mamici de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
Mirabelac spune:
Gety te duci la profil personal, la semnatura, si scrii asa: numele tau, sapt in care esti si apoi scrii intre paranteze patrate gravi si apoi fetita tot intre paranteze. Daca vrei si poze copii adresa unde ai pozele si o adaugi la sfirsit. Virsta bebe o schimbi saptaminal. Sper sa mearga. 
Mirabela sapt. 30

POZE
MamiLili spune:
Alessia, imi pare tare rau de motanel.
Mexxa, fii curajoasa si puternica, o sa fie bine mama ta, sunt sigura.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
26 sapt cu 
adinazot spune:
ALESSIA!
draga de tine,imi pare rau pt motanelul tau,te inteleg f bine,si eu am un caine ,si as suferi enorm sa i se intimple ceva,face parte din familie.Ai grija de bb din burtica acum.Te pup
Adina 23
poze
Adina diverse
cpetrut spune:
A propos de (unii) veterniari de pe la noi: am avut un catelus primit de 2 saptamini si nu-i mergea bine (cred ca l-am luat bolnavior). Am chemat un veterniar, cunostinta de familia, s-a uitat putin la el si vazind cit sunt de atasata de catel si stresata mi-a zis: "Da-l in colo, ia-ti altul ca asta o sa crape". Am crezut ca-l bat. Pina sa ajung la alt veterinar intr-adevar a murit pentru ca avea ceva virus foarte grav pentru virsta lui mica. dar totusi...nici nu le pasa.
De atunci mi-a fost teama sa mai iau animalute. Imi pae rau pentru tine. Sanatate multa.
Cricri
30+ cu Iulia Teodora
GETY spune:
Mirabela, hai ca-s hotarata sa rezolv macar o problema din cele enumerate, dar parca-s incuiata, nu altceva... Parca n-as lucra cu PC-ul toata ziua. Zi-mi cum sa fac. Prima oara dau click pe iconita "show profile"? Sau pe care?
eli26 spune:
Salutare burticute!
in sfirsit a adormit Shion si pot sa scriu si eu ceva...Multumesc fetelor care mau felicitat pt.cele 30 de sapt.

inni vad ca te-a lamurit TRY cu alaptatul,(eu am crezut ca tu te-ai dus la nani atunci
adinazot multumesc pt.complimente
(dar sa stii ca Shion e fetita
si insanatosire cat mai rapida lui tati ! Ioana mamaliguta zici?
pai eu acum ce fac? de unde iau eu malai? ma duc maine si caut toate magazinele..trebue sa gasesc,te pupic si drum bun sa te intorci cu vesti bune!
mephala succes la doc.si te asteptam cu vesti bune !microbu drum bun la mare! sa aveti grija de voi
Alesia a-mi pare rau pt. boticul tau negru...!Mexxa ma rog la Doamne Doamne sa ai fie bine lui mama ta! a-mi pare rau ca trebue sa treci printr-o situatie ca asta...!sper ca o sa fie totul bine...!!! Mai trebuia sa scriu la cineva dar am uitat la cine....
, si eu am niste dureri de spateeee..dar nu iau nimic...pt ca doc meu a spus ca sint normale! corpul se pregateste pt.nastere de acum si bla bla bla...crisnemes parca tu i-ti faceai griji de bb ca s-a intors cu capul in jos prea devreme? stai linistita ca e normal, si al beu bb tot la 27 de sapt sa intors,si la prima sarcina la fel, tot la 27 de sapt.. am fugit ca sa trezit Shion si urlaaaaa!!!
Tina 30
POZE
tasia spune:

Am fost azi la Elias sa vad Spitalul.Stabilisem o intalnire cu asistenta doctorului meu. Am vazut rezervele care defapt apartin Centrului Medical Unirea, arata super bine
costul e de 100 Euro/zi. E un singur pat, asa cum vroiam eu, aer conditionat, frigider, televizor, dulap mare, baie cu dus proprie. Mie imi place
Oricum Spitalul Elias arata mult mai bine si civilizat decat altele.
eloise, katia
Merci ca ati intrebat de mine, eu credeam ca nu vede nimeni absenta mea
Lyana si eu conduc destul de mult,in ultimul timp ma doare spatele rau de tot in parte de jos, ma gandeam sa-mi iau o pernuta sa o pun pe scaun. Doctorul nu mi-a interzis sa conduc, mi-a spus sa conduc mai putin daca ma doare spatele, atat.
cpetrut Multumim pt sfaturi
Eu cateodata am impresia ca o sa ma rup in doua de la durerile de spate. Si pe mine m-au chinui carceii ingrozitor, am inceput sa iau Magne B6 cate 2 pe zi si de atunci nu am mai avut nici un carcel noaptea. Si mie mie se pare o mare tampenie sa spui ce sex are bebe dupa forma buticii ![]()
alessia80 imi pare foarte rau pt motanelul vostru
. E greu cand iti moare un animalut de care te-ai atasat, devine si el un mic membru al familiei.
mexxa[/red] E greu prin ce treci acuma, trebuie sa stai cat mai linistita, sa fii optimista si sa te rogi. 
28 + 
pozele noastre
bebe
tasia spune:
Scuze, nu stiu ce sa intamplat de am latin pagina in halul asta
Nu am facut chiar nimik.
28 + 
pozele noastre
bebe
cpetrut spune:
Burticutze,
Mai sunteti careva de prin Sibiu sa mai cunosc si eu vreo viioare mamica, sa mai schimb si eu o vorba "reala"?
Cricri
30+ cu Iulia Teodora
eloise spune:
Mexxa m-a intristat vestea cu mama ta... Sa dea Dumnezeu sa isi revina!
Alessia of, pacat de motanel! La ce veterinar au fost in Sv(desi...numai conteaza) Stiu si eu din experiente triste ca acolo sunt multi prosti. Dar la dr Rusu? Are o mica clinica si ai mei la el merg cu animalutzele.
Adriana mica si Microbu drum bun la mare si distractie placuta! Adriana veti sta la vila mea? (mda, as vrea eu sa am vila la mare!)
Cri tu ce mai faci? Ai mushtruluit bine angajatii?
Eloise
26+ cu 
EU
Virsta bebe