mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

CPETRUT
eu sunt din Sibiu.

Adina 23

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, hai ca te lamuresc eu: in stanga paginii, unde scrie profil personal, dai click; iti apare o fereastra cu username-ul si acolo trebuie sa-ti introduci parola, dai ok si gata, ai intrat in profilul personal unde poti face modificari. Daca vrei sa-ti apara semnatura la sfarsitul mesajului trebuie sa scrii in casuta din dreptul cuvantului "semnatura" ce doresti. Daca vrei sa-ti pui langa nume o silueta de graviduta, scrie intre paranteze patrate cuvantul gravi. La fel scrii intre paranteze patrate cuvantul fetita si iti apare un carucior roz. Hai, la treaba! Vreau sa vad rezultatele!!!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Week-end placut tuturor!!!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

tasiamai multe detalii despre eliasIn afara de rezerve ai ?Eu sint la tutunaru, deci tot acolo ajung, dar nu am fost decit la parter si odata pina sus la maternitate dar nu am intrat.

Vladareanu e seful sectiei cumva ??

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mai fetelor, cand va aud iarasi de medicamete gratuite ma apuca nervii, ca mie medicul de fam nu mi-a dat nimic gratuit sau compensat. La inceput m-am dus sa iau utrogestanul compensat pe care unele din voi il luau gratuit si mi-a spus ca e sf de luna si nu mai are plafon. La inceput de luna m-am dus si am stat 4 ore la coada sa imi spuna ca nu are retete de compensate si pana la urma am facut 14 sapt si nu mi-a mai trebuit asa ca timp de 10 sapt am tot cumparat la pret intreg. De vitamine mi-a spus clar de la inceput ca nu se compenseaza, ca de altfel si Pregnylul pe care il tot fac din sapt 4 si deja m-a adus la sapa de lemn ca numai el ma costa aproape 3 mil pe luna. In concluzie, de cand sunt gravida nu am luat nimic compensat sau gratuit, desi am auzit ca si n-spa sau gynipralul se poate da compensat. Asa ca fetele care sunt farmaciste, poate ma lamuriti si pe mine cu aceste medicamente, dar mai ales cu pregnylul, ca el ma rupe rau in fiecare luna si sanse sa scap de el nu cred ca o sa am.
Danip, eu iau acum numai Biomarin, la inceput am luat materna, dar de la 14 sapt de cand T mi-a dat Biomarin am renuntat la celelalte. Mai iau un plic de magneziu pe zi, dar de cand mi-a schimbat cele 4 pastile cu un plic am carcei f des, asa ca o sa trebuiasca sa intreb daca nu carecumva trebuie sa maresc doza.
Dureri de spate am si eu dar mai mult cand stau in picioare sau in pat pe spate mai multe minute. In cerc sa imi schimb pozitia si ma lasa pana la urma. Am fost si eu la bazin cu tati azi si am stat sub umbrela, acoperita pe burtica si cu o esarfa ptr siguranta. Era tare bine afara la aer, adia vantul asa de frumos...In bazin nu am intrat de frica de te miri ce si de frica ca e rece apa.
De cateva zile ma simt mai bine, chiar f bine, cu exceptia orelor 5-8 dimineata cand nu mai pot dormi ca bebe se zbenguie tare si ma apuca nervii si contractiile ceva de speriat. Oricum, ma simt tare vioaie dar imi impun sa stau si la pat cel putin 3-4 ore pe zi. Pe afara insa ma simt cel mai bine, numai ca atunci cand intru in casa ma simt rupta de oboseala si nu mai pot sa ma odihnesc nici in pat, dupa numai 30-40de minute de plimbat.
Tutunareselor, am si eu o intrebare la voi: cum faceti voi cu programarea la dr ca eu cand sun ma programeaza numai peste 3-4 saptamani si eu care nu sunt din Bucuresti trebuie intai sa vad care este disponibilitatea sotului la servici, apoi sa corelez cu ce se poate la dr si cand sun iarasi nu mai are liber nici in zilele alea si tot asa. E tare greu cu programarile in ultima vreme si desi merg aproape saptamanal aici in Pitesti la eco, la dr T nu prea reusesc sa ajung decat o data pe luna. Si o alta problema a mea e dr iosup cu eco morfologica care are numai ore imposibile, ca daca ma programez dimineata nu pot sa mai ajung la cabinet la dr T ca inseamna sa stau mai bine de o jumatate de zi in Bucuresti ceea ce ptr mine e tare obositor, iar daca ma programez seara nu ami ajung la dr T ca pleaca de la cabinet. Asa ca e tare complicat. Si e si mai ocupat in ultim avreme decat dr T, si in loc sa fac eco morfologica sa vad cum stau cu IR-urile la 25 de saptamani iata-ma programata abia la 29. Offf, complicat rau cu dr astia.

