Un nou razboi???
Cred ca ati vazut cu totii agravarea conflictului din Orientul mijlociu.Mai nou Israelul a bombardat aeroportul din Beirut si nimeni nu mai intra si iese.Au bombardat asezari,civili au murit.
De cealalta parte Hezbollah a tras cu rachete asupra asezarilor israeliene,civili au murit!
Vedeti vreo rezolvare a acestui conflict?
Uitati si un link de unde sa cititi mai multe:
http://www.hotnews.ro/articol_52220-Operatiune-de-amploare-a-Israelului-in-Liban.htm
"La vita e bella"
poze
Raspunsuri
cici spune:
Ar fi atat de bine daca ar fi doar un razboi,al lor si atat.Partea proasta e ca Hezbollahul e sustinul de Iran ,de Siria si nu numai.Sa speram si sa ne rugam sa fie pace ,sa ne putem creste copiii in pace ,feriti de ororile lumilor macinate de interese
daniella4 spune:
Momentan nu, nu vad nicio rezolvare.
Pana cand arabii nu vor recunoaste statul Israel nu se va rezolva nimik.
Daniella, mama lu' Alexis
elena_oona spune:
Dragile mele sunt foarte speriata si nervoasa de ieri ,cred ca a-ti vazut ce se intampla aici.
Hezbollah a rapit doi soldati israelieni,pentru ca vor sa-si elibereze si ei prizonierii pe care ii au in israel de mult timp, si acum israel is iau revansa,bombardand peste tot.
Nu am dormit toata noaptea,au tot bombardat.Si ca de obicei au murit persoane nevinovate si copii.Sotul meu e in cadrul armateii,are baza militara la 500m de aeroport,si israel ameninta ca vor bombarda din nou aeroportul.Este retinut la lucru, si nu stiu cand o sa-l lase sa vina acasa.Sunt disperata.Asta e ultimul lucru care ne lipsea.....un nou razboi.Sa ne fereasca dumnezeu, nu stiu ce o sa fie.Sper sa se termine totul cat mai repede si cu bine.
Pe seara cred ca vom avea din nou artificii, si mai nou ameninta ca vor bombarda beirutul
Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
DARAEL spune:
“Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu” zicea exact pe acele meleaguri cineva acum 2000 de ani plus / minus 3 zile......
Aceasta este rezolvarea – simpla si de bun simt.
Ca unii nu au fost si nu sunt de acord cu aceste cuvinte ne arata istoria – daca imi aduc aminte chiar pe autor l-au crucificat, dupa propriile, din “dragoste” de Dumnezeu.....
Eu cred ca orice alte teorii savante despre dreptate, justitie si rasplata sunt doar teorii de salon fara aplicabilitate practica....
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
aissa spune:
Doamne ajuta sa li se lumineze mintile si sa se opreasca! Urasc stirile despre razboi...unde cei mai multi cad victima din randul civililor....
Cristina si ghighiloi
daniver31 spune:
Stiu ce inseamna retinut la munca in asemenea conditii...imi este groaza de asemenea situatii si de razboi,de fapt ...urasc razboiul.Nu ma pot gandi ca noi si copii nostri putem trece prin asa ceva .....ma rog sa nu trecem .....sa fie totul bine.
Elena multa putere si Dumnezeu sa va aiba in paza Lui.
Conflictele astea nu se vor termina asa usor.....sa dea Dumnezeu sa fie bine dar.....
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
valentinag spune:
Elena,la tine la Ortansa,la madelaine si la alte fete care au legatura cu zona, ma gandeam cand au anuntat dimineata bombardarea aeroportului din Beirut.Am inteles ca au instituit blocada maritima,terestra si aeriana.
Sa dea Dumnezeu sa va fie bine!Poate ai putea sa vii in Romania cumva,macar pana se termina nenorocirea asta!
Ortansa,da si tu un semn sa stim ca esti bine!
"La vita e bella"
poze
majaginn spune:
elena-oana---- ma gandesc la tine si la familia ta si ma rog sa fie PACE, sa nu devina din ce in ce mai rau. Un razboi poarta cu el ce poate fi mai urat pe lume, Doamne ajuta sa fiti feriti de asta, sa fim cu totii feriti de asta.
Multa caldura sufleteasca si imbratisari iti trimit, tie si tuturor celor aflati in zona critica.
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
lorelei_19 spune:
Off, asta ne mai lipsea. Fetelor, aveti grija de voi si dati-ne de stire cum va este. Doamne ajuta
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi