mamici de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
putzuruca spune:
Pupicei,
Fetelor, dar ati avut asa spor la scris incat eu nu mai tin minte ce si cui trebuia sa scriu. Ma lasa rau memoria cred. Sunt cam aiurita in ultimul timp. Dar ce mai conteaza...de azi am intrat in concediu si nu-mi mai trebuie concentrare si tinere de minte
. M-au anuntat ei ca daca au nevoie de mine ma suna, dar...cine le raspunde???![]()
![]()
![]()
Ralucutza, intrebi pur si simplu despre cultura de col. Despre ce e vorba vor vedea ei pe trimitere cand te prezinti la cabinet. Bafta!!! Super cosuletul!!!
Cred ca ma bag in pat ca sunt cam ametzita, nu stiu ce-i cu mine.
putzuruca
28+ cu
Andreea-Maria
http://photos.yahoo.com/roxpanait
alessia80 spune:
Scuze de off-topic dar trebuie sa vb cu voi!
Nu stiam de ce am ganduri ngre si sunt deprimata de 3 ziel! Azi am aflat!
Cand am plecat la fac, acum 6 ani mama a venit acasa cu un bot negru mic, cu cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut vreodata- un motanel. A fost in vizita la o prietena a carei pisica tocmai nascuse si botul mic si negru s-a urcat in brate la ea si l-a luat acasa! Eu si tata nu suportam pisicile dar cand l-am vazut ne-am indragostit! A fost cel mai frumos si fidel motanel din lume si mai ales dragastos! A fost, pt ca azi dimineata la 5 a plecat la Doamna Doamne. Medicul a zis ca avea ghemuri de par in stomac si asta a fost. Sunt niste incapabili si incompetenti veterinarii din SV. Au fost acum 1 sapt la control si le-a spus ca nu poate manca din cauza caldurii. De cand mi-a spus mama parca m-a batut cineva. incerc f tare sa nu plang ca sa nu-l supar pe asta mic!
Stiu ca era doar un motanel dar facea parte din fam....
29+
ALESSIA80
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
mexxa spune:
Buna fetelor...
Am reusit sa intru pe net in sfarsit..am observat ca va faceati griji pentru mine....multumesc...sunteti niste dragute
Am fost super ocupata in aceste 2 saptamani si am avut parte de o multime de lucruri neplacute...
Stiti ca v'am povwestit eu cand mama a avut accident de masina...ei de atunci sa simtit rau si pana la urma a intrat in coma...este intr-o stare destul de rea
. Si'a mai revenit putin si saptamana care vine ajunge in Romania, nu mai poate sta acolo si vine aici sa vedem exact ce are...
Vestea aceasta ma intristat tare...
In rest sunt bine, am fost la ecografie, bebe e ok in limitele normale, are 993g si asta ma face sa ma simt fericita...singura bucurie de care am parte.
Azi am copt niste ardei...ca imi era asa de pofta.
..ca pana acum nu am fost in stare de nimic, viata asta de multe ori e cruda...
Va pup si merg sa citesc din urma ca sa nu pierd nimic..revin mai acusi ca de acum nu mai scapati de mine.
_
27+
Sebastian
Micul nostru boxior... ![]()
gabitzica spune:
Katia, in CIC nu poti beneficia de alte venituri pentru ca atunci se suspenda contractul de munca dar in concediul de sarcina si lauzie se poate. Iti spun din proprie experienta, de la primul copil.
www.stoc-studio.ro/tudor
inni spune:
Gabitzica...da-l incolo de tratament homeopat..ia Zinnat ca acum nu mai e nici o problema pt. bb. Plantele tr sa le inghiti cand ai afectiuni fff usoare..ce ai tu nu e de tratat cu ele.
Eu stiu ca la bb te gandesti, dar daca vrei sa nu pateasca nimic, nu te incurca cu buruieni. Acum chiar ca nu e cazul.
Ralu...fff frumos cosul. Sa ajunga bb sanatos in el iar tu sa pierzi minute insir admirand..
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
Lyana spune:
GABI ZINAT ti-a dat????????
E suuuper TOXIC
Eu am luat inainte sa fiu gravida ca nu mai imi trecea cu nimic infectia si dupa ce am terminat tratamentul ma simteam pur si simplu "otravita", imi zapacise flora stomacala.
Poate exista si alte remedii.
26+
Teodora
GETY spune:
Nu m-am abtinut si tot am baut 1/2 cana cu Coca cola.
Katia, care-i povestea cu inca un salar? Ca sa ma pot interesa si eu la jurista si la comp. personal. Eu stiam ca suntem platite cu 85% din media veniturilor brutepe ultimele 6 luni in cele 2 luni de prenatal si inca 2 luni dupa nastere. Poti sa-mi dai mai multe detalii? Si m-am luptat sa le aduc la un nivel maxim.
alessia80 spune:
MEXXA- imi pare tare rau pt mama ta. Sper ca se va face bine ca sa-si creasca nepotii! Important e sa fii tu puternica si zambitoare pt tine, pt ea si pt bb!
29+
ALESSIA80
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Monique_new spune:
Inni
cred ca v-am inebunit azi cu durerea mea de spate![]()
danip. De unde si pina unde stia dr de fam cum e sarcina ta, dupa ce??? Eu sint la Tutunaru si iau Bio Marin Plus numai ca acum cind le-am terminat cica nu mai erau in depozite si am luat alt Omega 3 ( ca asta este esential la bio marin - uleiul de peste).La fel mi-a spus si mie ca doar daca vreau sa iau si prenatale. Eu am luat cam din luna 5-a si Materna concomitent cu ala si nu m-am ingrasat prea tare zic eu.
Faza cu burtica mica l-am intrebat si eu ultima data, ca toata lumea imi spune ca este mica. Dar bebe era in grafic la 30 sapt avea 1.600kg
MATERNA e gratuit ????
inseamna ca dr mea de fam e cretina. Ca am intrebat-o si mi-a spus ca vitaminele nu se dau gratuit
Am mai intrebat-o eu odata ceva si imi dadea AULIN
.
M-am apucat de facut vinete![]()
poate mai uit de durerea de spate, care a mai trecut ![]()
Pupici
Monica
32 sapt
inni spune:
Ralu..da telefon si dicteaza exact ce ti-a scris pe foaie.
Zinnat-ul nu la toata lumea strica flora stomacala.Depinde de sensibilitatea fiecaruia in parte.Toate antibioticele pot da acest lucru incepand cu banala ampicilina.
De regula la tratamente de 5-7 zile ar trebui sa nu se intample nimic. Precum si la persoanele care nu abuzeaza de antibiotice sau medicamente in general.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....