prezentatie pelvina sau pelviana asa cum a zis Pufymic.Deci la mine era asezata cu capul spre stomacul meu si piciorusele in jos, spre bazinul meu.
Mini-me sa sti ca si la mine e aceiasi prb cu DPN.Deci dr mea a zis la ultima consultatie ca am 28 dar de fapt aveam 29.Iar cu Dpn-ul dupa calculele mele Dpn. 22.09,Iosup mi-a zis la fel, dar dr mea zice 26-28.09.
Ini sa sti ca m-am amuzat tare cu povestea de la zoo.Or fi fost sedate bietele animalute de erau toate adormite!!
Microbu in legatura cu ce intrebai tu cu marea.Eu am fost exact cand au fost cele mai mari calduri.N-am sunat-o pe dr sa o intreb ca m-am gandit eu ca stiu ce am si ce n-am voie dar eu zic ca tu mai bine suni si intrebi pe dr tau.Eu am intrebat-o dupa ce am fost Deci n-ai voie sa stai la soare deoarece din cauza caldurii se face cvasodilatatie si e de rau.Asa mi-a zis dr.Poti sa te plimbi si sa stai sub umbrela dar nu in orele alea naspa.In legatura cu apa, eu am facut de 2 ori baie in mare dar era apa f. calda.Dar pe urma am facut prostia sa intru si in piscina si cred ca am facut f.rau pt ca nu mi-am dat seama ca e cam rece si pe urma am avut niste contractii supernasoale.Noroc ca am avut No-spa la mine.Si mai citisem eu undeva ca si valurile cica provoaca contractii.Cam asta e..
Pupici la toate fetele!
Stefy30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

neatza la burtici!

Adameasca, Gety felicitari pt vestile bune de la echo!
Crisnemes, Mini_me, Microbu, merci mult pt sfaturile legate de vinete la cuptor! am executat aseara si in dimineatza asta direct la ele am fost! au iesit foarte bune si eu nu vad nici o diferentza la gust fata de cele coapte!
Inni, iti inteleg perfect sentimentul legat de zoo! tare rau imi pare de acele animalutze! ca sa nu mai spun cum e dupa ce vezi prin alte tari cum arata o gradina zoo si te duci apoi in baneasa! te apuca plansul!
si ai nostri ar putea sa faca daca si-ar da mai mult interesul dar parerea mea este ca nu se vrea! ne place sa adimiram la altii dar la noi in tara nu se poate face ! scuze de off topic, dar efectiv ma revolta situatiile de genul acesta!
Adriana_mica, succes azi la echo!
Pufymic, se pare ca suntem de aceeasi inaltime! raportez si eu la 1.58, am 97 cm in talie si 65 de kg! am plecat de la 72 cm in talie si 53 de kg!
Microbu, distractie placuta la mare! eu singurul incovenient pe care l-am avut a fost ca m-i s-au umflat picioarele!
seara staeteam pe malul marii in fund cat sa vina valurile sa-mi ajunga pana la genunchi! e un super masaj!

va pup si o zi super va doresc,

Beatrix
27+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput