Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Se poate renunta la iconita.Eu am zis sa folosesc iconita, pt a creea un pic de spatiu intre nume.
Daca vreti sa renuntam ,renuntam.

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Anis eu sunt pentru listuta ta. SI sincer mie imi place cu iconita de graviduta. Cand mai modifici la listuta sa treci si la mine Dr. Mihalache Florina/Spitalul CFR2

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

vreau si eu pe lista mamicilor de ian 2007 dar nu stiu cum sa fac help!please 16

Mergi la inceput

Mady da-mi mie un Pm cu datele tale, DN, UM, DPN, etc, dr, sex bb

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis nu merge sa-ti trimit PM, zice ca anis nu primeste mesaje private

Mergi la inceput

Draga Anis iata datele mele :mady23(22.12.1982)UM.26.03.2006,DPN 06.01.2007,dr Camelia Patru -Craiova,o sa fie baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Anis parca si Adinush facuse eco in Ro si avea fetitza.deci ar fi 3 fetitze pe listuta!

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Nu mergea Pm..pt ca era full.
bits, eu o trec, pe Adinush, nu stiu daca e asa sau nu.

AniS 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ok

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Sa va hotarati cu listele, care ramane!!!

AniS 13+

Mergi la inceput