Nou stil de viatza (109)
Raspunsuri - Pagina 17
an-k spune:
Narcisa, multumesc mult pt raspuns. am venit, nu mai are nimic' dar... in urma infectiei in gat care a trecut i-au ramas niste afte care vor trece cam intr-o sapt zise el. Nu i-a mai dat nimic decat ecoflorina pt refacerea florei dupa antibiotic. Pofta de mancare e scazuta de acele afte si sa-i pasez tot. Multumesc inca odata, m-am linistit acum.
Mai nu stiu ce sa fac as vrea sa dau repede jos 6-7 kg adica pana pe 30 august cand mergem la mare, dar nu stiu cum sa fac, uffff. As mai tine si eu scarsdale odata, dar....o sa tin sapt asta asa sa vad ce rezultate miraculoase voi avea luni
. si poate de luni ... o cura de detoxifiere a organismului numai cu cruditati as vrea dar nu cred ca pot.
Acu stau pe net si caut reteta minune.![]()
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
narcisa spune:
An-k, eu zic s-o iei mai usor, ai slabit destul de mult in scurt timp, ramai macar la cel mult 2kg/saptamana, parerea mea.
Fii mutumita cu ce ai reusit si ia-o mai incet, stii tu proverbul ala: nemultumitului i se ia darul; sa nu-ti dai organismul peste cap, nu te juca, un sfat dat din suflet, ca si cum as gindi pt. mine, doar sintem in aceeasi barca si tot pe acolo, eu sint mult mai mica de statura ca tine si ma simt destul de OK momentan, pot imbraca o fusta la baza genunchiului, un tricou mai mulat, ca doar n-o sa stai non-stop pe plaja sau sint numai miss-uri pe acolo. Si noi vom merge la plaja, si ce? Eu nu-mi fac complexe!
Multa sanatate in continuare Biancai!
narcisa
sigrid26 spune:
Narcisa ai pus o intrebare cu tricoul , eu port mulate , am purta ani de zile saci , iar aici in Germania chiar gasesti niste specimene..........sunt fete de 16 ani la 100kg si poarta buricul gol, eu de ce m as agita....
Mamica de printesa
de 4 anisori
an-k spune:
Narcisa ai dreptate dar daca as slabi 2 kilograme/ saptamana pana in 30 august as fi fara 10 kg, wow! Eu macar inca 6-7 sa vad, sub 70kg daca ajung sunt bucuroasa.
Sigrid si eu am vazut pustoaice asa de mari dar asta nu ar trebui sa fie o incurajare. Ci un exemplu negativ. Pentru ca avem tendinta de ingrasare (banuiesc ca mai toate care scriem la acest subiect) ar trebui sa avem grija tocmai pentru a nu ajunge asa. Eu daca imi dau drumul poftelor bat suta cu siguranta.
Eu am facut 20 min bici 'program- weight loss' si sunt lac. Fug la dus si la nani. Va pupacesc si nu stiu cand mai intru ca de maine incepem mutatul propriu zis.
Noapte buna!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Zuzilici spune:
Dragelor va
. N-am reusit sa citesc tot asa ca m aintorc dupa ce va spun ca inca mai traiesc.
La noi caldura mare ... mai ceva ca-n Caragiale.
Beau la greu lichide si sper sa nu ma ingras. AC duduie non stop dar parca mi-e dor sa merg pe-afara sa ma plimb in voie. Am facut totusi ceva bun. Am mers la piscina unde am facut aquagym. Acum stiu pe unde sunt muschii de la maini, abdomen si picioare. ![]()
Am fost si cu Isabella la dr. si ne-am intrat dinou in grafic pe la 90 si ceva %. Nu mai suntem supraponderale.
Si aratam chiar bine. O adevarata printesa.
Ma duc sa recuperez cu
si daca mai am timp revin azi daca nu maine.
Narcisa constanteanco
bine-ai venit in club.
Ne mai vorbim noi cu siguranta.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Originally posted by Delidana
Ce s-a intimplat cu "veteranele": Daria, Sabina, Mamicadulce, EftimieC, Olo, Mik, etc? E toata lumea in concediu sau a dezertat?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
eu n-am dezertat, dar cum nimeni nu ma baga in seama, va urmaresc de pe margine... Da' las' ca plec io in curand in conced'
Olo minciunesti.
Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Originally posted by mephala30
Olo, cum adica?...nu te baga nimeni in seama? Te intrebasem eu, parca si Tzuni, cum ai petrecut de ziua Frantei...dar n-ai raspuns...sau n-ai vazut...
Carmen(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sorri n-am vazut...
de ziua frantzei m-am uitat la teveu la defilare, am facut BBQ un gradina si am dormit o gramada, obosita de la promenada de 5 ore prin padure de care v-am povestit....
Ei asa mai stam de vorba ... las ca-i buna si odihna.
Abia astept sa merg la anu' in Cuba.

Zuzilici
Nora__ spune:
Zuziliceo....ce as musca din sunculitzele printesei tale
....este SU-PER-BA...parca e din reclamele la lapte praf,fotomodel o faci!
Si tu esti o frumusica,imi place ca zambesti in orice poza.Sa va traiasca si sa fie o norocoasa!
Cat despre mentinerea mea....inca nu...ca mai oscilez in timpul saptamanii,cu sutele de grame,trebuie sa ma stabilizez si apoi sper sa mai dau jos 1-2 kg,cu toate ca taaaare e greu in ritmul asta.Ma consolez ca la varsta mea si 2 copii,nu am cum sa mai fiu fotomodel![]()
Fetele,o zi frumoasa si racoaroasa!
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Tzuni spune:
Buna dimineata, fetelor!
Azi am treaba in afara Bucurestiului, asa ca va scriu acum si ceva mai incolo.
Zuzilici, m-am topit toata vazandu-ti printesa! Doamne cat e de frumoasa!
Dara, stai linistita ca-ti trimitem bilele negre si in Italia! Noi tintim si de la distanta!![]()
olo 
va pup pe toate!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
narcisa spune:
Buna dimineatza fete frumoase,
Zuzulici, pupici la printzesa ceam mica si dulce, iti vine s-o atingi prin monitor s-o mangai, asa-i de dragalasa!
Multumesc de primire!
Sigrid, multumesc de raspuns, ai dreptate am vazut si eu destule, dar mi se par asa disgratioase, de uneori intorc privirea pe strada cind vad asa ceva mai ales la 16-18 ani in marimi 52(marime nemteasca) si cu maeuri de-alea mulate cu buricul gol
!
An-k, pui io cred ca nu m-ai inteles exact
, m-am referit sa nu te mai apuci de vreun regim unde dai 6 kile in doua saptamani jos, deci mult in perioada scurta, pricipita-i
????, ca in alta ordine de idei mai ai destul timp pina la sfirsitul lui august!
Tzuni, spor la munca!
Io mai revin, sper sa pap si eu ceva cald la prinz, ca ar cam fi incet cazul sa dau lenea jos din cui
! Sint cam suparici, retin apa(de la caldura probabil) am miinile umflate, am luat o pastiluta pt. eliminarea apei, cu ceaiul nu-s prietena!
toate cele bune
narcisa
Eu
Patrick si Vivien

(30+) si
Iustin (5.06.2004)