tanima 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Monica iti raspund eu ca am tot fost internata in spital si stiu tot ce e pe acolo. Despre sala de nasteri am vazut-o ultima oara si era f curat si la sala de travaliu la fel si e si aer conditionat. Deci daca e f cald afara macar cat timp nasti ai super conditii. Saloanele sunt cu cate 4 paturi. Toaleta e pe hol si dus. De obicei e curat, dar ultima oara cand am fost acolo am ramas un pic dezamagita ptr ca era mai mizerie, nu stiu de ce, poate si din cauza ca la Ginecologie 1 renovau si unul din dusuri il inchisesera sa faca depozit ptr materiale. Poti sa tii bebele cu tine in salon atata timp cat vrei. Asistentele sunt dragute marea majoritate si nu sunt invatate sa le dai bani intr-una, ceea ce ptr mine a fost o usurare ca nu aveam de gand sa le dau. Am inteles ca neonatologul lasa de dorit, e tare nesimtita si daca nu plusezi bine nici nu se uita la copil. Moasele sunt ok, e una mai nesuferita dar isi fac treaba. Una dintre ele e super super de treaba. sa dea Domnul sa apuci cu ea. O doamna mai in varsta (Dn-a Maria) dragutica. Daca dr T nu e disponibil e Bogdan care e super profesionist, a invatat de la dr T tot ce trebuia si acum e medic, nu mai e rezident. Daca mai ai intrebari poti sa imi pui.

tanima 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Monique_new completez cele spuse de tanima_i2002 prin vorbe numai de bine despre Elias. Am stat cateva luni bune pe ganduri, ce spital sa aleg, am vb cu foarte multe mamici si cunostinte. Dr. Radu Vladareanu e doctorul meu si seul sectiei, mai e unul sef de sectie dar nu stiu cum il cheama. Am fost la maternitate, e ok, dar eu prefer rezervele de la Centrul Medical Unirea.

29 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Tina daca vrei iti fac eu un pachet cu cateva kilograme de malai sa ai de mamaliga....serios daca nu gasesti pe la voi, zi-mi!

Adriana mica si Microbu: drum bun si vreme frumoasa la mare!Sa va intoarceti cu bine!

Merg si eu in pat!Noapte buna burtici!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

IOANA multumesc mult ca te-ai gindit la sufletelul meu! ,dar stai linistita ca trebue sa gasesc si aici malai,sint aici niste magazine braziliene cu tot felul de alimente,cred ca acolo am sa gasesc ! inca odata i-ti multumesc mult!

Tina 30 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

URA! Plecam la mare! Pufymic, multumesc de urari.

Vesti bune de la echo: bebe are 1250gr, sanatos si in continuare mai mare cu o saptamana decat varsta sarcinii. Se prefigureaza nastere naturala la orizont.

Cat priveste analizele mele la limita inferioara, nu sunt ingrijoratoare si nu necesita supliment de vitamine. Iar faptul ca in sumarul de urina s-au gasit leucocite, nu este un semn de infectie urinara cum mi-a spus medicul de familie; daca se gasea flora microbiana, era altceva.

Tanima, eu ma programez la T. de la o consultatie la alta, si intotdeauna am putut sa imi aleg ora. Cat priveste programarile la Iosup, poti incercca la sediul din Clucerului, unde are echo 3D (cred ca putin mai scumpa decat la cel din Unirii); acolo de regula era mai liber.

Ne vedem peste o saptamana (apropo, tati a vrut sa ia laptopul si conexiunea Zapp cu noi la mare, dar mi-a fost teama ca il vor suna de la job sa ii ceara mai stiu eu ce, si l-am sfatuit sa renuntam, doar mergem in concediu)

Salutari si sa ne vedem cu bine

Adriana 28+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput