Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina1974 spune:
Buna seara, burticute!
Aici este deja ora zece si aproape jumate seara,si totul e ca in basme......
Am ajuns de curand acasa,ghiciti de unde??????
Paii de la firma, mai fetelor, ca si aici avem un punct de lucru, de fapt de aici de vine noua mobila in Londra,si din cand in cand, facem o verificare si aici,sa vedem cum stau lucrurile cu actele,la imbarcare.ca daca tot venim aici o data pe an,trebuie sa o facem si pe asta.
Am ajuns cu bine luni pe seara,aici,mai mult morti de oboseala.Iasmina nu avea nici pe naiba, ea abia asteapta sa se dea cu placa pe nisip si sa calareasca niste camilute.
Zilele astea nu am prea avut timp de nimic altceva din cauza afacerilor, insa speram ca saptamana asta sa terminam ,iar restul timpului pe care o sa-l petrecem aici sa-l alocam doar pentru noi.Stam intr-o viluta pe care am inchiriat-o pe o luna, in Palm Island,si totul e extraordinar de frumos. Dubaiul se face din ce in ce mai frumos,cu fiecare an gasesc locuri parca si mai frumoase ca anul trecut.....
Am inchiriat si o masina,si totul e ok. Singura "problema",sa-i zic asa, este caldura naucitoare,insa te obisnuiesti si cu asta.Peste tot este AC,fara de care nici nu poti respira.
Seara e mai bine, se mai "racoreste" un pic, si atunci mai facem cate o plimbarica...
Pentru sambata seara dragul sot al meu a facut rezervare la Burj-Al-Arab,la restaurant,si o sa serbam in doi ,un pic in avans, ziua mea de nastere. fetita o vom lasa la niste rude de-ale lui Kaveh, de aici, din Dubai, care au si ei copilasi, asa ca nu imi fac probleme in privinta ei. Asa ca sambata seara vom fi doar noi doi ,si multe, multe surprize pentru mine, ca n-a vrut kaveh sa sufle o vorba despre asta.Pe 26 iulie vom serba ,tot aici, insa si cu parintii mei ,de data asta,aniversarea casatoriei noastre,de fapt sapte ani de cand suntem casatoriti.va fi superb si atunci, sunt convinsa, si tot la Burj-Al-Arab.
In rest, sper sa imi gasesc timp saptamana viitoare sa-mi fac o ecografie la clinica la care am nascut-o pe iasmina,ca am multa incredere in ei.Bebele face bine, ii prieste Dubaiul,ca observ ca nu ma chinuie cu lovituri din alea,puternice.sau poate ca sunt eu mai relaxata si ii transmit si lui/ei.....
Felicitari fetelor care au mai aflat ce mai au in burticute,felicitari si celor care au luat rezultate bune la analize...
Mi-era dor de voi, si abia asteptam sa vad ce ati mai scris si sa va scriu si eu cate ceva.
Acum va pupic pe toate, ca plecam iar la o plimbarica,Iasmina si-a pierdut,deja rabdarea.
Sa aveti grija de voi si de bebelushi.
20+
cristina
dandusa spune:
MIRONA,multumesc frumos pentru sfaturi.Motivul pentru care nu am invatat inca este acela ca atunci cind mi-ai mai explicat ...am incercat si nu a mers,apoi sincer nu am mai incercat.Am sa incerc acum sa pun un link....si sper sa reusesc.
dandusa 24 fix,fix,fix si
mica printesa
alexandra_25 spune:
burtici eu ma duc la .....va urez la toate noapte buna si sa visati frumos.......
la toate ....
alexandra 21+
alexandra
dandusa spune:
Se pare ca am reusit...n-a fost greu deloc...!
A...sa stii ca este mai buna ideea ta cu albumele deschise pe userul meu si postate ca si acesta,MIRONA.
Multumesc inca o data.
Curind am sa-mi fac curat in albume si am sa rearanjez totul.
mica printesa
poze
fatima spune:
Bine v-am regasit, dragele mele...tare imi era dor de voi...eu m-am mai linistit un pic in privinta mamei mele..adica situatia a ramas aceeasi, la fel de grava, insa psihic stau mult mai bine..a trecut socul si se intrevede si un firisor de speranta..va pleca in curand cu o prietena de-a ei la Olanesti, la tratamente cu ape minerale iar dupa ce se intoarce vom merge la Tg. Mures, unde am auzit de un alt doctor cel putin la fel de bun ca si Sinescu..Radu Boja. are o metoda chirurgicala originala cu care a operat cazuri foarte complicate cum este mama..vom vedea ce ii va spune..intre timp am devenit experta in calculi renali, litotritie, interventii percutanate,etc...am stat cu zilele pe net, am citit tratate si lucrari de la simpozioane..aproape ca am si uitat ca sunt gravi..dar a avut grija micuta balerina sa ma atentioneze cu piciorusele..vorbeati de IR uri..si eu le-am avut mari la eco, in special cea ombilicala si cea de pe artera stanga, dar le-am pus pe seama stress-ului si a supararii..Tutunaru nici nu mi-a mai dat un alt tratament in afara de biomarin si magne..probabil si pt ca bebe e bine iar placenta e in dreapta, unde artera e ok..oricum, acum ca m-am mai linistit, sper sa scada..
