mamici de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Azi am fost si eu la control. Bebelina e in grafic conform masuratorilor de la ecografie, e asezata transversal, iar placenta este de gradul I (prima data cand aflu gradul placentei).
Ce nu inteleg eu este de ce conform masuratorilor de la ecografie bebe se incadreaza in saptamana 28, iar la masuratorile de pe site conform dimensiunilor din ecografie se incadreaza la saptamana 29?
Mi-a luat sange pentru un test de coagulare si mi-a spart asistenta vena (s-a invinetit si umflat putin), iar maine dimineata duc si un sumar de urina pentru ca aveam edeme la picioare.
Am dus si analizele care le facusem eu in Oman si pe baza lor mi-a dat tratament cu fier (fiole buvabile) si tardiferon (valorile de la analize erau putin sub limita).
Spre norocul meu doctora a fost de acord sa imi dea scrisoare pentru calatoria de intoarcere cu avionul pentru ca va intra in concediu saptamana viitoare.
Inni si astazi suntem bufnite?
mini_me
28+
poze
inni spune:
Stefy bine ai revenit.
Try multumesc pt. kilu'
de informatii despre alaptare 
Mini_me...si fier fiole si pastile ?..vezi sa nu ti se faca colonul pietroi...ai grija cu constipatia.
..se pare ca da...bufnite pana la termen...[:D]![]()
![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
mini_me spune:
Inni postarea ta nu e prea incurajatoare pentru mine, pentru ca si asa in ultima vreme am avut probleme cu constipatia pana la episodul din week-end.![]()
Daca iau o zi fiola de fier si o zi tableta de tardiferon ar fi vreo contraindicatie?
Cum stai cu listuta?
mini_me
28+
poze
inni spune:
si acum sa va povestesc despre zoo..
..e trista..
Mai intai ne-a luat o ora de la pod de la Elvilla pana la intersectia cu DN1...drum care se face in 5 minute...era superaglomerat..
Am ajuns la zoo.
15.000 intrarea/persoana..copii aveau reducere..dar nu stiu cat era.
La cati bani dai..atata ai de vazut.Au mai disparut animale, aleile erau in santier, multi muncitori care se odihneau pe banci si numai unu dadea cu pickumer-ul..sau cum s-o scrie corect, ca nu stiu.
Leul dormea.
Leoaica dormea.
Tigrii..toti dormeau.
Poneii erau pe jos..unii dormeau, altii leneveau.
Oile..dormeau.
Maimutele dormeau.
Lupii dormeau.
Toata lumea era la ora de somn..cand i-am vazut pe toti asa...m-au apucat pandaliile..pana si astia dorm de rup...numai io...bufnita...![]()
![]()
..apropo..nu mai erau bufnite acolo...Cri cred ca pe noi ne asteapta gradina zoo ![]()
![]()
![]()
In schimb ursii, saracii, nu cred ca mai erau sanatosi la cap. Fiecare intr-o cusca (mica pt. cat le-ar trebui lor) si se invarteau pe loc, asaa oarecum haotic dar aveau parca o linie...n-am putut sa stau mult sa-i privesc pt. ca mi s-a facut mila.
Strutu se holba la sticla mea de Fanta.Il atragea culoarea probabil.
Un sg cimpanzeu mai era...sictirit rau de tot, care flencanea ceva in gura, ce mie mi s-a parut a fi "rahat" (adica kk)
...ca semana perfect, ni-l mai si arata din cand in cand ![]()
![]()
, dar cred ca era o scoarta de copac...
Dar plin de serpi...erau la serpi. Un singur boa si in rest numai pitoni...cred ca era tot neamu lor de pitoni..mama, tata, fii, bunici, strabunici...ca astia se inmultesc si bine si au avut cu ce popula camarutele alea.
Elefanti..unul singur..isi tinea trompa in gura..tot de plictiseala. Eu stiu ca astia nu sunt solitari. Trebuie sa traiasca in grup..macar unul sa mai fi fost..
Jalnic.
Dar o multime de aviare..peste tot...plin de voliere cu pasari.
Cam asta a fost...poze n-am.
Le-a intrebat sotul meu pe tantiile de la intrare de ce nu pun o taxa mai mare..au zis ca primaria stabileste.
Da-o-ncolo..15.000 ?...Macar 30.000 sa fie..cum sa administrezi o gradina zoo cu banii astia.
Plus ca pe unele custi nu mai scria ce e inauntru. Daca ghiceai bine, daca nu, plecai cum ai venit. Insa pe toate era rugamintea de a nu le da de mancare. Dar ei oare le dau ?????? Ca ratonii, care si ei dormeau, aveau in troaca rosii si pepeni ? pai astia mananca legume si fructe ? Eu parca stiam ca sunt cu soarecii, puii...
Oricum trist si locul, triste si animalele.
Dar mie mi-a prins bine iesirea cu toata busculada din oras.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea.
Parca mi s-a facut somnica.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
inni spune:
Mini_me dar cat ti-a iesit hemoglobina ?
Chiar am vb serios sa ai grija, si iata, mai ales ca ai avut probleme.
Nu stiu cum ti-a spus sa le iei..banuiesc ca o fiola si o pastila.
Pai ia-le si vezi cum decurg lucrurile. Daca asa ti-a dat tratamentul, urmeaza-l. Si fa schimbari mai mari in dieta.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
inni spune:
Lista e la zi
actualizata.
Ce fiole ti-a dat ? Tot'Hema ?
Cri ce faaaaaaaaaaaaaaaci ?
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
inni spune:
ma duc la nani
Noapte buna burtici !
Noapte buna Mini_me !
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
mini_me spune:
Noapte buna, inni
Iti spun maine care au fost valorile. Mi-a dat o fiola si o tableta/zi.Stiu ca vorbeai serios. O sa fac ajustari la dieta.
Somn usor!
mini_me
28+
poze
mini_me spune:
Acum ca am ramas singura bufnita pe-aici, sa citesc din urma si sa va raspund;
Mephala cand ai zis ca ai vazut pozele cu desertul ma gandeam ce poze cu desert oi fi vazut tu la mine ca eu fac dulciuri din an in paste si nici macar nu am pozat vreo tentativa de-a mea.
Daca vreti sa veniti in Oman in vacanta va pot face cateva recomandari, dar e musai sa veniti cand e iarna in Romania ca sa prindeti vreme foarte buna.
Roxana sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula si sa nasti la termen!
Beatrix eu fac vinetele in folie de aluminiu, desi se spune ca nu e sanatoasa. Infasor fiecare vanata in folie de aluminiu (poti pune si o foita de hartie din aia care se pune pe fundul tavii pentru prajituri), le pun intr-o tava cu putina apa si le bag in cuptorul de la aragaz (incalzit in prealabil).Le verific din cand in cand si cand sunt gata le scot din cuptor, le curat si fac salata.
Alessia fii mai optimista si ai incredere in tine si in bebelusul tau! Sunteti amandoi puternici, sanatosi si vei vedea, totul va fi bine pana la sfarsit, la 40 de saptamani!
Larissa felicitari pentru fetita!

Ceptrut bine ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare. Ce predai?
Adameasca felicitari pentru vestile bune de la doctor.
katia sanatate sotului tau si ai grija de tine.
gety[/b] bine ai revenit.
mini_me
28+
poze
GETY spune:
Eloise, nu, eu nu am fost la Onofriescu. Cu dr. Dumitrascu am inceput monitorizarea cam din oct. 2004 (probleme cu foliculii), pentru ca eu sunt mai pudica de felul meu si am vrut o doctorita. Am ales-o pe ea pentru ca aflasem ca are niste rezultate bune in probleme de fertilitate. Eu am avut sterilitate gr. I. Si dupa ce am ramas insarcinata in ianuarie, mi-am zis: am inceput cu ea, continui cu ea. Asa mi s-a parut corect atunci. Mai ales ca se purtase foarte bine cu mine si aveam mare incredere in ea. Daca mergeam la Onofriescu, cred ca iarasi era bine, pentru ca eu lucrez in maternitate si sora mea a nascut ambele fetite cu el. Si are o parere foarte buna despre el. Profesional, est bun. Daca au fost si alte probleme in privinta lui, cred ca au fost din cauza ca este foarte solicitat.... si altele. Nu zic ca-i iau apararea, daca a gresit, a gresit, dar are si parti bune.
Amarantina, si eu m-am gandit ca s-a intors cam repede cu capul in jos, pentru ca ieri a implinit 27 sapt., dar daca doctorita mi-a zis ca este in ordine, merg pe mana ei. Ca doar n-o sa ma fac obstetriciana in astea 9 luni, cum ma ironizeaza sora mea. Desi cateodata am asa de multe intrebari, aia ce inseamna, dar aia, e bine asa? etc., si nimeni sa-mi raspunda la ele. Asta e.
Fug acum la servici, ca iar intarzii... Am noroc de burtica din fatza, si nu-mi prea spun sefii nimica, ca altfel.....cine stie... Sa aveti o zi buna!
Va pup pe toate!