Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Cleomoni spune:
Buna fetelor de peste tot!
Am tot citit tot ce scrieti voi pe aici si aveti mare incredere in echo, dar sa va povestesc una tare si buna
O prietena de-a mea a nascut acum o saptamana si de fiecare data cand a fost la dr si echo i-a spus ca are fetita, bineinteles ca ea a cumparat totul roz, a facut si 3D si 4D tot si tot fetita de fiecare data.A cumparat si hainute sa imbrace bebelina la maternitate si cand a nascut surprise un baiat mare si grozav de frumos asa ca incercati sa va obisnuiti cu gandul ca poate fi orice.
Si mie la 3D mi-au spus ca am baiat si am tot spus Patrik in sus Patrik in jos si apoi dr la cabinetul particular la ultima echo mi-a spus ca el crede ca e fetita (bucuria la una din surorile mele care vrea sa fie neaparat fetita) asa ca nu mai vreau sa cred ca e fata sau baiat oricum am gasit din prima zi nume si intr-un caz si in celalalt sanatoas(a) sa fie.
Imi e tare dor sa il (o) vad ca nu a mai vazut mama bebele de mult dar pana pe 18 iulie mai am de asteptat.
Va pupic pe toate si pe toti bebelusii si sa fie neastamparati ca doar asa e frumos
Cleo 20+
dandusa spune:
INGERAS,draguta de tine ,ce remarca draguta ai facut... si ce m-am mai amuzat ...,mi-a placut tare mult!!!
Multumesc din sufelt fetelor care m-au felicitat ,sinteti dragute foc si de aceea va iubesc si va imbratisez cu drag.
ALEXANDRA,
si mie mi-a fost dor de tine ..,dar cum intru tirziu nu mi-ai dat ocazia sa-ti spun.Te pupic pe burtic.
Azi am fost si mi-am luat vopsea de par,am gasit si un coafor care deabia s-a deshis si arata bine ..,acum sa vedem ce i-o face Simbata ca dosr trebuie sa mergem la nunta...,sa ne facem frumoase.
La tema zilei de azi ,eu vreau sa va spun ca simt nevoia sa maninc muuuulteee fructe si legume.De la pepeni,nectarine,struguri,mere si banane la porumb ,ardei rosii .Eu am noroc ca ma pot desfasura..,adica pot sa-mi iau si un pepene intreg si sa-l tai acolo,sau sa-mi fac salate...,briza nu-mi lipseste in nici o zi...si micare gatita maninc o data pe zi,cind ajung acasa.Salatele pot fi combinate si cu sosuri reci , cu piept de pui,piine prajita.
Acum fug sa pun si eu poze si sa vad si eu ceva gravidute frumoase...
dandusa 23 + si
mica printesa
deny75 spune:
Buna!Nu am mai scris demultdar nici noutati nu am avut sa va spun.Eu si bebika suntem bine,in concediu medical de o saptamana si jumatate.Tati s-a obisnuit cu ideea ca va avea o fetita si este tare mandru.Despre IR-uri,nu stiu ce sa spun,pe echo nu scrie nimic de ele.Placenta scrie ca are o grosime de2,3cm.,ca este omogena si ca are gradul de maturatie 1.Bebika mea misca de zor,cateodata chiar suparator de mult{imi da niste suturi care ma fac sa ma aolesc}.Va
DENY23+
roxana c. spune:
Am pus pozele cu bebe nr 3 de la eco.
Multumesc mult Mirona!
Revin mai tarziu un pic
Roxana20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dandusa spune:
DOLORES
esti o frumoasa si mi-au placut florile tale enorm de mult,dar si ochiii....ce sa mai zic...,griul te prinde super si nu-ti fa probleme cu kg ca arati super ,super si esti si sexy..,ce mai o tipa tare !!!
BAMBOLETA
super poze,reusite si asta pentru ca voi sinteti doua personaje dragute ,ca altfel...erau doar poze.Sinteti draguti foc si frumoasa burtica ai si tu!!!
RALUMAT
ce schimbare radicala de la parul lung sau mediu la scurt,dragut... si burtica vrem s-o vedem si noi goala,hai te rugam...!
