Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marinar,fuguta la dentist...Si eu am probleme cu gingiile si am citit ca in perioada asta trebuie sa facem primul control la dentist sa nu avem surprize mai tarziu.
Eu am programare saptamana viitoare sa vedem ce zice.

3 luni fara sex???Aoleu mama ca-mi alergam barbatul prin casa de numa
Glumesc,dar cine are probleme sa stea linistita ca se poate trai si fara.
Eu ma bucur ca n-am probleme si daca dr a spus ca e bine cit mai mult,eu sunt ascultatoare.

Dana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Lalicaap...esti, bineinteles, binevenita printre noi...si sa scrii nu numai sa ne citesti.
Daconst...m-ai amuzat. E bine sa mai vad femei cu un libidou sanatos. Eu sunt pro- sex in perioada asta...si totusi pana acum am avut de abia "3 acte". Imi si vine sa rad. La inceput ii era teama mandrului meu si ma amuza copios...si mai apoi...cred ca visele erotice...imi devin cat de cat suficiente!?!
Dincolo de amuzament..serile am o usoara stare de greata si banuiesc ca din cauza asta lipsa chefului.

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

fetele, mai spuneti daca vreti sa mai facem ceva la lista; eu m-am mai uitat pe ici pe colo, mai ziceti si voi.

lalicap, bine ai venit!!

crisa
, te-am trecut. e bine ca-ti da medical dr de familie, mie nu-mi mai poate da decat 9 zile ca depasesc cele 45 pe care le poate da el. ce tampenie. apoi ma duc la policlinica undeva, dar iarasi nu poate da mai mult de 14. poate ma interesez ca probabil e si in functie de diagnostic.

vorbeati de maternitati particulare: eu am intrat pe site-ul celor de la euroclinic si m-am ingrozit ce preturi au. o nastere naturala "numai" 5500 ron.imens!! de banii astia faci o gramada de lucruri, in cel mai bun caz platesti o rezerva de 100 euro/noapte la o maternitate si tot nu ajungi acolo cu dr&asistente&sapgile de rigoare...

la capitolul sex ma abtin..no comment. libidoul meu e cu minus, nici macar 0 nu e.

va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut!

Am intrat sa va anunt ca saptamana trecuta am pierdut sarcina.

Va urez sa aveti sarcini si nasteri usoare.

Va pupam,

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Galaxy imi pare rau. Asa a fost sa fie. Iti trimit gand bun si iti doresc ca data viitoare sa fie cu noroc.

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Galaxy, imi pare tare rau si imi inchipui ca esti trista. Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste asta si sa iti fie bine.

Catalina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Galaxy,m-ai lasat fara cuvinte...imi pare tare rau.Stiu ca ti-e greu dar poate te consoleaza daca stii ca poate nu era un bb sanatos si de aia a vrut DD asa.
Hai capul sus ca nu-i timpul pierdut si poate acusi te vedem iar la burtici.
Ai grija de tine!

Dana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Galaxy, imi pare tare rau. nu stiu daca ceva din ce ti-am scrie te-ar putea consola, insa suntem alaturi de tine.

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

wow wow galaxi imi pare rau!sanatate multa si gandeste-te ca il ai pe Robert care iti alinta durerea.oricum noi te mai asteptam pe la noi cu un sfat cu o parere

Doamne nu-mi vine sa cred cate mamici din grupul nostru au pierdut sarcinile.sper sa fie ultima veste rea!

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Multumesc mult pentru cuvintele voastre faina. A fost la un moment dat tristete, norocul meu ca am un sot care ma ajutat sa trec peste asta. Acuma sunt cu capul in sus si astept. Bits, ai dreptate, sunt si mai norocoasa ca-l pe Robert: nu mai ma satur sa-l pup.

Va pupam!!!

P.S: cel putin cat am avut greturi am slabit 3kg.

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput