Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Si eu cand am vazut stirile m-am gandit numai la fetele nostre dragi ..in special la Ortansa asa ca mai lansez si eu intrebarea :

Fetelor din Liban si Israel...sunteti bine? Suntem cu sufletul alaturi de voi ...Doamne Ajuta ...

Si daca imi permiteti un mic sfat ptr fetele din Liban (desigur e decizia fiecareia dar cine stie...) am inteles ca Min Economiei Codrut Cheres(scuze daca nu am scris numele de fam bine) este acolo cu o delegatie oficiala ..acum incerca sa ii scoata de acolo pe rute ocolitoare ..poate ambasada ar putea face asta si ptr ceilanti romani din Liban si familiile lor ...Feteleor nu mai stiu ce sa zic doar ca suntem cu sufletul alaturi de voi ...va rugam sa ne da-ti si noua de stire cum sunteti ...

elena-oana multa putere draga mea ..sper ca tu si fam ta sa iesiti cu bine din razboiul acesta care nici macar nu este al nostru

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

De fiecare data cand aud de un nou conflict imi doresc acea mondializare si un guvern mondial.Poate asa scapam de de aceasta disputa continuua pt. teritorii.Ma enervez cand aud ca oameni nevinovati mor pt. dorintele celor de la putere.Toate conflictele astea sunt alimentate de cei care detin puterea,de guverne si lideri ahtiati de bogatii si teritorii.
Eu stau cu chirie,iar proprietarul,de origine israelian a venit acum o luna cu familia aici,sotia lui e romanca.Sunt ingroziti si el a trebuit sa se intoarca in Israel pt. ca nu i-a fost acordata viza pt. mai mult timp.Ma uitam la fata lui,cum privea lumea de aici si parca tot timpul ii era frica de ceva.Parca se astepta sa vina cineva sa-l ameninte cu o arma.Mi-au povestit cum e acolo si erau ingroziti.Nu stiu cum pot trai in zona aia.
Fetelor din Beirut sper sa se termine cat mai curand acest conflict si sa nu aveti de suferit si mai mult.Dumnezeu sa va apere si sa va pazeasca.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

dragelor din liban si israel, sunt si eu cu sufletul langa voi si ma rog sa fiti bine si sa termine odata teroarea asta.

ma rog pentru voi sa fiti bine

Elena18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Iubitelor din toata lumea ...ia ganditi-va daca am putea face cate ceva ptr fetele aflate la greu ...eu stiu ..ceva mailuri si informatii despre rutele ocolitoare sau daca aveti prieteni prin tarile din zona la care ar putea ajunge daca este necesara evacuarea .......

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

va multumesc pt. gandurile bune,eu sunt optimista si sper ca lucrurile nu se vor inrautati mai mult.ghinion de nesansa ,sora si cumnatul meu se afla aici,unde aveau de gand sa-si petreaca concediul.acum sunt pe picior de plecare,se tem ca se vor inchide granitele, dar asteptam sa vedem ce se mai intampla.deocamdata nu vad asa o stare de urgenta ca sa trebuiasca sa plec si eu, ma rog sa nu fie cazul.

Doamne ajuta!

...get rich or die tryin'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ortansa draga mea - ma gandesc la tine si ma rog sa nu patiti ceva. Sa ne spui ce mai este pe la voi.
cu drag,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Doamne ajuta sa se termine repede si fara alte victime!
Fetelor suntem alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

O adevarata tragedie. Fetelor aveti grija de voi si de familiile voastre.
Sa speram ca va exista o cale de remediere a conflictului.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Da,o actiune nefericita dar perfect indreptatita in final.Stiu din surse sigure(un amic care lucreaza in shin bet,sri-ul lor) ca de 9 luni tot o incearca cu Israelul,rachete zilnic iar in ultimele 3 luni au abuzat din ce in ce mai mult,totul culminand cu cei doi ostateci si moartea altor 8 care au ars de vii intr-un tanc si in 2 Humvie-uri.Asta e,in 2000 au iesit Israelul din Lebanon dupa 18 ani,acum sintem in 2006,probabil ca le-a placut mai mult perioada dinainte.Oricum e trist ce se intampla in toata zona aia.Da probabil ca or vrea ca in Aeroportul din Beirut sa scrie Bruhim Abaim le Beirut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Dumnezeu sa le lumineze mintile!

Mergi la inceput