Un nou razboi???
Raspunsuri - Pagina 3
magga spune:
doamnelor, teoretic nu sunt vizate decit punctele strategice, bazele Hezbollah si cartierele de unde dicteza comenzi sefii ascunsi ai gruparii.
aveti grija pe unde umblati.
Ortansa spune:
yank,ironiile tale nu-si au locul aici,acum.guvernul libanez nu este de acord cu actiunile hezbolah si face tot posibilul sa le opreasca si sa negocieze direct cu israelul.asa cum spunea si magga,tinta sunt doar bazele hezbolah.
oricum,am trait o noapte de cosmar,timp de peste o ora au fost bombardate aeroportul si cateva regiuni din S,la vreo 20 de km de noi,chiar acum aud cateva supersonice care se intorc din Balbeck.
...get rich or die tryin'.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
yank,ironiile tale nu-si au locul aici,acum.guvernul libanez nu este de acord cu actiunile hezbolah si face tot posibilul sa le opreasca si sa negocieze direct cu israelul.asa cum spunea si magga,tinta sunt doar bazele hezbolah.
oricum,am trait o noapte de cosmar,timp de peste o ora au fost bombardate aeroportul si cateva regiuni din S,la vreo 20 de km de noi,chiar acum aud cateva supersonice care se intorc din Balbeck.
...get rich or die tryin'.
Daca guvernul libanez nu este de acord cu hezbolah de ce ii tine pe teritoriul libanez si nu ii da afara? Mai mult, la stiri au anuntat ca sunt 3 ministri hezbolah in guvernul libanez, si chiar si ministrul de externe e simpatizant (neoficial) hezbolah.
Ortansa, noi suntem alaturi de tine. E greu sa fii prins la mijloc intr-o situatie pe care nu o poti controla deloc.
Daniella, mama lu' Alexis
magga spune:
Daniela, hezbollah sunt sustinuti moral, financiar si ideologic de catre Iran si Siria. libanul are acum un guvern ales democratic dar tot nu reusesc sa-i dezarmeze pe hezbollah. de fapt bombardamentele trebuie intelese ca un razboi cu hezbollah, nu cu libanul. problemele sunt vechi si uneori chiar ca par fara solutie. ne-ar placea o leaca de iubire la umbra cedrilor in liban, cum zicea cineva mai sus, dar s-ar zice ca mai este...
Cine n-a vazut Kipur al lui Amos Gitai, e momentul sa il vada. istoria se cam repeta.
va rugam, aveti grija de voi si de copii.
alessia105 spune:
Dragelor din zona de conflict ..ce faceti? sunteti bine ? Vestile nu sunt prea bune despre situatia din zona ...Suntem cu gandul la voi si speram sa treceti cu bine peste aceasta groznica situatie ..va admir ca sunteti asa de puternice si optimiste.Dati-ne ceva vesti despre voi ..
Elena esti bine? a venit sotul acasa?
Ortansa au reusit sora si cumnatul tau sa plece?
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
iulia grosman spune:
Pai miine e ziua lui fii-miu care implineste 15 ani.Am planuit un picnic cu familia si speram sa nu vedem niste katiushot care se aerisesc pe deasupra noastra
luizza spune:
Buna fetelor,in primul rand as vrea sa va multumesc ca va ganditi la noi
Eu locuiesc in Israel,si intr-adevar a inceput sa-mi fie frica,deja mi-am facut rezervare la avoin pt saptamana viitoare sper sa pot ajunge cu bine,pana atunci,mi-as dori sa fie pace dar se pare ca prea curand nu va fi............nu stau foarte aproape de grantia cu libanul,dar cu toate astea vad ca inainteaza foarte repede,ma rog la dumnezeu sa fie totul bine,desi numai eu stiu ce este insufletul meu,cand o privesc pe fetita mea si ma gandesc ce se intampla aici
Asta dupa ce saptamana trecuta,aici in blocul in care locuiesc,a fost o geanta suspecta si a venit politie si ce de la geniu........in final nu a fost nimik,dar am stat vreo 3 ore cu frica in san pana am aflat ca totul este ok
oricum inca o data va multumesc pt gandurile bune
alessia105 spune:
Iulia ...La multi ani !!!! sa iti traisca feciorul sa fie sanatos si sa va bucure cu implinirile si realizarile lui si va dorim din suflet o aniversare frumoasa plina de pace
Luiza ..va dorim sa ajungeti cat de curand in siguranta
Fetelor din Liban sunteti ok? Am inteles ca in multe orase s-a intrerup alimentarea cu energie electrica si apa ....daca vreuna dintre voi reuseste sa ia legatura cu vreo fata din zona de conflict poate ne spuneti si noua cum sunt....si daca putem ajuta cu ceva ..
by the way ..am inteles ca numai in sudul Libanului sunt cca 100 de fete romance casatorite cu cetateni libanezi ...suntem cu gandul alaturi de voi si ne ruga sa scapati cu bine din nebunia asta
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
lorelei_19 spune:
Am citit ca in urma bombardamentului au murit intr-un sat din sudul Libanului mai multzi copii. Un razboi fara sens in care mor atatea sufletzele nevinovate... Ieri m-am gandit toata ziua la voi, dragele noastre din zonele afectate. Fie ca Dumnezeu sa va ocroteasca
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Tzuri spune:
Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa terminam odata pentru totdeauna cu hezbollah si cu celalalte grupari teroriste care desturba pacea in zona noastra.Si noi si cei din Liban suferim din cauza aceluiasi virus.Dar trebuie sa se intample odata.Mie sincer imi pare foarte rau de cei din liban si mai ales de crestinii de acolo.Au fost odata asupriti de noi apoi de musulmani si acum iarasi am picat peste ei.
Eu sper ca intr-o luna-doua totul se va linisti si Israelul isi va avea pacea dorita din totdeauna iar Libanul se va intoarce la ceea ce a fost.Cel mai frumos si mai primitor stat din Orient.Oaza pentru turistii din intreaga lume.Si de ce nu ,sa putem si noi sa bem o cafea linistiti in Beirut ( invitati ) pentru ca acum o bem pe fuga .