Fetelor ,mi-ar place daca s-ar putea sa fac albume separate in ordinea evenimentelor sau pozelor dar nu prea se poate.De ce nu am obtiunea de a deschide un nou album in albumul dandusa?Sper ca m-ati inteles...,nu vreau ca adugind poze sa am acolo un cirnat maaare care nu se mai termina ci vreau sa am citeva albume separate ,fiecare cu pozele lui si ar fi mai frumos!Aveti idee cum as putea sa fac asta?
Azi facem 24 de saptamini fix,fix,fix si sintem tare jucausi.De-acum stau si ma uit la burtica cum se misca bb,da cu piciorul sau cu capul..tare ,tare.Daca ieri ma ingrijorasem ca este prea linistita...,azi m-am intrebat daca nu-i este somn.A fost tare jucausa,s-o manince mama de printesa mica.
dandusa 24 fix,fix,fix si
mica printesa
bamboletta spune:
Buna burtici!!!! noi deja am fost la suculet a fost frumos si interesant sa ne cunoastem,imaginati-va toate cu burtici
Ma bucur ca v-au placut pozele o sa mai pun si altele cand am timp si ale voastre sunt frumoase
Alexandra vb si tu cu alte burtici din oras sau din zona de la tine si va vedeti si voi la suculet
Dandusa ma faci sa rosesc mersi de compliment
Dolores mersi
da si eu as vrea sa vad poze cu bebe la 3D sau 4D
bamboletta 22+
m_monique spune:
monis, eu voi ajunge saptamana viitoare la tg. mures. si chiar mi-ar place sa ne vedem.
17 +
Nunta noastra
m_monique spune:
eu la pranz mananc la birou. avem in incinta o impinge tava cu preturi de restaurant. mancarea e buna, portiile cam mici in comparatie cu pretul.
eu de obicei mamanc o ciorba, care e chiar buna (cu exceptia ciorbei de burta care e apa chioara), si o garnitura, sau uneori salata.
17 +
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
buna seara fetelor......eu sunt happy ca am fost dupa rezultatul de la urocultura si a iesit negativ,se pare ca nu mai este infectia....ma saturasem deja de atatea analize...
am vazut poze.......dandusa si noua ne e dor de tine..mai ales ca ne scrii mai rarut....ce frumosi sunteti....si burtica e asa draguta.....
roxana c am vazut si pozele tale......si sunt impresionata de cele 3 D.....ce inseamna tehnologia asta....
ce frumos bamboletta.....ca v-ati intalnit.....pai eu am mai multe prietene care sunt burtici....dar eu vorbeam de cele care suntem pe forum....
in rest noi suntem bine.....si bebele meu s-a linistit de 2 zile....nu mai simt asa cum simteam.....sper sa fie ok....sau e lenes ..cum zicea dandusa....
sa nu uit sa pupic toate burticile....si in special pe dolores...cea care ma incurajeaza pe mine.......
alexandra 21+
alexandra
Mirona spune:
sara buna fetele mele dragi,
cu placere in dreapta si-n stanga pentru ajutorul acordat ... voi stiti ca va raspund cu drag si va ajut cu placere.
In legatura cu albumele foto. Cel comun l-am creat in ideea de a pune DOAR poze din sarcina, cu burtici si bebei la ecograf. Ca unele dintre noi isi mai pun si alte poze e de inteles ... si normal ca acceptam ... doar asa ne cunoastem intre noi.
Dandusa intreba de o posibilitate de a avea mai multe albume ... pe categorii. SFATUL meu este un user personal in yahoo - daca nu te descurci ... te ajut eu sa-ti faci unul ... sau poate ca ai deja un mail in yahoo. Pe acelasi user poti intra la poze ... creezi cate albume vrei iar apoi intrii aici si pui linkurile la semnatura.
Dar invata si tu odata sa pui un link ..... plizzzzzzzzz.
Mai explic o data:
(url="aici scriem link-ul")Poze(/url)
parantezele rotunde trebuie inlocuite cu paranteze drepte. Link-ul pus intre ghilimele si neaparat sa fie 4 paranteze de toate - deschis - inchis, deschis - inchis.
Cum semnatura nu mai are voie sa fie kilometrica ... putem scrie in locul cuvantului Poze ... cifre ...1,2,3 cate albume ai de prezentat.
Ei? Ce zici de sfatul meu?
pupici la toate fetele, inclusiv la fetele care nu se simt bagate in seama ... acolo pupici dubli si grasi.
Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită