Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Buna mamicilor,

va intreb si eu ca nu am pe cine, pe langa dureri de cap, dureri de spate, greturi, crampe , va mai incearca cumva niste dureri prin burta ca niste lovituri de cutite care se lasa in jos dar nu spre picior ci spre dansa ca sa spun asa.
Ca pe mine in ultimele zile ma tot deranzeaza durerile astea si uneori nu pot sa pasesc. Spuneti-mi ca si pe unele dintre voi ca incearca ca tare ma ingrijoreaza si pana sa ajung la medic mai aaaammmm cale lunga.

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre

Ralu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele ,
Multumim Ionica de incurajari , am citit mai multe postari de ale tale si m-am bucurat cand n-ai anuntat ca ai ramas insarcinata.

Ralu, nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu durerile pe care le ai, Si pe mine ma mai doare putin burtica dar nu mult timp, trece repede.

Aici este cumplit de cald, azi au fost cu tot cu umiditate cam 42 grade. Si acum este 11.26 noaptea si sunt cam 30 grade. Acum m-am uitat la TV si spun astia Extremly heat alert. Asa ca maine cred ca sun ca nu merg la servici.

Va doresc o saptamana cat mai buna,
Romaria 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici,slaba miscarea in we...

Ionica,mutumim de incurajari si eu sunt mamicuta Capricorn cu puiut tot in Capricorn...desi n-as fi vrut.

Kachi,incearca la durerile de cafeluta,poate ajuta.La mine merge.Si spatele ma cam doare,dar inca suportabil.

Ralu,si eu am durerile din burtica dar nu tot timpul.Am citit la burticile mai mari ca sunt normale si nu le mai bag in seama.Eventual daca sunt prea accentuate mai stau linistita in pat si trec.Nu te ingrijora ca sunt normale la cite modificari se petrec in burtica noastra.

Despre asistatul la nastere al sotului,ce sa va spun,aici se practica si mi-a dori sa asiste sotul,doar ca el nu prea vrea.Nu suporta sange si faze din-astea.Nu cred c-o sa-l oblig,daca nu vrea.
Mai vedem pina atunci ce-o fi.

Pupici si o saptamana faina!

Dana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata, burticutze drage!

Vineri am intrat in panica cand am vazut ca nimeni nu mai spune nimic, n-am bagat de seama ca s-a infiintat un nou capitol. Cum nu sunt eu chiar foarte experta la forumuri, m-am gandit ca ati plecat toate in weekend si ca nu aveti chef de vorba.

Am avut si eu probleme cu constipatia, doctorelul mi-a prescris tarate, lapte, ciorba cu bors. Cum in Arad nu e moda cu ciorba, mananc dimineata un Activia cu doua linguri generoase de tarate. Pe langa asta mai mananc si caise si am ajuns, in sfarsit, la o consistenta normala. Dar cu gazele nu prea stiu ce mare lucru e de facut, mai dau cate o raita prin gradina, ca altfel iubi o sa ajunga sa ma imbutelieze.

Ieri insa mi-a fost tare rau de la salata de ardei copti, alt fel de pus pe lista mea cea neagra. Voi cum stati cu pofta de dulciuri? Eu nu ma mai pot atinge de ciocolata, de unde inainte eram tare amatoare. Si cu cafeaua, beau o ceasca dimineata, ca altfel cad in cap la servici, dar atat.

Poate ca o sa spuneti ca sunt nebuna rau, dar eu doar vineri i-am spus mamei ca o sa fie iar bunica (mai are trei nepoti de la fratii mei). Sincer, nu m-am asteptat la o asemenea reactie, cred ca la un moment dat plangea de fericire. Mi-a parut sincer rau ca nu i-am spus mai demult, dar voiam sa stiu rezultatele la primele analize si as fi vrut sa ne intalnim, sa nu afle la telefon. Sunt sigura ca acum va incepe sa ma monitorizeze, dar chiar e ok.

As fi vrut si eu pe listutza cu burtici, daca mai este loc, data nasterii mele 27.01.1970, UM 10.05.2006, DPN 13.02.2007, Arad.

cristiana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
bun venit celor noi, sa aveti sarcini usoare si numai sanatate.
Mie imi cam tremura cleoampele (a se citi picioare)ca stiu ca dupa-amiaza merg la doctor. Am niste emotii. Pana nu va io acolo pe bebe ok si cu inima fal-fal, nu ma linistesc.
Va dau de veste cum ajung.

Catalina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna gravidutze

vad ca sunt fete cu dureri de cap... si la mine au aparut de cateva zile si-mi creaza asa un disconfort.

de varsat nu am mai varsat dar greturi tot mai apar din cand in cand.

cat priveste sexul lui bb si eu vreu sa aflu. sper sa se vada pe 3 august cand merg la eco.

imi cer scuze ca nu scriu mai mult dar nu ma simt ff bine, ma trec niste calduri.....

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hai mai Catalina fii barbata ca bebe ii bine cu siguranta!iti spune astazi sexul?bafa multa si sa vii numai cu vesti bune!

mei vb atat de sexul bebelusilor ca ma faceti sa-mi doresc si eu sa-l stiu pana la urma.totusi sper sa ma abtin daca nu......

Ralu si eu am avut ieri dureri de alea jos.am stat in pat si a fost ok.stiu ca si la prima sarcina le-am experimentat de asta cred ca nici nu ma panichez.

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
cu rusine recunosc ca nu am prea trecut pe la voi a va salut.
Fii-mea ma calareste si fugareste de ma termina si ma gandesc cu groaza ce o sa ma fac eu cu 2 maimutzele Anis tu cum te descurci?

Dureri de cap - eu le am de vreo saptamana si sunt crunte. Si imi mai bubuie si urechile (asta ar cam fi semn deceva tensiune - cred) Eu trag nadejde ca pe la vreo 3luni sa scap de ele.

Maine mergem si noi la echo sa il vedem pe bb. Sper sa fie bine. Greturi seara si atat. Pofte nu prea, dureri de burta la greu pentru ca Alexia vrea in brate sau trebui sa ma aplec sa ii strang jucariile sau sa o ridic de pe jos.

Cam atat de la noi pentru moment
pupici

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey eu cu greturile se pare ca tot nu am scapat.in cazul meu nu se adevereste faza ca iti dispar greturile dupa ce misca bebe.il simt zilnic dar seara in jur de ora 23 e jale,vars aproape zilnic.sper sa nu ma tina ca la prima sarcina pana la 6luni

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele burticutze...

Noi am fost la munte, prin Fagaras.A fost super bine, si pitica s-a simtit f bine,numai ca m-a calarit ,apropo monu, si fugarit tot timpul.Numai cu mine vroia sa stea, asa ca m-a solicitat la maxim.
Sper sa ma odihnesc zilele astea,cateva pt ca sapt viitoare facem petrecerea de 1 anisor..si tot atunci o sa aflu si ce e bb din burtica..
In rest sunt bine, cam obosita..dar arsuri la greu...si mananc peste de 2 z, eu care nu mananc peste de 13 ani...

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput