Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Gio, eu ma duc pentru medical de 2 ori pe luna, la medicul de familie. Am avut un medical si cand am fost internata. Oricum, peste maxim o luna, trebuie sa intre dosarul la comisie, pentru ca o sa depasesc 90 de zile de medical. Daca poti face minuni, cu listuta, trece-ma si pe mine (data nasterii mele 03.03.1970. Tudor: 08.07.20o3, UM: 22 aprilie 2006, DNP: 27 ianuarie 2007).

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Roandre...la prima nastere ai nascut in 10 minute!? Cred ca te poti numi o mare norocoasa. Stiam ca si daca spui ca la prima nastere travaliul a fost de 2-4 ore tot norocoasa esti considerata.
La partea cu respiratia te cred...eu am zis ca in luna 4-5 ma duc sa ma inscriu la scoala de mamici...inveti destule lucruri acolo.
Gio, arata mult mai bine lista. Multumim.
Marinar...nici eu nu cred ca e aiurea...iar de luat ceva...nu mi-am pus problema.

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Catalina...mie doctorelul mi-a zis asa: "viata sexuala trebuie sa continue (cu accent pe "trebuie") insa cu prezervativ.
Ulterior l-am intrebat de ce cu prezervativ si mi-a zis ca sperma contine o substanta care poate provoca contractii ale uterului (posibilitatea si pericolul e mai mare dupa luna a 6 a dar a zis ca exista mici posibilitati si acum) si apoi se evita eventuale infectii ce pot fi aduse de catre partener (nu e musai ca sotul sa umble creanga ca sa apara cu ceva).
Nu-ti pot spune decat sa lasi un pic teama deoparte, sa folosesti un prezervativ...si sa o luati cu incetul...
O sa aveti luni intregi dupa...cand intr-adevar nu va fi indicat sexul...asa ca trebuie facute un pic de provizii

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Oana si eu ma inscriu in grupul cu "aere in fund".ma gandesc ca e de la schimbarile hormonale care au loc in organism.

Catalina si la noi e no sex de 3luni incoace si asta tot din cauza pasarelelor din capul meu.da eu am o scuza am sangerat de 2 ori si sotul a fost panicat asa ca tace si indura.

Crisotexa iti dau linkul dar nu stiu cat de folositor iti va fi pt ca e in Bacau.eu sunt din Piatra-Neamt si e cea mai apropiata clinica particulara.

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mie sanii mi s-au marit destul de bine in sensul ca nu mai port purta sutienele pe care le aveam.

nu cred ca e femeie sa nu se gandeasca la samburelul din burtica daca misca ,daca e bine,toate ne facem griji pt ca asa e dat prin natura ca mama sa fie grijulie.eu cred ca m-am imbarbatat dupa ce am pierdut prima sarcina.se spune ca anomaliile cromozomiale sunt recunoscute de organism si fatul este eliminat pe cale naturala.ce-o vrea D-zeu pana la urma.poate ca acum mi-e usor sa spun asta pt ca-l am pe Ken cu care sa ma iau dar la sarcina cu el am sta aproape numai in pat de frica sa nu pierd sarcina.

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna dimineata,

Desi am destula treaba, nu ma pot abtine sa nu raspund la subiectele zilei. Daca tot veni vorba de nastere, am o prietena care a nascut prima data, natural, in jumatate de ora - fara epidurala. Doar o pastiluta pt dilatare. A zis ca atat i se pareau de caraghioase femeile care tipau, incat nu a scos un sunet. Facuse doar cursuri pregatitoare de respiratie etc. Nu va imaginati ca avea bazinul larg - nici vorba.

Referitor la suzeta nu am experienta, dar dr Spock spune ca daca i se da copilului de la inceput suzeta, o lasa singur pe la 6 luni. Cine a aplicat teoria i s-a verificat. Nu cunosc exemple care sa o infirme.

Ati adus vorba si de sex in timpul sarcinii. Bravo voua care puteti, eu nu as putea fereasca D-zeu. Probabil din cauza ca imi e asa rau. Sotul nici el nu e in stare sa ma atinga, nu mai stie ce sa faca sa ma simt bine, e ingrijorat ca tot slabesc si burtica parca scade.
Intru si eu in clubul panicoaselor, oricat as vrea - nu ma pot abtine de la ganduri negre. Nu prea am idei cu copii diformi, dar de cand unei prietene i s-a oprit sarcina din evolutie (acum doua saptamani), numai la asta ma gandesc. Azi sper sa ajung la dr ginecolog, poate ma linisteste in vreun fel.

Va doresc o zi minunata!
criss 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Octy, si sotul meu tace si rabda pentru ca era langa mine in pat in ambele nopti cand am facut balta de sange la sarcina trecuta (am avut gemeni si i-am pierdut la distanta de 3 saptamani unul de altul). Asa ca stie prin ce am trecut si s-a speriat si el.
Dar, in spiritul ideii ca dupa nastere va fi si mai nasol, cred ca voi incerca totusi. Dar dupa eco de miercuri.

Catalina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Bits m-ai facut sa rad cu aerele...

mai noi facem sex dar mai rarut, ori pt ca mi-e mie rau, ori pt ca e el obosit, dar macat in we si tot facem.

acum am alta problema: de ieri mi s-a inflamat gingia in dreptul unui dinte si nu stiu ce e. m-am uitat si parca am vazut si un punctisor galbui: oare e infectie? ce sa fac?

Marina 12+

Mergi la inceput

Ups...marinar...rapid la stomatolog. Este recunoscut ca in perioada sarcinii exista un ritm mai rapid de degradare a danturii...si apar tot soiul de probleme. Eu de asta am fost inainte la stomatolog sa rezolv ce era de rezolvat...bineinteles ca asta nu ma asigura ca nu voi mai avea probleme. Ideea e sa mergi cat mai repede la un stomatolog sa vada ce este de facut...sunt anumite trimestre in care se poate lucra dantura si anumite interventii se pot face altele nu. Sa ai totusi grija sa mergi la cineva care a mai lucrat cu gravide sau stie despre ce este vorba...caci auzisem de o istorioara aici cu un stomatolog care se inrosise tot si nu stia ce sa faca.
Fugi repede sa vezi ce si cum...cu cat mai repede cu atat mai bine...
Eu am zis ca saptamanile astea mai merg la dentist sa-mi faca un control si eventual un periaj profesionist.

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalicaap spune:

Buna tuturor!
Ma primiti si pe mine in mijlocul vostru ? Sunt o viitoare mamica de februarie 2007.
Acesta este primul meu mesaj desi citesc site-ul de ceva timp....
Va multumesc tuturor anitcipat si... tuturor!!!!

Mergi la inceput