Un nou razboi???
Raspunsuri - Pagina 4
Elenalove27 spune:
dragelor ma gandesc la voi in fiacre clipa si ma rog pentru voi ca totul sa linisteasca si sa revina totul la "normal".
Doamne ajuta.
offtopic
alessia105, nu a venit inca sotul meu de la spital...sper zilele astea.
Elena18+
POZE
Ortansa spune:
sora si cumnatul meu au reusit sa plece astazi pe la singura granita accesibila spre Siria,azi dimineata f. devreme.
eu si cele cateva fete de care stiu locuim in zone cat de cat safe.imi pare rau de cei care locuiesc in zonele afectate,e o nebunie totala:poduri si drumuri distruse,Balbeckul este tinta multor bombardamente,practic tot sudul si multe zone din N,Nv,NE sunt bombardate sistematic.curentul se intrerupe f des si pt multa vreme.nimeni nu ar fi crezut ca un nou razboi mai poate incepe vreodata in Liban.ma rog incontinuu sa se termine cat mai repede aceasta oroare.
...get rich or die tryin'.
Elenalove27 spune:
am citit si citesc in continuare orice news din liban/israel...dragelor nu pot sa va spunde cit ca plang si ma rog sa fiti bine si sa termine cat mai repede
Elena18+
POZE
numeioana spune:
Acum vreo ora, la Pro TV au foat prin telefon doua romance din Liban, care povesteau cu groaza ce se intampla acolo. Ma gandesc si eu la voi (una din ele avea un copilas de 3 luni si ma gandeam ca poate stie de forumul nostru) si sper sa puna capat bombardamentelor.
Ioana
cicina spune:
Ultimele stiri spun ca 20 mii de persoane santin fuga spre granita cu Siria dupa ce au fost bombardate Beirut si Tripoli.
Doamne ajuta-i sa se potoleasca ca nu vad bine situatia.
Italia a repatriat circa 300 civili din beirut, deci situatia se pare ca va dura, si a trimis si trupe de sustinere.
cicina
Dialex spune:
Dumnezeu sa aiba grija de voi, pentru ca nu aveti în cine altcineva sa va puneti speranta. Mult noroc, voua si familiilor voastre, va vom pastra în rugaciunile noastre.
Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)
yank spune:
quote:
Originally posted by Tzuri
Yank esti turbat
Yeap,sometimesPacat ca nu sint acolo.Imi place solidaritatea evreilor in timp de razboi,in rest nu se sufera unii pe altii.Acum sa ii vezi ce toleranti sint cu semenii,cum vorbesc intre ei ca cei mai buni prieteni,nu mai exista diferente intre ei,banii nu mai conteaza si nu mai reprezinta un standard,si saracu si bogatu se tin de mana,sint toti in acelasi rahat,nu mai conteaza nimic.Cum se termina razbelu,se uita chioras iar unii la altii,se imping prin magazine la casa,se injura si se cearta Cert e ca e o societate fenomenala,plina de paradoxuri si ciudatenii,dar cu siguranta are un farmec aparte.Probabil singurul loc unde ma simt "acasa" cu toate ca nu am crescut acolo.Amazing!
sirimie spune:
Eu nu inteleg prea bine ce urmareste Israel atacind Libanul, care sint miscarile pe tabla de sah din regiune. Urmareste ca Siria sa fie izolata de celelalte state, Irak inclusiv? (dar se poate asa ceva, Siria se invecineaza cu Iordania si pe acolo pot circula in continuare arme).
Eu presupun ca SUA sint la curent cu intentia reala a Israelului, probabil chiar sint factor decisiv in hotarirea de a ataca Libanul.. Am citit mai de mult o carte in care se spunea ca SUA vrea sa schimbe configuratia in Orientul Mijlociu, sa neutralizeze state pe care le considera ca facit parte din "axa raului", ca de exemplu Irak, Iran, Siria, cu ajutorul Israelului.
Oricum e incredibil cit de slaba e reactia internationala, din cite stiu eu nici o organizatie (de genul ONU etc) nu au criticat ferm ofensiva Israelului si nu le-a cerut sa inceteze, in conditiile in care mor civili care nu au nici o vina. Nu am auzit decit comentarii de genul cit de mult le pare rau de Liban, care nu are nici o vina de fapt...
Nu s-a bombardat Tripoli, a fost o dezinformare la stirile din Romania.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Eu nu inteleg prea bine ce urmareste Israel atacind Libanul, care sint miscarile pe tabla de sah din regiune. Urmareste ca Siria sa fie izolata de celelalte state, Irak inclusiv? (dar se poate asa ceva, Siria se invecineaza cu Iordania si pe acolo pot circula in continuare arme).
Eu presupun ca SUA sint la curent cu intentia reala a Israelului, probabil chiar sint factor decisiv in hotarirea de a ataca Libanul.. Am citit mai de mult o carte in care se spunea ca SUA vrea sa schimbe configuratia in Orientul Mijlociu, sa neutralizeze state pe care le considera ca facit parte din "axa raului", ca de exemplu Irak, Iran, Siria, cu ajutorul Israelului.
Oricum e incredibil cit de slaba e reactia internationala, din cite stiu eu nici o organizatie (de genul ONU etc) nu au criticat ferm ofensiva Israelului si nu le-a cerut sa inceteze, in conditiile in care mor civili care nu au nici o vina. Nu am auzit decit comentarii de genul cit de mult le pare rau de Liban, care nu are nici o vina de fapt...
Nu s-a bombardat Tripoli, a fost o dezinformare la stirile din Romania.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
- Momentan Israelul vrea sa scape de Hezbolah care are sediul functional in Liban
- e normal ca Israelul sa nu fie condamnat cata vreme ei doar au raspuns la un atac
Acum am auzit la stiri ca Hezbolatul a lansat 5 rachete asupra orasului Haifa care au omorat 9 civili...si din pacate nu se vor opri aici.
Daniella, mama lu' Alexis