Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

trei avioane trebuie sa plece din Siria spre Romania. transportul pana in Siria s-a facut cu autocarele. sunt 283 de romani. vor mai ajunge 1000 si ceva saptamana asta.

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Diana mea a ajuns acasa cu Karen (8 luni) si e bine. Azi ne vedem sa refacem zestrea micutei. Are cineva un carucior sport pentru prietena mea?
Nu trebuie sa fie musai nou, doar usor de manevrat si sa aiba copertina. De asemenea, daca aveti hainute in buna stare pentru o fetita de 8 luni, poate i le dati lui Karen?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

fetelor care plecati la drum sau cele ce ramineti,ne gindim la voi. daca puteti dati-ne si noua un semn ca ati scapat cu bine sau ca totul e ok. cine are vesti de la mamicile noastre, dati-ne si noua de stire, va rugam.

sirimie, nu stiu daca nu e mai bine sa pastram subiectul asta fara prea multa politica, incurajind fetele din liban si israel, mamici ingrijorate pentru copiii si familia lor,incercind sa evitam sa lezam in vreun fel sentimentele celor care se afla de o parte si de alta a bombelor.

edit: poveste stearsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Anda n-ai idee cat de mult ma bucur sa stiu ca Diana ta a ajuns cu bine , impreuna cu micuta ei Karen ! D-zeu sa le dea forta destula sa poata uita acest "incident" tragic si imprejurarile prin care au trecut , ajungand in final ACASA ! Ma bucur nespus si in acelasi timp ma bucur si ptr acele cateva sute de romani repatriati si m-as bucura ca si surorile mele sa fie intr-unul din aceste avioane ca bucuria mea sa fie deplina !
Nu-mi ramane decat sa ma rog bunului D-zeu in continuare sa fie bine si sa fie PACE ! Doamne da-le minte celor care cred ca lumea le apartine si nu le lasa sa distruga cerul albastru deasupra celor fara nici o vina !
Sirimie , Magga n-are nici o importanta , rana e deja prezenta in inimi si fiecare stie de unde a provenit , acuma tot ce conteaza este "Cicatrizarea" , restul sa ramana in urma ca un vis urat din care ne trezim cateodata !
D-zeu sa fie cu cei incercati de soarta , in momentele atat de grele ! Prin gandul meu , le trimit o si le doresc mult curaj si rabdare , totul va fi bine ! Sa speram !
Un din suflet celor care vin cu vorbe si cu ganduri bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

magga, am citit. Stiam si eu despre istoria conflictelor din regiune.

Mie imi pare foarte rau pentru cei care acum fug de bombardamente, si care sufera acolo, as vrea sa pot sa ii ajut cumva. Faptul ca vreau sa inteleg mai bine ce se intimpla si mai ales de ce se intimpla nu schimba cu nimic compasiunea mea pentru ei.

Toti spun ca de vina este Hezbollah si ca daca s-ar dezarma, nu ar mai fi nici un conflict in zona (pentru ca asa a sustinut Bush recent la G8). Eu ma indoiesc sincer. Ai dreptate cind spui ca razboiul real e contra Iran si Siria, libanezii nu au nici o vina ca sint bombardati, dar presupunind ca Hezbollah va pierde, nu vor mai fi conflicte? Americanii sau Israel nu vor ataca Siria sau Iran?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Aileene sper ca surorile tale au ajuns si ele. Saphir, nu te-am uitat, sa ne dai un semn daca ajungi la Bucuresti.
Din pacate femeile si copiii sunt victimele razboaielor barbatilor si tot ele raman sa stranga mizeria de dupa cafturile lor. Daca nu devin victime colaterale.

Diana e un caz fericit, pentru ca a avut unde se intoarce. mai scriu mai tarziu ca trage irina de mine.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Anda dupa ultimele informatii (Saphir iti multumesc) surorile mele sunt bine , nimic nou , doar ca una dintre ele intentioneaza sa se intoarca pe 01.08. in tara daca lucrurile nu reintra cat de cat in normal ! Sper in orice caz sa ia in timp util o decizie buna ! Pe cand cealalta nu cred ca are intentia sa se intoarca inca , poate spera si ea , asa cum spera toti de-acolo ca treburile se vor linisti , sa speram , sa dea Domnul !
Apropo's , povestea ta cea cu "pe unde umbla Irina noaptea" e superba ! Pupici dulci Irinushei dragi si tuturor copiilor de pe aceasta lume !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor ce mai faceti? sunteti bine! eu tin CNN toata ziua deschis si ma rog pentru voi sa fiti bine.

daca pot sa va ajut cu ceva va rog sa imi spuneti.

Doamne ajuta

Elena18+
POZE

Mergi la inceput

Elena un drag unei fete de suflet ! Dupa cum vezi si tu , stam ca pe ace , asteptam vesti bune si mai rau sa nu fie Doamne fereste ! Va doresc tot binele din lume fetelor si aveti grija de voi ! O noapte cat de linistita poate fi ea cu vise frumoase , ca macar ele (visele) nimeni nu ni le poate dirija... !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ortansa m-am gandit sa-ti spun ca daca va hotarati sa veniti spre noi sa aveti bani la voi,aici au inceput sa faca afaceri cu inchiriatul.De la 50-150 $ pe noapte.Noi plecam maine dimineata cu unul din distrugatoarele engleze spre Larnaca,au zis pe BBC ca dureaza 11 ore pana acolo.Si de acolo nu mai stiu incotro o s-o iau.
Fetelor care stati va urez noroc si sa se termine cat mai repede razboiul asta dezgustator.La BBC israelienii spuneau ca o sa termine cam in 2 saptamani ce si-au propus.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput