mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Si Materna si Elevit se dau gratuit. Dar e impropriu spus gratuit pt. ca se mai plateste o diferenta de pret..tr sa alergati din farmacie in farmacie ca sa gasiti pretul cel mai mic, ca sa dati diferenta cea mai mica.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

De ce n-ati grait pana acum ? ca va lamuream eu ?..dar parca s-a vorbit pe la inceputurile noastre ca gravidute..dar probabil ca ori nu ati dat atentie, ori nu erati pe aici..sau erati dar mai rar..

Cand mai aveti nelamuriri cu medicamentele...va pot da informatii..GRATIS.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Mexxa imi pare rau de necazul prin care trece mama ta. Sa dea Dzeu sa se faca bine mai repede.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa imi pare rau de mama ta...sper din suflet sa isi revina si sa se bucure si ea de bb care in curand va veni...
Iar tu fii tare!

Alessia lasa supararea ca nu-i de tine acum...!

Gabi si eu sunt de parerea lui Inni: ia antibiotic conform antibiogramei si prescriptiei medicului tau si nu te juca ca nu e de joaca....
Multa sanatate s sa iti treaca repede!

Cucuoancea bine ai revenit!Ma bucur ca v-ati simtit bine la mare...si distractie placuta si la munte!

Crisnemes multumesc mult de numarul de telefon!Te sun luni sa vedem dc ne putem intalni!

Acum rad in timp ce va scriu, de fiu-meu, normal ca tot striga: "ce tace mama mamaiga buna!"(adica "sa faca mama mamaliga buna")....ca i-am facut aseara si a papat mamaliga cu iaurt si tare i-a placut....abia s-a oprit dupa cel de-al 2-lea castronel!
Cred ca tot mamaliga ma asteapta si in seara asta!
Acum il asteptam pe Ovi....!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu mi-am cumpart elevit, nu am stiut ca e gratuit.
Fetelor ma bulversati cu zinnatul asta.
Lyana zici ca e toxic??? Sigur o sa ma apuce si pe ine ceva de la el, ca sunt foarte sensibila la medicamente, de aia prefer tratamentele homeopate sau naturiste. Acum 6 ani am facut cea mai urata criza de fiere din viata mea, luam ceva tratament tot pentru infectie urinara( atunci a fost mai nasoalaam facut si febra 40) si am vomitat numai apa verde, ca nu statea nici apa in mine, ce sa mai zic de mancare...nu am putut manca nimic cateva zile.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Pufy..mi-ai facut pofta cu mamaliga ta..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Gabitzica nici un microb nu il vei starpi cu buruieni.Daca ar fi asa, atunci ti-ar face "ierburo-grama" alaturi de antibiograma.
Tu ai un bebe in burtica.Nu tr sa ajunga la el nimic daunator. Indiferent cat de greu o sa-ti pice tratamentul..nu ai incotro. Parerea mea.
Dar poate nu vei avea neplaceri.
E adevarat ca majoritatea antibioticelor se metabolizeaza la nivelul cailor biliare si cine e mai sensibil la capitolul asta, poate avea surprize.
Dar curaj .. ca poate nu se intampla nimic rau.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Va multumesc tuturor pt raspuns.
Am vb cu dr, acum plec spre mare.
Pupici tuturor, eu merg sa devorez porumbul copt din vama vecheeeeee

Sandra 27+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, prin ce clipe grele treci, cand in perioada asta trebuie sa fim senine si fericite, sa nu transmitem nimic rau lui ala micu'. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti si de obstacolul asta. Si parintii mei au avut accident de masina, au intrat intr-o caruta cu lemne nesemnalizata si, daca aveau viteza mai mare, mureau amandoi. Fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

katia nu stiu la ce spui tu concediu de maternitate, exista doua feluri de concediu: prenatal si concediu de cresterea copilului CIC. Dupa cum spui tu ar trebi sa-l primesti inainte de a naste, lucru care nu mi se pare corect, el se da dupa ce nasti, dovada fiind certificatul de nastere. Daca in CIC nu ai voie sa-l primesti, in prenatal poti iar cind nasti tu esti in prenatal. Eu stiu ca nu se da la toate firmele, decit cele care au prevazut in contractul colectiv de munca, asta am citit pe net. Daca ma insel, sa ma contraziceti.

Eloise Materna se da gratuit doar daca nu ai nici un venit sau daca e mai mic decit minimul pe economie. Asa am citit in lege, insa medicii de familie mai dau si la cei cu venit mai mare daca te ai de bine cu ei. A mea de ex. nu mi-a dat.

GETY ar trebui sa ai 3 valori: IR vena ombilicala, IR artera uterina dreapta si IR artera uterina stinga. IR0 este ombilicala dar IRC nu stiu ce este. Mai multe detalii si valorile normale le gasesti aici. http://www.ijri.org/articles/archives/19990903/genitorad.htm. Si eu le am marite 0.7 toate trei, dar dr. nu mi-a dat nimic.

gabitzica si eu am avut E coli dar nu in urina ci in secretia vaginala si mi-a trecut tot cu Zinnat. E bun, trateaza-te.

alessia80 imi pare tare rau de motanelul tau... si eu am avut un motan Bobitza il chema, tare dulce era, s-a imbolnavit si a murit. A fost primul meu motan.

mexxa imi pare rau pt. mama ta si felicitari pt. bebe sanatos si grasut.

Am PEPENE!!!! pina diseara il pap pe tot.

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput