Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

florys probabil ca nu ai non stop legatura la net dar da-ne din cand in cand un semn si spune-ne ca esti bine.

Ortansa , drum bun, ma bucur ca ati decis sa plecati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Aileene, multumesc mult.
Si eu imi doresc sa ma intorc intr-o tara in care o sa fie pace si ar fi minunat sa nu fie o pace temporara.
Astazi mi-am luat ramas bun de la educatoarele feciorului si m-a luat plansul. Plangeam ca o proasta in fata lor si nu stiam ce sa le zic, decat sa aiba grija de ele... Cu toate ca situatia nu e atat de grava in Tel-Aviv totusi nu ma pot gandi ca ele, sotul meu si toti prietenii nostri raman intr-o tara care este in razboi.

Le doresc fetelor care au plecat spre Romania sa aiba drum linistit si sa se termine cat mai repede acest razboi.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by hannen

Pe cei ramasi ii asteapta asta!!!

link sters - continea material violent si propaganda xenofoba

Hannen trimite-mi si mie linkul pe PM - te rog.

De aici, de unde sunt eu nu vad decat punctul de vedere israelian. As vrea sa pot citi si punctul celalalt de vedere. Thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Nu am vazut mesajul postat de Hannen. Eu mai citesc cand am timp diverse articole de aici: http://truthlaidbear.com/mideastcrisis.php. Sunt jurnale online ale mai multor persoane din ambele tabere. Nu merita toate citite, si multe sunt clar partinitoare, dar macar prezinta ambele tabere.

Sper sa se termine cat de curand cosmarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Analuz, cosmarul in orientul mijlociu nu se va termina niciodata. Fiecare parte are motive intemeiate sa-si apere interesele. Solutii de pace nu exista din nici o parte. Fiecare incearca sa-si traga spuza pe turta ei.
Astept ziua in care se va gasi o propunere de pace viabila. Poate generatiile viitoare o vor gasi. Generatiile trecute si actuale nu au fost in stare de asa ceva.

Ce sa urez? Succes refugiatilor in noile locatii? Suna groaznic dar se pare ca asta este viata care le-a fost harazita.

pentru speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by aileene

Numai bine tuturor si cei care vin cu gandul sa tulbure gandurile si fruntile incretite de griji , mai bine sa bata la alte usi !
Noi n-avem nevoie s-auzim decat lucruri care sa ne dea speranta si incredere !

Daca taceai ,filozof ramaneai!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magga

hannen, daca ne-ai fi spus ca de sapte zile incoace nici apa nu-ti mai place, am fi inteles tristetea si disperarea ta si ne-am fi plecat sfiosi in fata ei.

idei gata primite despre cit de negru e tot ce nu e alb, nu! situatia e foarte urita, iar propaganda aferenta intocmai. te asigur eu ca aici nu exista nici o mamica dispusa sa-si trimita fiul tshalului sau sa-si puna fustele la dispozitie sa mai arunce de sub ele vreo katisha un foarte brav luptator pt eliberarea palestinei.

liniste si pace!

Florys, ai curaj, nu gluma! sper ca esti intr-un loc sigur.

Adica?Poti sa dezvolti te rog? Ca esti prea subtila pt. mine,n-am priceput mare lucru din ce-ai filosofat acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

A mai trecut inca o noapte si slava Domnului ca totul e bine cu familia mea. Eu inca mai merg la servici, de fapt nu am lipsit nici o zi in timpul razboiului, fiindca si munca trebuie sa mearga....OFFFFFFFFFF plec devreme de acasa, strazile sint pustii ca niciodata (parca nu mai e nimeni in Beirut) si e o liniste parca nelalocul ei, asta pina se incepe iar (sa de-a Dumnezeul sa nu).

Va multumim ca va ginditi la noi, si sa ne ajute Dumnezeul!

Aveti grija de voi!

FLORYS

Mergi la inceput

Florys,slava Domnului ca sunteti bine.
Ce mai stii de Mada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Florys, ai grija de tine si ai tai.

...pana la urma voi ati hotarat sa ramaneti?

Mergi la inceput