cristina, mi-ai redeschis amintirile..eu am petrecut 2 ani din viata in partea aia de lume..si pleci si la singapore dupa..te invidiez..tare as mai vrea sa mai revad insula Sentosa, cu delfinii roz, cu underwater world, sa ma plimb pe cornisa Esplanadei..dar deh, fiecare etapa din viata cu frumusetea ei..
fatima 22+
incerc sa pun si eu niste poze cu burtica..iata-le:
pozegravi
aelita spune:
vreau si eu un sfat,va rog.
azi am fost la analizele de sange pt trim2 .
triplu test si restul,ce se mai face ..nu stu exact ce anum,edar au spus mereu ca doar dupa analizele astea imi dau vitamine daca e cazul.
problema e ca am fost sa fac programare pt a mi le citi ginecoloaga.si mi-au spsu ca nu au garficul pana pe 1 aug,si sa vin atunci.deci dupa 1 aug imi vor da programare(care poate sa fie si la sfarsitul lunii aug )
acum am 15+ sapt.deci voi avea probabil 18,19..cand imi vor da rezultatul.
nu e cam tarziu ???
voi ce ziceti?
Cristina sa te distrezi,sa vizitezi...si printre afaceri,cat poti !!
Fatima,sanatate multa mamei tale!!!.sa ne tii la curent .
fetelor,ma intrebati de somn.pai dorm destul,dar in orar super dezordonat.seara cateva ore,si ma trezesc pe la miezul noptii.apoi spre dimineata iar.se aduna destule,oricum.si cand e nevoie,bag 12 ore de voie,dupa cum cere bebe.
15+
anateo2004 spune:
Ingeras,si ultima eco tot la herghelegiue e facuta.
Eu am un finut care incurand face 3anisori,iar cand mamica lui era graviduta si ea a avut stresuri legate de placenta.Avea spre final gradul 3,aparusera si calcificari,dar bb-ul a fost o.k.(a avut 3300g).Placenta arata dubios asa ca au timis-o la examen histopatologic.
Eu zic sa stai linistita ca stresul face mai mult rau,iar daca dr tau ti-a dat un tratament urmeazal,atata timp cat copilul e in grafic totul va fi bine.
dandusa spune:
Buna dimineata,gravidutele
Citeodata se intimpla sa auzi ceva zgomote de la cei din jur carora nu le pasa ca dormi si te trezesti cu nervisori si somnul fuuuuge de nici nu-l mai zaresti,apoi pe la prinz te ia un somn ....,dar esti departe de pernuta ta cea draguta si ...mai stai putin asa...ca ajungi acasa si vei dormiii ,cica!!!
Si o iei de la capat!!!Asa mi s-a intimplat mie si acum am nervi ca nu prea am ce sa fac.Somnul mi-a trecut si aproape ca nu mai suport aceasta situatie...,dar sper ca nu va mai dura mult.Va invidiez pe cele care stati singure sincer curind sper a am sa stau si eu!!!
CRISTINA,te pup si tare mult mi-a placut povestioara ta,m-ai hipnotizat si m-ai introdus in atmosfera de acolo...,cind vorbeai de cina in doi la acel super hotel...,eu luam deja cina tot acolo...sa te simti bine si sa ne mai scrii!
FATIMA,super poze,esti o graviduta draguta foc si ma bucur mult ca te-ai mai imbarbatat.Cred ca te-am ajutat si noi,nu?!?Bravo tie ,ca reusesti sa tii situatia sub control ,pentru ca mama si bb au nevoie de tine.Sint alaturi de tine!
mica printesa
poze
dandusa spune:
AELITA,eu nu prea am inteles bine cum este cu rezultatele.Daca tu iti faci analizele +triplu test...si vrei sa mergi la dr dupa cu ele sa ti e citeasca ...este simplu.Eu cind am luat rezulatul la triplu test ,scria acolo clar "negativ" si deci era bine ....,iar cu restul poti merge la medicul de familie pina ajungi la ginecolog.S-ar putea sa poata sa te programeze si la inceputul lui August ..,cine stie?!?
Eu am primit viatmine de la medicul de familie si nu le-am luat pina nu am vorbit si cu ginecologul,cind i-am spus a zis "da,sigur...ia-le" ca si cum nu au ce sa iti faca rau.Eu nu am nici o carenta de vitamine si cu toate astea am inceput sa iau acum de sapte zile ...,asa ca depinde cum iti vor iesi analizele si stai linistita ca si tie iti vor iesi la fel de bune.
dandusa 24 + si
mica printesa
poze
dandusa spune:
Acum stau si ma gindesc ...,sa ma culc ...sau sa plec la magazin...?!?
Sa incerc sa vad daca vine Mos Ene...pe la gene
dandusa 24 + si
mica printesa
poze