Nou stil de viatza (109)
Raspunsuri - Pagina 16
oLo spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Olo, cum adica?...nu te baga nimeni in seama? Te intrebasem eu, parca si Tzuni, cum ai petrecut de ziua Frantei...dar n-ai raspuns...sau n-ai vazut...
Carmen(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sorri n-am vazut...
de ziua frantzei m-am uitat la teveu la defilare, am facut BBQ un gradina si am dormit o gramada, obosita de la promenada de 5 ore prin padure de care v-am povestit....
Delidana spune:
Narcisa, in poza nu apare si partea proeminenta, adica "dorsalu'". Cine m-a vazut pe viu stie despre ce vorbesc.
Si mie imi plac lucrurile mai mulate, chiar si cind eram mai grasa le purtam asa, nu mi-au placut hainele lalii decit in adolescenta. La mine nu atirna nimic insa eram "pufoasa", vorba sotului.
Cred ca important este sa te simti bine in pielea ta si cu hainele pe care le porti, restul conteaza mai putin.....
In Romania am vazut atitea burice goale, pantaloni mulati cu talie extrem de joasa si decoltee sa-mi ajunga pentru o viata intreaga
si nu toate erau miss.
Olo, citeodata (sau de mai multe ori
) trebuie sa ne mai bagam in seama si singure. Daca stam pe margine nu facem decit sa mentinem aceasta stare de "nebagat in seama". Mai alergi prin parc?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Asa, bine ca ne-ai spus acum cum ai petrecut ziua...
Iezisorii ce-ti fac?
Carmen
(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
oLo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Olo, citeodata (sau de mai multe ori) trebuie sa ne mai bagam in seama si singure. Daca stam pe margine nu facem decit sa mentinem aceasta stare de "nebagat in seama". Mai alergi prin parc?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
auzi, tu vrei sa scapi de mine???? cum sa ma duc sa alerg pe caldura asta??? numai ce ies din cladire si ma preling pe trotuar, dar sa mai si alerg.....
Delidana spune:
Olo, pai si ce, caldura e un motiv? Faci si efort si sauna, 2 in 1. 
Iti recomand tratamentul, si eu fac la fel. ![]()
narcisa spune:
Delidana, exact asta mi-a zis vinzatoarea cind mi-am cumparat tricoul. Ies din cabina si ma duc la ea, ce parere are, desi eu cind intreb ceva decizia deja o am in cap
! Si se uita, si-mi zice, stiti ceva? Cum va simtit in el? la care eu zic, pai f.bine e un material asa moale etc. da senzatia de comfort 100%, si-mi zice, asta e important, cumparati-l!
Si chiar si din spate, eu cred ca esti OK, fiecare are constructia lui si n-o poti comanda dinainte
, aveam eu o prietena cind mergeam la nutritionist cam cum zici tu ca musai sa dea dorsalul jos si intr-o zi i-a zis nutritionistul: puteti face ce doriti, diferenta tot va ramane! Incapea in marimea 34-36, mai bine nu se putea!
oLo, lasa ca trece repede timpul, noi mai avem 2 saptamani si inca nu realizez! Eu in Spania nu am fost, dar cred ca e frumos din ce vad prin reportaje!
narcisa
an-k spune:
olo si noi mergem in Spania la mare, peste o luna jumate, de-abia astept. Nu stiu unde e Oliva... noi mergem pe langa Barcelona "lloret de mar" sa impuscam doi iepuri. Mare si oras de vizitat.
Narcisa, distractia o sa fie cu mutatu'
. Poate we viitor organizam bbq-ul de care ziceam.
Mai, noua ne ies maselutele, poate ma lumineaza si pe mine mamicile, si nu mananca si am terminat al doilea antibiotic si parca tot rosie in gat e. Azi merg iar la dr, la 6, ufff. Poate sa fie de la dinti (sunt vreo 4 masele care ies odata)?, sa cer analize? ca ea e vesela si zbantuita dar cand vine vorba de papa mi se urca paru'n cap si mie si ei. Huh! Acu si caldura asta si are si doua cosulete (gen) pe buzita.
Intru cand vin de la dr. Va pup.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
narcisa spune:
An-k, eu as lasa-o, nici ai mei nu maninca pe caldura asta 2-3 inghetate pe zi si dimineatza si seara, la prinz fac nazuri, mai mult un iaurt, supa, atit! Cu masele acum depinde, eu cu Vivien n-am avut probleme, dar cu Patrick tot de la mai multe masele de-odata si canini o luna n-a mincat decit napolitane, zici ca traia cu aer, eram in RO in concediu. L-am lasat in pace, alternative nu prea aveam acolo si si-a revenit dupa. Si cu antibioticul, asteapta efectele unul dupa altul deja doua, ce sa-i dea al treilea??? Apropo de antibiotic, citeste reactiile adverse pe prospect cu atentie la eritromicina de ex. taie pofta de mincare!!!!
Poate fi si de acolo
toate cele bune si multa sanatate
narcisa
dara spune:
Mama, dar aveti un spor la scris de abia reusesc sa va citesc!
Fetelor, paradox! M-am cantarit acu o juma de ora si am 56 de kile! Seara! Si mereu luni diminata am 56.5. Fara sa mananc exagerat in we! Ce ciuda mi-e! Cre' ca-s obsedata deja!
Sunt rupta de oboseala, am tare multa treaba la serviciu+stres cat cuprinde... Oricum mai am maine si apoi...CONCEDIU scrie pe mine! Si ma bucur ca plec in Italia (mi-e tare groaza de drumul cu masina!) si n-are cum sa ma sune nime ca n-am rooming!
Narcisa te salut, scuze ca n-am mai scris pe PM! Am tinut Scarsdale si sunt tare incantata de el!
Va pup pe toate celelalte!
Spor la slabit sau mentinut si stil de viata sanatos!
Si va rog sa nu-mi dati bila neagra ca nu vin la raport luni dar n-o sa am cum, o sa fiu in concediu, indopandu-ma de paste, pizza si bombolonni!!! Asa ca pastrati bila neagra pentru cand ma intorc!
Sper sa n-am vreun soc la cantarire!
Dara si Darisor
narcisa spune:
Dara, n-ai de ce sa te scuzi, si eu tot pe undeva intre daneza si scardsale am tinut
si ma ghidez in continuare!
Las-o mai usor cu cintarul, eu dau sfaturi care ma cintaresc de nspe ori pe zi
!
toate cele bune
narcisa