Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bubulina imi pare rau. Iti doresc zambet cat mai curand.

Eu si Noi
13+

Mergi la inceput

Aelita felicitari ptr rozulica!
Catalina cred ca in scurt timp o sa mai dam si noi fuga pe la mare...dar fiindca doctorelul mi-a zis sa ma feresc de soare, o sa ma blindez cu palarie iar burtica va fi sigur acoperita.
Cristiana sincer inca nu am vazut semne babesti care sa fie valabile in mai multe cazuri o data. Iar chestia cu greturile imi suna la fel de veridic...cum la Bits nu se potriveste as putea banui ca vor fi inca multe fete aici carora sa nu li "se potriveasca" semnele.

Eu si Noi
13+

Mergi la inceput

Am uitat...referitor la fumat... si eu m-am lasat in prima saptamana in care am aflat de sarcina. Primele 2 saptamani a fost mai greut caci mai pofteam dar evitam sa mai ies pe terase (de carciumi nu se mai punea problema)...iar acasa nu se fuma. Ce m-a ajutat a fost consumul de fructe mult mai mare si consumul de apa.
Asta am folosit-o dupa studiul unor americani. Ptr cele care vor sa mai rareasca tigarile sa incerce ca atunci cand poftesc la o tigara sa bea un pahar (cat pot de mare) de apa caldutza. Iti da o satietate ciudata care nu te mai lasa sa poftesti tigara....eu pe pielea mea asa am simtit-o.
Acum foarte rar mai poftesc, si asta, ...constientizez....din cauza ticului de a avea in mana tigara si a o scutura in scrumiera.

Eu si Noi
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Despre ecograf nu cred ca-i face rau lui bebita pentru ca se bazeaza pe ecouri. Eu am fost ieri sa-l vad pe bebe la eco si era foarte vioi pentru 16 saptamani si am aflat ca e baietel. ptr cristina70 :nu trebuie sa te iei dupa superstitii legate de sexul copilului ci dupa ce iti spune inima. eu am simtit de la inceput ca o sa fie baietel si ieri la ecograf am vazut ca am avut dreptate. Fiecare organism reactioneaza in alt mod la sarcina.eu nu am avut greturi deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Bubulina fata draga, imi pare rau, foarte rau..insa stiu ca vei reveni in fortza! Te strang in brate si te tare!

Aelita, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite! Ce dragutz, ai fetita... (fara alcool)

Marinar, Anis fete dragi!

Mey, io o sa fac cate eco sunt necesare sa ma asigur ca totul este ok, si oricum nu am stare, trebuie sa-l vad des pe BB ca mi-e dor de el teribil!!!! Dr. T a zis ca pot sa fac si zilnic, nu are nici o importanta!! Si-apoi eu din ce-am vazut la medicii ashtia de familie...nu dati cu pietre, dar parca nu prea stiu meserie..

Cristiana, nici eu n-am greturi , fii fericita mey fata draga ca nu ti-e rau..Eu as vrea baiat dar si daca e fetitza, moaaama sa vezi codite si fustite si pampoane . Sunt insa tare curioasa pana aflam..

Pup toate fetele, hai ca fug la mare!!!

Aventura 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Mey fetelor, binenteles ca o sa-l iubesc si daca va fi baietzel, sunt atat de mandra de burtica mea, si tati o pupa in fiecare zi cu atata drag! Dar ce sa fac daca ma bate curiozitatea si nu mai pot sta astamparata pana ce n-om vedea ce si cum? Si mamei i-a fost rau cu noi toti, si suntem un baiat si doua fete.

Aventura, suntem cam pe aceasi "frecventa" cu DPN-ul, inseamna ca vom afla cam in aceasi perioada ce comoara va sosi in viata noastra!

cristiana 10+

Mergi la inceput

Mady felicitari ptr baietel. Sa vina sanatos pe lume si sa va bucurati cu totul de el.
Aventura distractie placuta la mare. Am inteles ca weekendul asta o sa fie un adevarat exod catre mare. Sa faci baitza si sa-ti ascunzi burtica de soare.

Eu si Noi
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

AELITA FELICITARI PENTRU FETITA! SA CREASAC MARE SI FRUMOASA, SA TE BUCURI DE EA TOATA VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Mady23, eu nu te-am gasit pe listuta.Felicitari pt baietel.

Fetele eu am facut o alta lista , o atasez in continuarea listei actuale..o sa fie ditamai carnatul, dar asa puteti spune care va place si alegem .OK??
La deschiderea de alt capitol primul mesaj va cuprinde doar partea cu odiseea, in felul asta avem mai mult spatiu pt a viziona ultime postari.

Anis sunt..

Mergi la inceput

Anis eu sunt clar ptr scurtarea primului mesaj ca sa nu imi apara toata lista la fiecare raspuns pe care il scriu. In rest lista arata bine...doar ...crezi ca se poate renunta la iconitzele cu insarcinate caci se misca si-mi dau senzatia de ameteala!?

Eu si Noi
13+

Mergi la inceput