mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Martha78, Pufymic, MamiLili, multumesc pentru "re-primire"! Ieri si bebelina mea s-a miscat toata ziua, de ma rugam de ea sa se mai potoleasca, iar cand i-am spus doctoritei de acest lucru, mi-a zis sa nu ma ingrijorez, ca a vrut si ea "sa-i dam atentie". Nici palma lui taica-su asezata pe burta mea nu a linistit-o. De obicei se calma instantaneu. Azi a fost mai linistita, a fost "pe sticla" fetitza si s-a mai cumintit. Eu iau Materna in continuare, chiar daca am 77 kg. la 1,60 m. Doctorita mi-a zis sa nu ma opresc. Un nume intermediar pt. fetita noastra este Maria-Diana. Daca primul este sigur, al doilea nu stim siguri daca o sa ramana.
MAI AM O INTREBARE: LA VOI S-A SCHIMBAT PRIMA DPN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety ma bucur si eu ca te-ai intors...chiar azi scriam ca poate te-ai suparat pe noi...
DPN-ul e fluctuant si la mine. Oricum presupun ca e o data foaaaarte orientativa, doar bebelusii vin cand vor ei si de la 37 de saptamani nu mai sunt prematuri, poti sa te astepti zi de zi sa soseasca.
Nici eu n-am intrerupt prenatalele in ciuda celor 12 kile luate.
Tu erai cumva la Onofriescu si te-ai schimbat la doctorita ta? Scuza-ma daca te confund... Daca nu ma insel, atunci cred ca ai luat o decizie buna!

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara gravidute..
Gety la mine la fiecare ecograf scrie DPN-ul initial doctorul iar apoi scrie DPN-ul dat de ecograf care la ultima eco acum 2 sapt. era 1 sept in loc de 18 sept cand se termina cele 40 de saptamani..nici eu nu mai stiu cum e ..vom vedea la timpul potrivit..
Katia insanatosire grabnica la tatic
Va pup

Silvia30+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Stefy cred ca majoritatea dintr noi au cumparat macar cate ceva pentru bb...eu de exemplu am luat hainute(nu multe ca am multe de la Alesio) si mai avem de luat doar scaun de masina si carucior....
Dar eu nu sunt deloc superstitioasa!

Inni cum a fost plimbarea?

MamiLili cred ca Stefy vrea sa zica prezentatie pelviana....si e un mit chestia ca dc bb e in prezentatie pelviana vine mai repede....la mine asa a fost si l-am nascut pe Alesio la 41 de sapt si 2 zile!(atunci s-a declansat travaliul).

Gety mie un singur DPN mi-a zis la Alesio si l-a nimerit!Acum la fel mi-a zis un singur DPN...dar poate il "fentam" si facem cezariana programata!

Azi m-am simtit ca naiba....pe langa super-oboseala pe care o simt din ce in ce mai tare , pe langa somnul care-mi da tarcoale non-stop am avut si am inca si niste arsuri de toata frumusetea!
Sper sa-mi treaca pana maine!
Fug la nani!Noapte buna burtici cu bebici!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Gety, m-am distrat cand am citit postarea cu parerea de rau ca bebelina sta atat de mult cu capul in jos. Sa stii ca natura stie ea ce face si starea de normalitate e cu capul in jos (dupa 30 de saptamani). Oricum ei stau in lichidul amniotic si nu cred ca simt.
Pufy, si eu sunt tare curioasa daca se va intoarce bb pana la urma - nu ca ar avea vreo importanta, ca nu ma risc sa nasc natural pentru ca mi-e frica de ruptura uterina (am inteles ca se poate rupe uterul acolo unde e cusut daca nu s-a sudat suficient de bine si daca intensitatea contractiilor e prea mare).
Inni, iar esti de coma! Ai intrat doar ca sa somezi fata sa zica repede ce are: baietel sau fetita... Te inteleg, vrei sa faci listuta cat mai completa.

Eu desi m-am trezit la 5 dimineata nu am atipit deloc azi - special ca sa pic si eu ca lemnul pe la 12 noaptea, sa dorm si eu ca tot omul. Ca parca am trecut la alt fus orar, asa functionez de aiurea. Of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Katia multumesc mult pt. informatii, am sunat si la Medsana si la alte 5 clinici dar nimeni nu o face.De ce nu stiu poate se face mai rar ; daca stie cineva mai multe informatii va rog sa imi spuneti.

Pufy ,Ileana ,Cristnemes si Mephala

Mirabelac colul meu este deschis total( si pe int si pe ext).

Susa de cateva zile simteam ca este ceva in neregula atat la inspectia cu oglinda cum ii spun eu cat si la mana.Eram si foarte slabita, iar cand stateam in picioare simteam o jena evidenta.

O SEARA BUNA SI MULTA SANATATE LA TOATE BURTICILE!

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Roxanae...i-mi pare rau ca e asa...dar va trece si noi suntem alaturi de tine sa-ti treaca timpul mai repede....iar BB sa dospeasca acolo in burtica chiar daca e colul deschis....Eu sper sa stea inchis al meu(colul) mai am pana in 26 iulie la urmatoarea vizita. Si eu ma simt ca pufy asa mai obosita si fara vlaga, prefer sa stau mai mult pe acasa eu care de obicei a-si umbla toata ziua aiurea...Da trebuie sa fie bine si sa ne tinem toate puiutii in brate sanatosi.In seara asta vor mai fi bufnite?
Pupici la toate burticile frumoase...

Silvia30+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Iata dieta minune, o aveam eu pe calculator. Tin sa va spun ca nu prea e floare la ureche sa o tii, dar daca este vointa se reuseste. Eu prima oara am tinut-o pana la jumatate...dupa care am clacat. Muream de foame. Dupa aceea mi-am dat seama ca daca scapi de prima jumatate..restul ti se pare mai usor. Deja e micsorat stomacul. Si e adevarata chestia ca nu te mai ingrasi dupa aceea..decat dupa vreo 10-11 luni, asta daca mananci ca haplea.
Foarte importanta e apa.
Si inca un sfat..sa nu o tineti iarna ca mai mult ca sigur ca nu veti reusi.
Eu nu am slabit mai mult de 5 kg cu ea (ca si Aramona, de altfel)

Dieta pentru schimbarea metabolismului

Aceasta cura dureaza 13 zile si schimba metabolismul (asimilarea nutrientilor de catre organism), ceea ce face ca dupa cea de-a 13-a zi sa poti manca normal, fara a lua in greutate in urmatorii 2 ani. Nu este una dintre curele dietetice normale, ci una care ajuta la cresterea puterii arderilor si a metabolismului. De aceea are influenta si dupa intrerupere.
Daca respecti indicatiile punct cu punct fara nici o abatere de la regim se poate pierde toata grasimea de prisos din corp (7-20 Kg). Dieta trebuie urmata timp de 13 zile – nici mai mult nici mai putin. Daca in acest timp, se bea o bere, un pahar de vin, se mananca o bomboana, guma de mestecat sau un pic de mancare in plus INTRERUPE IMEDIAT CURA. Dieta se poate relua dupa o jumatate de an. Daca nu s-a ajuns mai departe de ziua a 6-a, se poate relua dupa 3 luni. In cazul in care este urmata punct cu punct timp de 13 zile, nu este permis sub nici o forma un nou regim in urmatorul an. Din cauza lungimii dietei, este dificila planificarea ei dinainte. De aceea trebuie planificata intr-o perioada cand nu esti invitata in oras sau la diverse petreceri.
Daca intre timp devii foarte infometata BEA MULTA APA (cel putin 2 L pe zi)
Cateva precizari :
- salata din timpul curei este salata verde proaspata
- codul se poate inlocui cu pastrav sau calcan
- aminteste-ti sa bei multa apa 2L cel putin
- cafeaua NU trebuie inlocuita cu ceai si trebuie mancat un cub de zahar, asa cum este precizat
- iaurtul natural este cel fara fructe sau zahar
- aprovizionarea cu tot ceea ce iti trebuie e necesar a se face din timp

Prima zi :
MD : 1 ceasca de cafea + un cub de zahar
P : 2 oua fierte tari + spanac fiert + o rosie
C : 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie

A doua zi :
MD : 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
P : ½ cutie de sunca + 1 cutie de iaurt natural
C : 200 g friptura vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie

A treia zi :
MD : 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
P : 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + salata
C : telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat

A patra zi :
MD : 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
P : 2 dL juice de portocale + 1 cutie iaurt natural
C : 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 1 cutie branza de vaci

A cincea zi :
MD : 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie
P : 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
C : 200 g friptura de vaca + salata de telina

A sasea zi :
MD : 1 ceasca cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
P : 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
C : ½ pui + salata cu ulei si zeama de lamaie

A saptea zi :
MD : 1 ceasca ceai fara zahar
P : NIMIC ( bea multa apa)
C : 200 g cotlet de miel + 1 mar

A opta zi :
MD : 1 ceasca cafea + 1 cub zahar
P : 2 oua fierte tari + spanac fiert + 1 rosie
C : 1 friptura mare + salata cu ulei si zeama de lamaie

A noua zi :
MD : 1 ceasca cafea + 1 cub zahar
P : ½ cutie sunca + 1 cutie iaurt natural
C : 1 friptura mare + salata cu ulei si zeama de lamaie

A zecea zi :
P : 2 oua fierte tari + ½ cutie de sunca + salata cu lamaie
C : telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat

A unsprezecea zi :
P : 2 dL juice de portocale + 1 cutie iaurt natural
C : 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 1 pachet mic de branza de vaci

A doisprezecea zi :
MD : 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie
P : 200 g cod fiert cu lamaie + 1 lingurita unt
C : 1 friptura mare + salata de telina

A treisprezecea zi :
MD : o ceasca cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
P : 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie
C : 250 g pui + salata cu ulei si zeama de lamaie

Iti doresc mult succes si nu uita : DIETA TREBUIE RESPECTATA PUNCT CU PUNCT , NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN.

Ma intorc sa citesc mai departe ce ati mai scris...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Roxanae probabil ca si tu tr sa vezi patul mai des. Mai bine ne-am aduna intr-o casa cele care tr sa stam la pat ca ar trece timpul mai usor.

Crisnemes vezi ca uleiul de ricin e un naturist mai drastic. Daca apelezi la plante si produse din plante, in general, iti spun ca dintre toate medicamentele pt. constipatie, uleiul de ricin este cel mai puternic. A nu se utiliza decat cand alta medicatie nu da rezultate.

Aramona...vreau si eu, te rog, cartea minune, dar chiar ca cel mai bine ar fi sa o pui pe mailul comun.

Alessia ce mai faci tu ? Vad ca nu esti cuminte si umbli aiurea pe net..vezi ca toate postarile alea nasoale sunt virusate. Daca ti-a intrat si tie virusul...il contaminezi si pe bebe si-ti arata el cand iese...

Lakioana felicitari pt. bebe sanatos si bine sigilat acolo . Asa sa ramana pana la termen.

Cpetrut ..baietel sau fetita ? Sau surpriza ?

Acd2you...idem cpetrut

Gety bine ai revenit.

Ionica ce-i ala estragon ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Aha..cpetrut..te-am ginit..ai fetita in burtica...uraa..ma duc sa pun un carucior roz bombon in dreptul tau

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput