Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

fetelor, eu nu inteleg un lucru - fiecare tara a oferit ajutor pentru cetatenii ei legat de parasirea zonelor de razboi.Intrebarea mea este urmatoarea - acest ajutor este oferit intregii familii sau numai celor care sunt cetateni ai tarii respective.
Intreb pentru ca am observat ca fetele noastre, mare parte din ele, au plecat luandu-si ramas bun de la sotii lor, ceea ce mie nu mi se pare deloc normal.Normal pentru mine ar fi ca intreaga familie sa beneficieze de acest ajutor, intreaga familie sa poata parasi zona si sa i se asigure maxima securitate.Poate nu am inteles eu bine, caz in care imi cer mii de scuze.
Urmaresc cu stupoare canalele TV CNN, BBC si nu-mi vine sa cred ce se intampla.Credeam, speram ca 9/11 sa fie ultimul eveniment nefericit din viata multora dintre noi.
Sunt alaturi de toate fetele care trec sau au trecut prin acest cosmar, sa ajunga cu bine acasa si sa-si revada in conditii muuult mai bune familiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

am ajuns acasa cu bine.

ba da,si sotii aveau dreptul sa ne insoteasca,numai ca unii dintre ei au ales sa ramana din f multe si intemeiate motive.

revederea cu cei dragi a fost emotionanta.astept sa se termine cat mai repede razboiul,sa se repare aeroportul pt ca deja ne e dor de cealalta casa si de papi.

Florys-ai grija de tine si de puiuti.daca ai nevoie de ceva,daca te razgandesti si vrei sa pleci te rog suna la ambasada.sau macar ia legatura cu sora ta,cred ca va puteti adaposti in Siria.

pace tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ortansa, multumesc pentru raspuns si bine ai ajuns acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ma bucur sa va stiu bine Ortansa!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Florys

Da noi am hotarit sa raminem deocamdata aici, sa speram ca se va termina cit mai repede toata nenorocirea asta si sa putem incepe o noua viata in liniste. Nici nu stiu daca se vor deschide scolile anul acesta, fiindca majoritatea scolilor de stat sint ocupate cu refugiati veniti din tot coltul tarii.....

FLORYS

Flori,
Ma bucur mult ca sunteti bine,va doresc sanatate,mult optimism,liniste si pace.Salutari copiilor tai!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Ortansa Bine ai venit...ne bucuram ca ati ajuns cu bine....D-zeu sa il protejeze pe sotul tau si ceilanti soti si cat de curand sa fiti din nou impreuna in pace si liniste...cand am vazut azi Observatorul ma gandeam la voi

Florys
sa de-a Domnul sa fiti mereu in siguranta ...daca te putem ajuta cu ceva sa ne dai de veste ..am inteles ca legatura cu ambasada nu mai poate fi luata de pe teritoriul libanez si ca viata e din ce in ce mai grea ...orice putem face ptr voi sa ne dati de veste dragi fete ramase in zona de conflict (si ma refer si la Israel)

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ortansa draga mea, un gand bun si de la mine. Sa va intoarceti cu bine acasa cand va veni timpul.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

Fetelor, Israelul se pregateste pentru invazie serioasa in Liban, si-a activat serviciile secrete si recrutat soldatii in rezerva, se zvoneste ca vrea sa atace si Siria.
Fetele din Liban, eu zic sa parasiti acum cit mai aveti timp, israelul nu glumeste..

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5202142.stm

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ortansa, bine ai ajuns acasa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by Deserted

Fetelor, Israelul se pregateste pentru invazie serioasa in Liban, si-a activat serviciile secrete si recrutat soldatii in rezerva, se zvoneste ca vrea sa atace si Siria.
Fetele din Liban, eu zic sa parasiti acum cit mai aveti timp, israelul nu glumeste..

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

draga mea, nu stiu cum este sa fi in situatia fetelor noastre din liban sau israel in momentul de fatza, dar eu sincera cred ele au nevoie de suportul nostru nu de altceva...ma refer cand spui ca sa parasiti cat mai aveti timp...ca israelul nu glumesteasta inseamna a baga frica in fetele noastre...

dragele mele , nu pot sa pun capul jos pe perna cand ma gandesc la voi.
Am fost in Liban de nenumarate ori , am si eu acolo prieteni adevarati si chiar rude care tot ce imi spun este sa fiu optimista si sa cred ca razboiul se va termina cat de curand...verisoara mea este maritata cu libanez si nici ea nu a parasit libanul pentru ca pentru ea ACASA este acolo in LIBAN.

Doamne ajuta sa termine razboiul asta cat mai repede si sa traim cu totii in PACE

Elena19+
POZE

Mergi la inceput