Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

am petrecut azi citeva ore intr-un parc (Centre de la Nature) excelent amenajat, si m-a dus gindul la acest razboi stupid ca toate razboaiele; pentru ca in parc erau si grupuri de evrei traditional imbracati, si araboaice acoperite, si negrii, si asiatici, si noi- imigranti europeni, si ratatcite, citeva familii de localnici; familii intregi pe banci in jurul toboganelor unde se zbenguiau copii impreuna, avind in comun inocenta ce lipseste adultilor;
parea idilic, ireal; si totusi...aici se poate (chiar daca in adinc apele se mai tulbura citeodata, suprafatza e calma si lina)...de ce nu s-ar putea peste tot?

va doresc sa...ramaneti sanatosi, sa traiti, voi,si prietenii, si toti libanezii si israelienii, rachetele si gloantele sa va ocoleasca,...si cele doua tzari super-frumoase sa-si revina la normal.

http://community.webshots.com/user/vara2006photos

ceea ce tu ai vazut in acel parc este "ireal in realitate" deoarece sunt pe teren neutru ,au plecat de acasa si fiecare isi vede de treaba lui acolo....

niciodata dar niciodata acest conflict nu se va stinge decat in momentul in care se va ajunge la "final" (si aici ambele parti implicate evrei si musulmani-inteleg sensul cuvantului ).

din pacate nu se stie momentul,dar el va veni cu siguranta ,fiecare dintre ei stiu acest lucru ;exista o singura diferenta :doar unii dintre ei vor castiga,iar ceilalti care stiu bine acest lucru se tem si nu vor sa cedeze dar nici sa recunoasca..........

din pacate noi din afara vedem altfel lucrurile insa ele in realitate sunt cu totul altfel..........

sa va intoarceti cu bine acasa,orinde v-ati afla!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

dragele mele si azi ca in fiecare zi de cand a inceput "nenorocirea" ma gandesc la voi si ma rog in continuare sa opereasca teroarea asta mai repede.
Doamne ajuta sa fiti cu toti bine

Elena18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

sunt inca aici,n-am avut curaj sa plec cu autocarele promise pana in Siria,din cate am inteles din stirile de pe TVRI nici macar nu e vorba de deplasarea din Siria pana in Romania cu un avion militar,ci cu autocarele prin Turcia-Bulgaria-Romania-in conditiile in care am fost sfatuiti sa nu luam decat apa si mancare cu noi si mai ales ca exista pericolul unui atac si asupra Siriei.Poate am inteles eu gresit,ma rog pt cei care au plecat azi-dimineata spre Romania sa ajunga cat mai repede acasa si sanatosi.

...get rich or die tryin'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ortansa, pe aici la stiri se spune ca sint trimise avioane pentru evacuare:

http://www.realitatea.net/?stire=12481

A aparut vreo stire ca vor ataca Siria?
Sa aveti grija de voi si sa se termine cu bine!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ortansa, fetelor, va putem ajuta cu ceva? Nu puteti parasi tzara in nici o directie? ma gandeam ca daca reusiti sa va refugiati in alta parte, unele dintre noi v-am oferi gazduire. Eu ma ofer din toata inima dac-ajungeti in Elvetia. Stiu ca e departe, dar nu se stie.

Dumnezeu sa va apere si sa va ocroteasca. Aveti grija de voi.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

au aratat din nou imagini la stiri... cutremurator...
chiar. nu va putem ajuta cu ceva mai ... tangibil decat rugaciuni si vorbe de incurajare ? daca va vine la careva vreo idee, sa ne spuneti.
va asteptam cu vesti !
aveti grija de voi !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

ortansa, mie tot asa mi-ar fi mai frica sa o apuc singura cu un bus prin siria pe cine stie ce drumuri decit sa ramin intr-un loc izolat, dar mai sigur. am inteles insa ca franta imbarca pe vapor si alte nationalitati, in limita posibilitatilor. poate poti lua legatura cu ambasada lor.

banuiesc ca vom avea o solutie internationala de compromis cit de curind, cel putin asa s-ar citi printre rindurile ultimelor declaratii oficiale. sa speram ca solutia implica si dezarmarea definitiva a hezbollah.

sirimie, onu are propriul sediu la beirut, existau deja casti albastre acolo, dar se pare ca asta nu a dus la dezarmarea hezbolahului. guvernul actual libanez nu e in stare sa-i anihileze de unul singur, iar ei sunt sustinuti de siria (vezi problema siriei cu libanul, asasinarea lui hariri) si iran, doua dictaturi care n-au alta metoda mai buna de a-si indobitoci supusi decit cu celebru discurs legat de crimele israelului. cum imi spunea un amic palestinian mai destupat la minte, niste clowni care sed pe tron inginind refrenul cu palestina. nu bombardeaza nimeni siria doar drumurile care leaga cele doua tari.

cam atit cu politica.

fetelor, mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

si eu ma ofer daca ajungeti la geneva.

mie imi place sa sper ca nu mai dureaza mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

stiri nu cred ca au aparut in sensul asta,se faceau doar unele speculatii in legatura cu atacarea Siriei,dupa ce ieri ,pe ramasitele unei rachete lansate de hezbolah in Israel a fost gasita inscriptia"fabricat in Siria".oricum se stie ca in spatele acestor provocari se afla Siria si Iranul-Libanul este doar terenul pe care hezbolah isi face de cap cu Israel.

practic nu stiu cum ati putea ajuta,va multumesc si sa stiti ca cc conteaza enorm sa stiu ca sunteti alaturi de noi.deja am primit un nr. de telefon de la Anca din Siria,si-i multumesc inca odata.

daca frontul de lupta se va apropia de cartierul nostru(acum este la aprox 20 de km si la vreo 7 km de port-destul cat sa-mi sara inima din piept la fiecare bubuitura) ne vom duce undeva la munte.oricum suntem hotarati sa parasim Libanul (sigur vom gasi o modalitate)in formatie completa(si cu sotul) in caz ca lucrurile se vor inrautati mai mult.libanezii ori sunt optimisti incurabili,ori au o doza de inconstienta-eu prefer sa fie prima varianta valabila-nici unul nu se misca,nu se panicheaza mai mult decat trebuie,nu dardaie la orice pocnitura si sunt f. siguri pe ei.m-au molipsit si pe mine si sper in continuare,cum fac de 5 zile,ca totul se va termina foarte curand.deja copiii mei s-au obisnuit cu bubuiturile,Doamne,dac-ar stii ei ce se aflla in spatele acestor sunete ingrozitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

ortansa ma bucur ca sunteti bine; in masura in care poti spune-ne cum merg lucrurile.

Florys stiu ca a hotarat sa ramana in Liban iar madeleine era ultima oara in Siria.

Mergi la inceput