mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

buna fetelor,
bineninteles ca vroiam sa fiu si eu cu voi pe lista ca doar sunt burtica de septembrie, nu? si mai avem un pic de asteptat pana sa ne vedem bebeii. In legatura cu numele fetitzei mele, tati nu prea se implica zice sa aleg eu si pentru el, poate daca era baiat... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor durerea de picior de care am vazut ca ati mai vorbit este de la nervul sciatic pe care apasa bebe? Si pe mine ma durut de ieri piciorul in continuu pana dimineata si apoi dintr'o data a disparut ca prin minune durerea...ciudat
Sincer pana acum m'am tot tinut tare ca vreau sa nasc normal dar de cateva zile ma bate gandul sa nasc prin cezariana.... parca mie frica denasterea normala..nu stiu ce sa zic nici eu
Gety e adevarat ca la Cuza Voda s-au inrautatit chiar asa de urat lucrurile..adica tatal nu are voie sa isi vada bebele pana la externarea mamei? Ca daca vrea sa vada pe cineva mama trebuie sa coboare ca nu are voie nimeni sa urce,...si tot asa? Pe mine m-au cam speriat chestiile astea...
Eu sambata am mancat jumate de pepene rosu singura....iar la sfarsit abia ma mai puteam misca...a fost jale ma simteam ca o balena...
Merg sa sortez cateva poze recente sa le vedeti si voi ...burtica creste pe zi ce trece, e tare fain

_
28+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mexxa eu nu sunt mare experta in ale descifrarii ecografiei, dar din cate citesc e totul ok, sunteti in parameri normali. Din cate stiu eu circulara simpla de cordon apare frecvent, pentru ca bebelusii sunt zbenguiti si se joaca cu cordonul. Eu zic sa nu iti faci griji.

Ignatica

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare burtici!

Eu azi nu ma simt tare bine. M-am trezit cu o durere in gat si cred ca fac febra. Sper ca nu am luat raceala de la tati ca daca e asa ma pricopsesc si cu o bataita ca nu l-am ascultat!

Sper ca v-ati lamurit ce e cu salariu la nastere (Inni, vezi ca pe la pagina 15 cred, a dat Mirabela niste lincuri si inca cineva, scuze ca nu-mi amintesc, chiar citate din lege). Referitor la societati care se aplica sau nu : se aplica pentru toata lumea si sector public si privat, chiar scrie ca drepturile din contractul colectiv/individual la nivel de societate nu pot fi mai mici decat cele cin contractul la nivel national. Compania care nu se conformeaza poate fi data in judecata de catre salariata.

Va mai scriu....sa vad cum evoluez cu starea mea nasoala!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

BUNA DIMINEATA!

TASIA- Neonatologul este cea mai imp pers dupa nasterea lui bb! Daca are probleme de respiratie sau orice alte probleme in primele ore si el nu e acolo, nu vreau sa ma gandesc ce s-ar puta intampla! Nu stiu cat trebui sa-i dai dar am sa ma asigur ca va fi suma 'corecta'. Oricum sper sa o conving pe Cezara Bucur sa vina cu echpa ei de la Giulesti unde am auzit ca sunt super neonatologi- competenti si draguti!

LYANAsunt total de acord cu Ionica. Si eu am optat pt cezariana nu ca as avea probleme medicale dar mi-e ff frica! Mi-e frica in primul rand sa nu-i tremure mana anestezistului la epidurala si sa-mi faca o bucurie pe viata. Apoi mi-e frica sa nu-mi crape un vas de sange la et superior in timpul trvaliului si sa nu apuc sa-mi vad copilul. Sunt constienta ca pana la urma va fi voia lui Dumnezeu si indiferent ce voi face nu pot schimba destinul, dar...

IONICA-imi pare rau pt cistita ta, ai mare grija si sa fie bb sanatos! Daca nu e prea dureros, ai putea sa-mi spui cum ai pierdut celelalte sarcini si la ce varste?

ALESSIA80 30+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

AncaMT bine ai venit in gasca! Sa ai un bb sanatos si o nastere usoara!

