mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Neatza' burtici si bebici,

Drum-bun celor care plecati in concediu!!!! Aveti grija de voi si de bebelusi si sa va intoarceti odihnite si rasfatzate.

Unde sunt cucuvelele noastre? Ma asteptam sa am ce citi acum de dimineatza dar nu prea...slaba miscare. Ma bucur macar ca v-ati odihnit.
Eu m-am trezit la 7 si am asa o energie ca o sa-l scot pe tati prin oras, dupa ce se trezeste, ca el a cam bantuit prin casa azi-noapte.
Va doresc un weekend placut!!!

putzuruca 28+ cu Andreea-Maria

http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici. Cred ca in week nu prea e nimeni pe aici.

tanima Sa inteleg ca daca nu este T in tara vine obligatoriu Bogdan ??Adica nu dispar amindoi odata nu ? L-am vazut odata in spital si pe el. Erau amindoi la un control si faceau glumite Sper sa fi invatat tot ce se poate de la el.Asa de pers din elias in principiu nu stiu ce sa zic pt ca nu am fost decit odata la camera de garda si au fost destul de promti.Am o cunostiinta care a nascut de curind acolo dar cu o doamna dr si prin cezariana. Ea a fost super multumita si de conditii si de personal( si a stat vreo citeva zile )Vroiam mai mult sa stiu cam cum sint tratate pacientele lui T?

Tasia din cite stiu eu sala de nasteri este modernizata cu ajutoarul celor de la CMU am vazut ca scrie mare acolo pe undeva. Asa ca, conditiile de nastere practic si personalul sint cam aceleasi numai rezervele difera.De ce ti-a mai dat sa faci eco morfo?? Eu am facut doar la 14 si 20 de sapt ???dar stateam bine cu IR.

De bine ce ieri m-am vaitat toata ziua seara am facut salata de vinete si ardei copti dupa care am fost la plimbarica prin parc.cu o mamica si o bebelina de 9 luni.Iar aseara chiar am reusit sa dorm .Se pare ca nu ma mai doare chiar asa rau. Sper sa-mi mai treaca.

Fetele de la Tutunaru ...ati abordat pina acum subiectul "nasterea". ca eu nu am reusit pina acum . L-am intrebat mai demult si a zis ca vb mai tirziu in functie de cite kg are bb, cum este pozitionat si cum am eu bazinul. Dar din ce stiu eu el merge pe nastere naturala cu epi nu prea face cezariene la cerere. Macar sa nu ne lase sa ne chinuim.

Roxy nu ai somnic

Pupici si weekend placut

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

neatza!
Adriana, drum bun si concediu placut!
Cam liniste pe aici in nopatea asta... macar v-ati odihnit si voi, bufnitzelor? Sau v-au luat astia spre zoo?

Mi-ati adus aminte de "minunata" maternitate in care o sa nasc, Caritas, si mi-a pierit cheful de orice fel de nastere. Pfui, urata maternitate, cel putin acum 3 ani asa era. Macar acum am experienta primei sederi in spital si nu o sa ma mai depresez asa rau ca data trecuta. Cred ca din toata experienta nasterii asta cu statul in spital a fost cea mai uarata.
Apropo, mai naste careva la Caritas?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineata!
Incerc si eu sa scriu macar un msj/zi,poate reusesc.
De fapt am intrat pt a spune ca eu am luat medicamente gratuite toata sarcina,si cealalta sarcina la fel.
Acum am luat numai materna/elevit ,ca +vit c(cal-c-vita) si fe.
dar atunci am luat si utrogestan si gravibinon.chiar daca sunt fete care au nevoie de gravibinon eu mai am 7 fiole sunt valabile pana in 2007,mi-au ramas de atunci.
nu stiu de ce medicii vostri de familie nu va dau gratuite...iar la farmacii,la unele cereau adeverinta de salariat cu salarul minim,eu nu-l aveam,dar faceam rost de adeverinta dar la altele nici macar nu intrebau.de ex eu acum sunt in cic si tot iau medicamente gratuite.
eu zic sa mai vedeti dar se poate sigur.
Si mai intreba cineva de salariul pt nastere,indiferent in ce perioada il da,trebuie sa-l dea firma unde lucrati.Dupa ce nasteti faceti cererea si ei trebuie sa dea acel salar sau explicatie de ce nu il dau.Nu are nici o legatura cu legislatia de maternitate e vb de contractul de munca minim colectiv pe tara,negociat.
si cu zilele de concediu de maternitate ,ele sunt 126,unii medici te oliga sa iei 62 si 62 inainte si dupa nastere,dar nu au baza legala.
Obligatoriu sunt 42 zile dupa nastere de concediu de maternitate iar apoi cic.
Ex pt cele cu salar f mare care le avantajeaza concediu de maternitate si nu cic pot lua toate 126 zile dupa nastere si lucra pana in ultima zi ,sau c.odihna si abia apoi sa intre in cic.
pt cele cu salar f mic(mai mic decat cic) pot lua 82 inainte de nastere si dupa sa ramana numai cele 42 obligatorii.aici trebuie avut grija,daca intarzie nasterea sa nu ramai descoperit.dar sunt solutii daca raman cateva zile descoperite gen,zile odihna,concediu medical de boala obisnuita...
sper ca am fost cat de cat clara si am reusit sa clarific pe cine avea ceva dubii.scuze ca nu retin cine a intrebat dar asa sunt eu mai uituca.
multumesc fetelor pr reprimire!
Mexxa multa sanatate mamei si putere tie!

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici somnoroase!

LA MULTI ANI DANIDANI74!!!!!

iar pentru maine ca nu voi apuca sa mai intru:

LA MULTI ANI LELIUTZA!!!!

Multa sanatate va doresc la amandoua si bebici sanatosi si la termen!

Noi suntem treziti de la 7:30...!Ca atunci s-a apucat fiu-meu de urlat ca sirena....de fapt eu bantui de pe la 6 ca atunci au inceput suturile lui bb mic!
Ma duc sa-i dau sa manance si apoi am programare la cosmetica!

Am pus niste poze noi din week-end de la tara pe pagina de yahoo!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

NEATA BURTICUTELOR

adameasca ai grija cu tensiunea, nu e de glumit, du-te urgent la doctor.
tanima nici eu nu am beneficiat de nici o gratuitate in timpul sarcinii, utrogestan am luat 3 luni si ma usca de bani, asta pt ca dr idioata de familie n-a vrut sa imi dea nimic din cauza ca m-am dus intai la ginecolog si nu am venit la ea.Nici compensat nu a vrut sa imi dea pe motiv ca oricum s-a terminat plafonul la farmacii.
Dar cand suspectezi ca esti gravida la cine te duci mai intai? sa fim seriosi, nu stai pe la cozi la dr de familie cu toti moshii.
Sper sa nu mai trebuiasca sa iau altceva in afara de Materna pana la sfarsit.

26+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Danidani!

Mexxa, imi pare rau pentru mama ta. Ma rog sa fie bine!

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
La multi ani Danidani!
Fetelor , voi cat calciu luati? Mie mi-a dat medicul sa iau o cutie si am luat cate 3 pe zi, le-am terminat intr-o saptamana. Si de atunci nimic. Pentru ca vorbeati de carcei , scuze, nu mai stiu cine a zis ca a luat magne b6 . poti sa il iei fara recomandarea medicului acum. Eu i-am zis medicului meu de carcei pe care ii am si mi-a zis ca o sa treaca, dar pana atunci ..... vai de picioarele mele cand ma apuca.

nicol
31+ [baiat]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pufy, foarte frumoase pozele.

sarbatoritelor! Si sanatate multa!

Lyana, e a treia oara cand o ia razna tensiunea mea in sarcina asta, deja m-am saturat. Iau tratament ptr asta din sapt 8 de sarcina, acuma probabil ca trebuie iar ajustat, ca nu mai face face fata tratamentul pe care-l iau. O sa ma duc luni la cardiologie din nou, sa vedem daca se mai gaseste vreo solutie care sa dea rezultat...

treaba asta cu medicii de familie care nu dau retete gratuite e o porcarie. Nu inteleg de ce nu faceti scandal sau nu schimbati medicii de familie. Ca pana la urma e dreptul vostru, ma rog, al nostru. Eu am luat si iau retete si medicamente gratuite, inclusiv astea de tensiune care-s destul de scumpe.

Ma duc afara cu copilul, ca azi si maine suntem cam singurei pe acasa. O sa am nervii pe bigudiuri pana maine seara.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

test

nicol
31+ [baiat]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos

Mergi la inceput