mamici de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 28
ionica spune:
Lyana ,am sa incerc sa-ti raspund din punctul meu de vedere la intrebarea ta deoarece nu vreau sa se creeze polemica .
Eu sunt adepta cezarianei si am sa-ti spun de ce;
Am trecut devarsta de 30de ani de vreo trei ani ,pana acum ne-am chinuit prin diverse metode de a avea un bebe;(am si pierdut patru sarcini din Xmotive)
Pentru nimic in lume nu asi pune in pericol viata bebelui meu,
am incredere in doctora la care merg ,imi este frica de nasterea naturala ,nu suport durerea .
Desi in ceste momente nu stiu inca daca voi avea o nastere naturala,cezariana sau alte metode,personal ma pregatesc pshihologic pentru cezariana.
quote:
Originally posted by Lyana
De ce ar alege unele mamici cezariana in locul nasterii normale, in afara de cazurile unde ea este recomandata de medic?
Sincer, eu ma tem mai mult de cezariana decat de nastere normala...pana la urma de ce s-o fi numind "normala".26+
Teodora
+30
SOPHIA Uraaaaaa mult a fost putin a mai ramas!!
ionica spune:
salut burticilor!
De ieri noapte am "oficializat" o cistita hemoragica ,merg pe mana doactorului si voi lua antibioticul .Durerile sunt oribile,nu am experimentat in viata mea asa ceva.
Printre nenumaratele analize facute ieri,am aflat ca sunt anemica si sunt mai mult decat obligata sa consum fier daca vreau sa nasc prin cezariana.
Ieri am vopsit camera bebelinei,a iesit superba(grecian green) adica un verde grec super suav,dar am sa pun pozici cand e gata tot!
Sotul pleaca maine in Guatemala &Nicaragua pana vineri,voi fi singura acasa cu cateii mei;PATALOCA,PATITAS si IGOR ,nu v-am vorbit niciodata de copii mei adoptati!!
toti trei au povestea lor,intr-o zi am sa o scriu!
Va pupic si va urez o saptamana superba!
+30
SOPHIA Uraaaaaa mult a fost putin a mai ramas!!
Monique_new spune:
Buna dimineata burtici.
Am intrat intr-o noua saptamina, noi in 33
inniSa sti ca si eu am facut pregnyl si stiu ca atunci chiar sunase la nu stiu ce farmacie si i-a spus dr de fam ca nu se da nici macar compensat dar mite gratuit. Orium la cit e de dusa dr mea ( ca nu mi-a dat nimic gratuit , decit utrogestan compensat) nu ma mai mira nimic. La pregnyl chiar ma durea ca era in jur de 250.000 o fiola si am facut una la 4 zile cam 2 luni.Acum nu mai conteaza, bebe sa fie bine. Dar era vb ca idee. Pt unii se poate si pt altii nu
.
Voi v-ati gindit la medicii pediatri? Am inteles ca tb sa-l alegi dinainte ca sa vina in primele zile acasa sa-l vada pe bebe.
Pupici.
Si hai apareti toate unde sinteti .
Monica
33 sapt
putzuruca spune:
Neatza burtici,
Gety, la cate pagini se scriu pe zi cred si eu ca nu aveai cum sa dai tocmai de acelea in care s-a discuatat despre nastere. Bafta la cautat si la luat o decizie inteleapta in legatura cu modul de a naste.
Inni, l-am plimbat pe tati prin obor in speranta ca-mi voi gasi o rochita de seara pentru nunta cumnatei mele, dar cum nu se fac rochite pentru balenutze si elefantzei, am venit acasa cu mana goala. Mai caut dar cred ca voi ajunge la croitoreasa pana la urma.
Ionica, asa iti mai trebuia acum, cistita hemoragica. Ia tratamnetul cu sfintenie si sa te faci bine.Sa ne pui pozici cu camera bebelinei.
Sephora, ma bucur tare ca bebe al tau este super bine. Sa dea Dumnezeu sa mearga in continuare la fel de bine la toate burticile si sa avem bbi sanatosi la sfarsitul odiseei.
Noi am avut un weekend linistit, ne-am odihnit si ne-am si plimbat putin dar am observat ca obosesc din ce in ce mai repede iar gleznele mele au devenit sensibile la greutatea burticii.
putzuruca
28+ cu
Andreea-Maria
http://photos.yahoo.com/roxpanait
nicole2005 spune:
Buna dimineatza butricutze!! Si o saptamana cat mai linistita. De astazi eu profit de un mic concediu de odihna si apoi de prenatal. chiar simteam nevoia de odihna. Am nevoie si eu de un mic ajutor. Cred ca am mancat ceva care nu mi-a priit si mi-au iesit niste bubite pe burtica care ma mananca de nu mai pot. Cu greu ma abtin sa nu le scarpin. Ce sa fac? Voi ajunge la medic dar dupa amiaza, pana atunci.....
nicol
31+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Noi n-am mai plecat la Brasov pentru ca ne-a speriat vremea urata si frigul. In plus eu sunt tare prost dispusa de o saptamana incoace din cauza unor dureri de burta tare nesuferite. Am crampe stomacale aproape non-stop. Nu mai stiu ce sa mai fac...Am crezut la inceput ca e de la alimentatie si am inceput sa mananc mai cu grija, dar nimic...indiferent ce bag in gura, dupa prima inghititura incep si durerile de burta. Din cauza asta nici nu am prea mancat in ultimul timp, mi-e vesnic foame si sete dar nu bag mai nimic in gura de frica durerilor, care daca se declanseaza, imi trec fff greu. Mai are vreuna din voi problema asta?
Flory, am citit ca tu ai mai facut analiza culturilor de col. Spune-mi te rog daca analiza asta necesita o anumita toaleta intima. Am voie sau nu sa ma spal inainte de analiza?
Ralu, nu te-am mai vazut pe forum, ce-i cu tine?
Toate cele bune tuturor burticilor si la multi ani cu intarziere Leliutei

31+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
acai24 spune:
Saru-mana Cucuoancea pt raspuns 
In rest noutati nu am sa va dau...doar ca m-a durut piciorul stang vineri de simteam ca mor...statea ala micu pe sciatic...dar s-a mutat intr-un tarziu...in rest totul ok....
Va
si sa auzim doar de bine!!!
30+ 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
mexxa spune:
Buna dimineata burtici frumoase....
Am aparut si eu aici dupa un weekend de recreere in care am incercat sa imi revin sa ma intaresc si sa fiu increzatoare ca totul va fi bine.
Va multumesc tare mult ca sunteti alaturi de mine...conteaza tare mult pentru mine.
Fetelor sa va zic concluziile de la morfolofia fetala sa imi ziceti si voi daca vi se pare ok...
" SARCINA MONOFETALA 27 SA SI 4 ZILE.MORFOLOGIE SI RITM DE CRESTERE FETALE IN LIMITE NORMALE.PLACENTA CU INSERTIE LATERAL STANGA GRAD I, II . LICHID AMNIOTIC IN CANTITATE NORMALA,CIRCULARA SIMPLA DE CORDON."
Poate sa imi explice si mie daca e bine cu placenta...si cu circulara asta de coedon eu nu am auzit lucuri prea stralucite...voi ce imi puteti spune?
Pupici si merg sa citesc ce a'ti scris in weekend
_
28+
Sebastian
Micul nostru boxior... ![]()
gabitzica spune:
quote:
Gabi,din nefericire tie nu ti-a fost prescris corect medicamentul si tocmai de aceea ai suferit mult timp.
Normal ar trebui sa ti se faca inante o "uricultura" pentru a se determina exact ce tip de bacterie .
Flora bacteriana nu are cum sa se distruga de la ZINAT
Ionica, zinnatul mi-a fost prescris de medic, conform antibiogramei nu dupa ureche. Inca nu l-am luat, de doua zile nu mai am simptomele care le aveam si azi dimineata am vazut ca am urina limpede. Pana acum a fost foarte tulbure.
Imi pare rau ca ai ajuns la cistita hemoragica. Nu ai luat nici un fel de tratament inainte?
[quote]As vrea sa va intreb ceva. Exista vreo chestie de pus intre cearceaf si saltea sau pe cearceaf in caz ca bebe face pipi si kk din abundenta si iese prin pampersi ? Ca am auzit ca se intampla si ...daca murdareste salteaua..ales bules..trebuie alta...[quote]
Inni exista in farmacii un fel de paturele, care se vand la set de 10 buc, eu am avut de la Fixies, sunt dintr-un material plastic foarte subtire iar pe partea celalta au un fel de vatelina sau
hartie?!- ideea este ca se lipesc de saltea si nu aluneca. Sper ca m-ai inteles
www.stoc-studio.ro/tudor