Tasia, draga, ai grija! Sa-ti treaca repede!
Ionica, imi pare tare rau ca ti se intampla asta acum! aIa pastilutele cum ti-a zis doctorul si tin pumnii sa fie bine pana la urma!
Uite ca a dat si Mexxa pe la noi! Te-a luat frica de nasterea naturala? Si pe mine....da' nu mai spune la nimeni

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Gety, parca tu spuneai ca lucrezi la 'Cuza-Voda'...e bine ca ne oferi si noua informatiile pe care le stii.
Stau cu urechile ciulite....

Fetele ce lucreza in inv., la primul copil am luat doar banii ce se dau la primarie (parca 1 milion si ceva) si ceva banuti (in jurul sumei de 1 mil) din partea Sindicatului.
De salarul bonus, stiam si atunci, i-am aratat secretarei legea...mi-a spus ca nu sunt bani, ca nu stie de asa ceva...eu n-am insistat si n-am beneficiat de salarul bonus.
Acu' voi fi mai incapatanata!

Ionica, imi pare rau pentru tine. Sanatate multa!

Inni, in sfarsit, ma simt mai bine si cred ca trece de data asta...
Pupici si felicitari pentru noile achizitii!

De azi am intrat in 30 de saptamani!

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata fetelor!
Urata vreme pe la noi...ploua in continuu, e innorat, aproape intuneric de-ti vine sa tot dormi si parca esti pălit in cap... Eu nu mai rezist, bag o ca adorm pe mine...
Slaba miscare pe forum zilele trecute...daca dădeai o strigătură se auzea ecoul.... Sper ca ati avut toate un we frumos si odihnitor!
Lullabay spor la renovat si tinem pumnii sa scapi repede si bine din marea incercare! Ai grija sa nu te obosesti tu acum, sa nu faci mare lucru, menajează-te la maxim! Si tine-ne la curent! Să-mi spui si mie cum a decurs vizita la dr. M. Din nou, tinem pumnii să fie totul in regulă!
Gety, ciudat, linkul si prescurtarea tickerului tau date de mine la pag 16 merg perfect, la fel si primul link dat de tine, dar apoi prescurtarile tale nu mai merg...spune ceva...ca s-a mutat serverul... Aiurea...
Mexxa daca durerea e de spate-shold si iradiază in jos pe picior atunci e nervul sciatic. E intr-adevar capricioasa, apare, dispare pe neasteptate. Despre maternitatea CV mi se pare ciudat si imposibil sa nu-l lase pe tata sa-si vada copilul decat dupa ce te externezi tu. Nu cred ca exista undeva in lumea larga o maternitate asa, gen inchisoare, e absurd. Sper insa sa fi restrictionat cu mult accesul vizitatorilor. Imi povestea acum cateva luni o tipa care vizitase o mamica...era jale...lumea intra si iesea vraishte dupa bunul plac, in saloanele de nou nascuti puteai sa intri si sa inshfaci vreo 3 pruncushori facuti sarmalutze si pe-aici ti-i drumul! Mie nu-mi convine asa! Sincer, nici sa stea rudele toata ziua pe capul meu si sa ia toata lumea copilul in brate nu mi-ar conveni, atunci in primele zile. Asa ca m-as bucura sa se fi inasprit conditiile. Poate ne spune Gety cum e de fapt.
Despre concluziile de la echo morfo: sunt bune, cam asa sunt si la mine, numai ca placenta mea e anterioara, in rest tot grad I,II. Si bebele meu avea atunci circulara simpla de cordon, sa speram ca dispare! Nu e grav atata timp cat e in burtica, la nastere pot aparea complicatii dar am auzit de multe nasteri naturale cu circulara simpla.
Numai bine si sanatate mamei tale!

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, urata vreme intr-adevar, dar racoroasa. O prefer caldurilor care au fost....si chiar ma bucur din plin de ea. Nu mai spun ca in casa s-a racorit considerabil, e bine si dormim bine, in sfarsit!

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Meph..imi pare bine...

Trimiteti din vremea aia proasta cu nori si ploaie si pe la Buc. ca mie tare bine mi-ar prinde...de-ar fi asa pana nasc...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 33+ cu ....

Mergi la inceput