Nou stil de viatza (109)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Neatza!
Vine week-ul! Vom iesi la gratar! 
Zuzilici, o frumusete de fata ai! Sper ca n-ai uitat de 'promisiunea' facuta si mi-o dai ca nora. 
Tzuni, spor la munci!
Olo, te-am intrebat ieri ce-ti mai fac iedutele.
Carmen
(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sigrid26 spune:
Neatza,
am trecut sa va salut si sa va zic ca am sa va citesc zi de zi , nu stiu cat mai pot sa scriu, de azi pana pe 7 august am musafiri, o sa iesim sa ne plimbam, distram , etc.Vin la raport binenteles si sper sa nu iau porcul,
va pup
P.S de Anca stiu ca are musafiri din Ro si sta toata ziua la piscina cu berica in mana , asa ca nu va faceti griji pt ea![]()
Mamica de printesa
de 4 anisori
sigrid26 spune:
Zuzulici chiar adevarat ai o printesa , este fffff frumoasa , sa ti traiasca si sa va bucurati de ea!
Mamica de printesa
de 4 anisori
oLo spune:
Neatza la fetele frumoase!
Tzuni
cum fu la munci pana dimineatza? eu daca nu dorm 8 ore pe noapte sunt Zombi!!! Aseata a fost soacra cu pretenu la noi si nu mai plecau. Se intunecase deja, ne piscau tzantzarii, si ei tot aveau chef de taclale (deh, e mai placut sa stai in gradina decat intr-un apartament...) Imi picau okii-n gura de somn...
Mephala: Iedutzele sunt la centru de loisirs. Care functzioneaza tot in cadrul gradinitzei. Au pus piscina in curte si se balacesc toata ziulica. Fac si foarte multe iesiri la padure, la castele, la zoo, la muzee. Asa ca suntem linistitzi ca nu se plictisesc. Ce ma ingrijoreaza pe mine, e ca desi au acelasi stil de viatza, si acelasi regim alimentar, Anaïs e mai slabutza (adica in parametri normali) iar Emma e mai dolofanica (dar tot in parametrii). Sper sa nu aibe pb de greutate mai tarziu in viatza.
Delidana: ti-am zis eu ca e alta acceleratzie gravitatzionala in Thailanda decat in Romania. De aia tragi mai greu la cantar ...
An-k la Lloret del Mar e cam stancos pe gustul meu. Mie-mi plac plaje d'alea kilometrice, cu mare putin adanca, sa ma pot balaci in vioie, fara sa-mi fie frica de innec. Barcelona e tare faina. Noi ne oprim o zi s-o noapte ca s-o (re)vedem.
Zuzi: cumnata-mea a fost in Cuba acu 2 ani. P-acolo nu-i nika de halit daca nu papi la hotel. In afara de pollo con arroz si exceptzional pollo con vegetale (fasole in special) nu gasesti nika , sa dai cu tunu'! Chiar si puiu ala e prajit in ulei!!! Mexicu' cica-i mai fain...(astept sa-mi creasca copilele sa putem merge si noi...)
Eu am pus cantarul la naftalina pana la toamna. Ca ma stresez inutil dic cauza lui. In schimb ma gandesc serios de un Montignac. Ca documentatzie am, slava Domnului...
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
mephala30 spune:
Olo, super gradinitza cu asa program...
e bun Montignacul, numai sa te tii de el. Eu l-am abandonat dupa o luna (am slabit si putin, parca vreo 2 kile jumate)
Carmen
(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
oLo spune:
Auzi Meph, da cu alea 70 de kile ce se aude? ca ziceai ca vrei sa ajungi la 70 si sa te mentzii acolo...
mephala30 spune:
Olo, iaca n-am putut: am deja 74 kg...si sunt in crestere.
Carmen
(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
narcisa spune:
Meniul de azi
Md o felie de p.integrala cu felist si cappuccino
P 130g piept de pui degresat cu 1/2 lamaie, o rosie si putin castravete si putina brinza feta degresata
C. dovlecei cu o jum.lg. ulei de masline innabusiti
Olo, Emma e cea mica? Si la noi tot la fel Patrick slab in parametri normali, Vivien dolofanica tot in limite normale la muchia de sus. Nici eu nu vreau sa aibe probleme mai tirziu, ca stiu eu cum e
, dar a fost de la inceput mare, a mai slabit in comparatie cum era ca bb. Poate cind o scapa de carut definitiv, o sa se vada mai mult
! Super gradi pe care o descrii tu!
Carmen, bb sa fie sanatos, kg le dai tu jos!
Sigrid, vezi daca ma lasa neuronu??? Ca Anca scrisese ca-i vine surioara pe care n-a vazut-o de mult!
Distractie placuta si tie!
toate cele bune
narcisa
Tzuni spune:
Iaca, m-am intors in bucuresti!
Meniul meu de azi (sunt mai mult pe drumuri):
D: ppn rosu (o felioaie)
P: beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
S: cereale cu lapte degresat
Olo, Zuzilici a mai fost in Cuba, stie cum e ! Ne-a aratat de-acolo niste poze mama-mama cat de frumoase!
mephala, 74 de kile ai? Cam cat aveam eu acum vreo 4 ani! Numa' ca io eram doar deprimata, nu si gravida! ![]()
Revin !
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
oLo spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Olo, Emma e cea mica? Si la noi tot la fel Patrick slab in parametri normali, Vivien dolofanica tot in limite normale la muchia de sus. Nici eu nu vreau sa aibe probleme mai tirziu, ca stiu eu cum e, dar a fost de la inceput mare, a mai slabit in comparatie cum era ca bb. Poate cind o scapa de carut definitiv, o sa se vada mai mult
! Super gradi pe care o descrii tu!
Nu, Emma e cea mare. 'Intelectuala' familiei. Ar sta toata ziua pe ordinator sau cu cartea de exercitzii in bratze. Noroc ca la gradi n-au ordinator iar noi incercam sa facem in fiecare WE sport in familie.
Tzuni, eu n-am spus ca-n Cuba nu-i frumos. E foarte frumos. Chiar indicat pt regim (te saturi sa papi numa pollo con arroz). Ideea e ca atata timp cat nu iesi din 'perimetrul' turistic, e super OK. Daca incerci sa te amesteci un pic cu populatzia locala e naspa rau!!!
Eu sper sa n-ajung in vecii vecilor la 74 kg. (e adevarat c-am avut 78 la nasteri. da' am plecat din maternitate cu 71...