Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Da noi am hotarit sa raminem deocamdata aici, sa speram ca se va termina cit mai repede toata nenorocirea asta si sa putem incepe o noua viata in liniste. Nici nu stiu daca se vor deschide scolile anul acesta, fiindca majoritatea scolilor de stat sint ocupate cu refugiati veniti din tot coltul tarii.....

Made e bine, imi trimite zilnic mesaj, asteapta si ea sa se termine odata toata chestia asta, sa se poata intoarce la casuta ei.

FLORYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Florys, scuza-ma ca intervin, dar aici la tv au spus aseara ca majoritatea se refugiaza din Liban tocmai pentru ca s-a auzit ca este o chestiune care va mai dura destul de mult... si ca nu sunt sperante sa se termine prea repede...
Oricum, iti (va) doresc mult noroc tuturor celor care dintr-un motiv sau altul ati ales sa ramaneti totusi acolo.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Florys,hai ca mi-ai dat sperante!
Vrei sa zici ca e inca in picioare casuta Madalinei??
Doamne cit m-as bucura sa fie asa!!
Spune-i ca ne gindim la ea,de fapt ne gindim la voi toti si plecati si ramasi.
Dumnezeu sa va ajute!
Cind mai poti te rog sa ne tii la curent si sa treceti cu bine si de w/e
Asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

dar de prietena mea lavinia stie cineva ceva. ea statea in muntii, dar hotarisera sa plece cu englezii. sper ca a reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Florys

Da noi am hotarit sa raminem deocamdata aici, sa speram ca se va termina cit mai repede toata nenorocirea asta si sa putem incepe o noua viata in liniste. Nici nu stiu daca se vor deschide scolile anul acesta, fiindca majoritatea scolilor de stat sint ocupate cu refugiati veniti din tot coltul tarii.....

Made e bine, imi trimite zilnic mesaj, asteapta si ea sa se termine odata toata chestia asta, sa se poata intoarce la casuta ei.

FLORYS

Bine ar fi sa fie asa...dar din cate am vazut pana acum nu pare sa se termine prea repede. Dar exista si minuni.

...oricum pt orice eventualitate ar fi bine sa va ganditi si la o solutie de parasire a Libanului in caz de urgenta.

Noi va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

hannen, ce-o fi asa subtil in faptul ca la subiectul asta compasiunea poa sa intre, ura sa ramina la intrare. ca doar iaca unde duce ura...

iar despre dezvoltat, mie una tare mi-e ca ma trage vreun curent d-asta de opinie foarte popular si fac opinita. din ce-am vazut prin jurul meu in faza ei grava opinita duce sigur la orbire.

edit: cine vrea alte puncte de vedere, vedeti situl aljazeera in engleza, daily star (ziar libanez), Teheran Times, Syria Today, astea sunt pe net in engleza. din il va recomand haaretz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Hannen te-ai simtit aratata cu degetul ? Eu n-am dat nici un nume..., dar daca tu te-ai simtit cu musca pe caciula si mi-ai raspuns , asta e ! Si oricum , nu crezi ca suntem destul de informate despre ce si cum se intampla in toiul razboiului de-acolo ?

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Saphir sa dea D-zeu sa fie bine , ai o familie frumoasa , sa-ti traiasca Amos si printesuca Ailish sunt tare dulci !
Drum bun si vacanta minunata , imi dau seama cum te-ai simtit cand ti-ai luat ramas bun de la cei dragi care ramaneau , mai ales in situatii dintr-astea , nu chiar obisnuite ! Dar sa speram ca totul va fi ok , te cu mult drag si ai grija de tine si de cei dragi tie !
Doresc mult curaj celor care raman pe acele meleaguri si sa ia decizia cea mai buna iar D-zeu sa-i pazeasca de rele pe toti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor , si azi ca si ieri ,si ca toate aceste 10 zile la rand , ma rog pentru voi si ma rog sa termine razboiul asta mai repede

va pup si va imbratisez cu drag pe toate si va rog sa aveti grija de voi si de familile voastre.

Doamne ajuta

Elena19+
POZE

Mergi la inceput

Elenalove27 multumim mult , sa dea Dumnezeu !

Mergi la inceput