Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

mai, fetelor, eu am patit-o rau cu varsaturile(care nu se opreau de dimineata pana seara). nu mai spun ca nu am pus nimic pe gura, vreo 3 sapt. am fost zombi, asadar am fost internata, am facut ceva perfuzii si mi-am mai revenit; acumdoar de 4-5 ori pe zi, deci am facut progrese. Nu am dureri de burta, nimic, atat greata si ma omoara.am abia 9 sapt, timpul trece asa greu.
fetele care au fost la mare... cum v-ati descurcat?
moni9+ si maria 5,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Ce mai faceti burticute? noi maine ne ducem la control , abia astept , deci sa ma astept sigur ca imi va spune sexul bebelului
Cu somnul si greturile sant mai bine.
o sa vin maine cu vesti mai multe va pupic si o zi buna

MAMI14+cu YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

fetele cu gretzuri, va tin pumnii sa va treaca, tare rele sunt greturile! Eu am avut parte putin timp de ele, si moderat, deci nici nu vreau sa-mi imaginez ce patiti voi... sper sa va treaca si sa fiti mai bine cat de curand :)

kachi, sa fie intr-un ceas bun!

ralu74, da, mai patesc si eu sa am "sageti" din alea. e ok, daca sunt suportabile si daca nu persista.

bine ai venit, cristiana70!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor,

Am revenit. Nu prea am timp sa intru pe forum. Zilele trecute am fost la eco si sunt mai linistita si mai sigura de reusita. a fost tare distracti. A dat din maini, picioare din, cap din tot ce se putea ca la un moment dat il disperase si pe doctor. Acum am confirmarea ca e bine si mergem mai departe cu succes. Adica a inceput sa imi creasca burta si sa o si simt ca e mai mare. Singura umbra e ca mi-a iesit toxoplasma pozitiv la anticorpi, adica cica as fi avut-o cand va sau este si nu iese prezent. Trebui sa mai fac odata analize peste vreo 2 saptamani. Ce stiti de toxoplasmoza asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

totul despre toxoplasmoza aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=843

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ionica bafta si tie si nastere usoara !

eu am DPN pe 1 ianuarie,dar sper sa facem craciunul in trei...:)

dar,din toate fetele,cred ca una incepe anul :))

ralu daca durerile nu sunt mari,nu e nimic grav,se mareste uterul,si toate cele pe acolo.
acum,numai tu poti sti ce inseeamna durere mare sau mica pt tine..
si eu am avut de toate,dar nu erau asa mari,si nu am avut nimic,nici sangerari nicodata,dar eram tare stresata,in primele saptamani,de dureri.
stai in pat si vezi daca iti trece .

cristina70 ,lasa ca acum o sa i se para mai scurta perioada de sarcina,mamei tale,daca i-ai spus mai tarziu! o faci bunic amai repede :))
eu am observat ca am arsuri sau imi e rau cand mananc prea mult .si mai ales,cand amestec multe.
de obicei mananc putin,nu ca vreau,dar nu pot altfel,si prea putin diversificat.dar macar am scapat de greturi :)

catalina,sa pupi bebele prin ecran !!
merg si eu peste cateva ore,dar nu il vad,doar il ascult.si eu sper sa fie bine.
sper sa dorm cateva ore,ca am dormit iar doua ore azi noapte,doar.
cum imi joaca pe vezica,ma trezesc si gataaa,nu mai adorm.

monu
,s-ar putea sa fie tensiunea,trebuie sa mergi la o farmacie sa o iei,cand te doare asa.eu am un tensiopmetru in casa si asa stiu ce am de facut .
durerile de cap,daca nu inceteaza,ar trebui sa mergi sa vezi care e problema.

bits
,nu are nici o legatura cand misca bebele cu greturile.asa ma speriasem si eu ,cand le auzeam.nu e o regula.
la mine au trecut greturile de pe la 10 saptamani.si de miscat,nici gand,normal,nici acum.
sora-mea a avut pana pe la 5-6 f rau,si din cand in cand toata sarcina.
asa ca..sper sa iesi si tu din regula,si sa scapi mai devreme :))

moni
, scumpa de tine,cica acum doar de 4-5 ori pe zi !!!
ma faci sa si rad! si tu,imi inchipui cum esti !
ce putem sa iti facem noi?decat sa te incurajam,sa iti tinem pumnii ca va trece repede repede si vei scapa de greturi !!!
imi pare rau ,as vrea sa nu va fie rau niciuneia,sa fie totul usor !

dolphin, te asteptam si pe tine cu vesti de la bebe !!

eu am sa ma programez pe la sfarsitul lunii pt ecografie,sa fiu sigura ca se vede sexul .
asa ca,pana atunci,sa aflati voi cat mai repede si sa fiu si eu invidioasa nitel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Ma primiti si pe mine in club?
Dupa o lunga perioada de incercari nereusite, o operatie de endometrioza+multe tratamente si o sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani am reusit. Sunt insarcinata in 12 saptamani si abia azi am avut curaj sa va scriu.
UM 24 aprilie, DPN 29 ianuarie 2007.
Saptamana trecuta, la 11 s si 3 z am fost in Bucuresti la eco la dr. Iosup. Cu ocazia asta am aflat ca BB e f bine dezvoltat, are mai mult cu o sapt fata de varsta biologica si....este fetitza.Dl. doctor ne-a masutat-o din cap pana in picioare si ne-a zis ca e mai mult decat bine; fapt pt care mi-am luat inima in dinti si v-am scris.12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

bravoooo meyyy deja s-au anuntat 2 fetitze!

bine ai venit Terbitza!sa va traiasca fetitza si o sarcina usoara iti doresc!

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Dolphinica tinem pumnii sa vii cu vesti bune si sa fie asa cum iti doresti tu!

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

sarcina usoara tuturor gravidutelor!!

mediterana

Mergi la inceput