Un nou razboi???
Raspunsuri - Pagina 9
aileene spune:
Alessia iti mulumesc ptr intrebare , multumita lui Saphir pe care o salut cu drag si ii multumesc si pe aceasta cale , am putut sa aflu cateva vesti despre surorile mele , care sunt bine si sanatoase , isi vad care mai de care de treba lor de zi cu zi , ma rog , printre detonatiile bomardamentelor , din pacate , mai coboara la adapost in buncare si au spus ca daca treaba devine mai serioasa , se vor intoarce repede spre casa ! Doamne da-i sa fie bine ! Eu din partea mea , am sunat ambasada din Tel-Aviv , iar dupa spusele unui domn f cumsecade , mi-a spus ca nu crede ca treba va deveni mai "serioasa" de atat si ca se va termina cu bine , doar ca daca intr-adevar nu va fi asa , ei vor actiona dupa spusele celor mari din tara (RO) si vor proceda la EVACUAREA tuturor cetatenilor romani daca va fi nevoie ! Mi-a spus ca pana in prezent daca am fost atenta la informatii , nu s-au evacuat decat cei din Liban (ceea ce este adevarat , intr-adevar , dar...cine stie ?) !!!
Sa speram ca totul se va termina cu bine si ca totul va apartine trecutului cat de curand posibil !
Tin pumnii si ma rog lui D-zeu ca nici o faptura c-o fi din Liban sau din Israel sa nu sufere si sa nu existe tristete si lacrimi , doar de FERICIRE ! O in semn de PACE [/blue], PEACE , [blue]PAIX
S-auzim numai de BINE !!!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
sirimie spune:
Ortansa eu zic sa faceti cumva sa plecati cit mai repede daca puteti. Aveti mare grija de voi pe acolo!
quote:
Originally posted by magga
sirimie, onu are propriul sediu la beirut, existau deja casti albastre acolo, dar se pare ca asta nu a dus la dezarmarea hezbolahului. guvernul actual libanez nu e in stare sa-i anihileze de unul singur, iar ei sunt sustinuti de siria (vezi problema siriei cu libanul, asasinarea lui hariri) si iran, doua dictaturi care n-au alta metoda mai buna de a-si indobitoci supusi decit cu celebru discurs legat de crimele israelului. cum imi spunea un amic palestinian mai destupat la minte, niste clowni care sed pe tron inginind refrenul cu palestina. nu bombardeaza nimeni siria doar drumurile care leaga cele doua tari.
magga, am citit si eu de curind un articol in care se spune ca principalul motiv al bombardarii libanului este un atac recent al Hezbollah si ca prin Hezbollah din Liban si prin Hamas din Palestina state ca Siria si Iran vor sa compromita procesul de pace in regiune. Si ca de fapt orice solutie de compromis ar fi temporara pentru ca Iran se va inarma in continuare si motivele conflictuale nu vor disparea.
Articolul este: http://www.hotnews.ro/articol_52502-Jocul-din-culisele-conflictului-din-Orientul-Mijlociu-de-Alexandru-Lazescu.htm
Tot in articolul asta se spune ca negocierile numai cu Palestina pentru procesul de pace in regiune sint de fapt o abordare gresita, pentru ca nu ar rezolva nicicum problema.
Dar eu tind sa nu dau credit 100% articolului. Acolo a fost tot timpul razboi, si asta pentru ca exista bani/resurse pentru arme si interese pentru starea de razboi. Cred ca Israelul are o influenta mare asupra politicii americane in regiune, si ca au suport total din partea lui Bush si a republicanilor americani. Eu cred ca americanii vor sa izoleze si poate sa si atace Siria, si probabil si Iranul, si pregatesc acum terenul. Ei au tot interesul sa neutralizeze finantatorii atentatelor din Irak si a sabotarii conductelor de petrol din Irak, iar Siria e primul stat pe lista de finantatori si "producatori" de teroristi.
Am o nelamurire despre Hamas, poate stii: nu au fost alegeri libere in Palestina? Nu oamenii au ales guvernul Hamas?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
canuta-om-sucit spune:
Romanii au ajuns cu bine in Siria si acum in tara. Am vazut la stiri pe National TV.
Dumnezeu sa ii aiba in paza!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Witchie spune:
Dar nu in seara asta trebuiau sa plece? s-a schimbat ceva?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
sirimie spune:
http://www.hotnews.ro/articol_52459-Romanii-din-Liban-se-intorc-acasa.htm
Trebuiau sa ajunga azi, ma bucur ca au ajuns cu bine.
Poze de la Mot
Witchie spune:
Da Simona, am vazut articolul, eu am o prietena acolo care imi spunea ca pleaca abia in seara asta. si-acum la TV vad ca 283 sunt deja in Siria. Ma intreb daca e si Diana mea printre ei... A plecat la drum singua cu un bb de nici un an! Si mi-a spus ca ambasada nu le-a dat voie decat apa si alimente sa ia, nici un alt bagaj.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
sirimie spune:
Anda, sper ca prietena ta sa ajunga in siguranta in tara. Probabil sint mai multe transporturi, asta care a ajuns azi a fost primul.
Poze de la Mot
aissa spune:
Madelaine spune ca e bine, deocamdata inca e in Siria, trista ca in zona unde a locuit nu prea mai sunt cladiri in picioare, trista de ce traieste ea si toti ceilalti implicati. Sora ei e inca in Beirut, in zona respectiva nu e inca situatia grava.
Cristina si ghighiloi
alessia105 spune:
Ortansa ...nu stiu daca te ajuta ,dar am auzit la stirile de la Antena 1 ca se va ma organiza un convoi ptr romanii ramasi in Liban maine parca ...cica ambasada din Beirut pastreaza tacerea in privinta planurilor de evacuare a romanilor ( "ordine de la Bucuresti" -acesta a fost raspunsul) ..vrei sa sunam la Ministerul de Externe(acolo s-a recomandat sa se sune ptr detalii) sa ne interesam ce si cum???????Sau cumva sa luam legatura (cele care suntem afara )cu celulele de evacuare a cetatenilor tarilor noastre de resedinta????
aileene...Doamne ce ma bucur ca ai vesti bune de la ele..Numai bine sa va de-a Domnul si sa fi-ti cat mai repede impreuna in siguranta
Lavinia, elena -ooana Speram sa aveti un drum fara incidente si sa ne da-ti de stire cand ajungeti in siguranta
Doamne Ajuta ca toate dreagele noastre fete si famiile lor sa ajunga cat mai repede in siguranta .
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
alessia105 spune:
Direcția Generală Afaceri Consulare din cadrul MAE poate fi contactată la numerele de telefon: +40 21 319 68 70; + 40 21 319 68 71, +40 21 319 68 72.
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!