Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dandusa,am cautat totusi sa vad despre ce era vorba exact .ca poate nu mai tineam minte .

si descopar ca tu ai citit gresit asa ca hai cu mine pe pluta .

laura,din cate spui tu,crezi ca s-a lasat deja.sper ca a reusit,cunosc multi care au reusit sa iasa.daca o tin prea mult,devine deja boala,cum spunea si dandusa si atunci e nevoie de ajutor special.
incearca sa il urmaresti din umbra,sa fii pe faza la timp,in caz ca mai cade vreodata.mult succ

nu ai citit si mai sus cu atentie.

na,ca scapai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dandusa

DONIA,m-am distrat teribil cind te-am auzit povestind de Tarzanica al tau....Sper ca nu o sa ii pui numele asta,nu?

Dandusa, sa stii ca acum ca i-ai spus si tu Tarzanica, tot la fel i-am spus si eu cateva zile... ar fi ceva sa-i pun numele asta, nu? S-ar pronunta usor si in engleza, exact ce imi doream eu...
Bietul copil, daca ar stii ce-i trece prin cap lui mama-sa!
quote:
Originally posted by asiza

Donia, ghici ce??????

A miscat...???
Sau am schimbat saptamana?

Fetelor, noi am fost azi la plaja si am reusit chiar sa ma introduc in apa si sa inot, m-am inrosit putin, dar nu e grav, am avut o zi buna. Miscotel a miscat putin la plaja, parca imi spunea: "Mamica, sunt si eu pe aici si imi e bine...!"
Iar cu o seara inainte am fost miscata pana la lacrimi, fetita mea i-a cantat bebelusului doua cantece de leagan, in timp ce imi mangaia usurel burta, iar mie imi daduse comanda sa ma misc ca si cum as legana bebelusul. La sfarsit mi-a pupat burta si a stat cu fata lipita de burta mea, "sa fie mai aproape de bebe". Mi-au dat lacrimile. Daca bebelache n-o s-o iubeasca pe sora-sa... nu stiu ce o sa-i fac!
S-aveti o zi buna! (ca pana apuc eu sa va citesc iar se face seara la voi)

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Donia, ce frumos!
Super reactia fetitei tale.

Noi inca nu-i spusesem lui Matei de viitoarea surioara/fratior. Dar, cum de curand a nascut o prietena draga, era deja in tema. Stia ca in burtica mare sta bebe sa creasca mare, si apoi l-a vazut si pe bebe dupa ce s-a nascut.

Acu cateva zile, eram toti trei in bucatarie, eu il intrebam pe sotul drag cum i se pare burtica. La care Matei: "Ce burtica mare!! Ai si tu bebe?".

Si asa a aflat Matei. Pare destul de incantat, a zis c-o sa-l plimbe pe bebe cu carutul lui, c-o sa-i dea sa pape din biberoanele lui, etc.
M-a intrebat si cum o sa-l cheme pe "bebe nostru"...

Noi ne-am intors dupa cateva zile de relaxare la munte. A fost super. Era racoare si am tot dormit. Matei si cu tatal sau au fost in excursii pe munte.

21+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, hello burtici!!!!!

Sunt franta! Aseara am avut musafisri pana la 1.00 noaptea, iar de dimineata m-am trezit sa merg la analize din nou...si acum nu mai pot sa dorm... Multumesc fetelor care i-au urat toate cele sotului meu...

Roana, sotiorului tu!
Donia, dintr-a doua ai ghicit...am schimbat saptamana! Ce scumpica de fetita ai!!!! Sigur bb2 o s-o iubeasca pe sora-sa!
Dandusa, cum adica tu ai furat mireasa??? La noi, baietii fura mireasa, iar gagicile fura mirele Bravo ca v-ati distrat...inca n-am vazut pozele, dar de indata ce va scriu intru sa le vad! In leg. cu pozele...mda...te inteleg, la fel face si sotul meu cand ma aude ca iar vreau poze...da' io n-am de gand sa-l slabesc o clipa...oricum eu duc mai tot greul cu sarcina asta, asa ca daca-l rog mai de cate-o poza, mai de cate-un epilat...mai de una si de-alta...n-o avea nimic...Nu????? Da' el ii dragut si, chiar daca mai bombane, tot se executa pana la urma!

Fetelor, azi noapte mi s-a pus un carcel la gamba ca m-am trezit din somn de durere! Nu mi s-a mai intamplat chiar asa! Voi cum stati la capitoulul carcei???? Oare de ce s-or fi facand?

Va pup pe toate!

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna fetele mele dragi, asiza, alex si bamolettza....funny burtk a desenat sotzul meu...care facuse o mostra pe hartie, de fapt trebuia sa fie un iepure...dar a sfarsit prin a fi un ciuaua..., dar e dragutz si asa. saptamana asta promit ca-l fac si pe d-l iepure. va pup si astept si funny face ale voastre cu burtici

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_t spune:

Buna dimineata , dragele mele!

Ehe, e drept , n-am mai scris de multa vreme, iar acum abia fac fata cu cititul (asa-mi trebuie daca nu-mi fac temele la timp ). Oricum, astept concediul ca pe aer si atunci sper sa recuperez.

Multumesc din suflet pentru urari si va servesc cu un suculet si o prajiturica virtuala(ca astea n-au calorii ;) ).

In rest, nu-mi vad capul de treburi. Dar o s-o las mai incet ca dau semne de oboseala extrema (ieri, pe zi, am dormit 8 ore!!! ).

Bebelina pana acum e "in grafic". E zvapaiata nevoie mare si parca-mi da si mie din energia ei :).

Va pup dulce si pe curand!!

P.S. Revin cu noutati si in album

Alexia + de 22 sapt. fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata fetelor dragelor

il simt pe bebe de mai bine de 5 minute!! e absolut fenomenal, am impresia ca am un gandac mic in burta care ma gadila cu piciorusele..uau..sunteti primele care aflati, asa ca imi scuzati entuziasmul..

va scriu mai tarziu, acu incerc sa il fraiersc pe bebe..ma tot misc, ma asez in diverse pozitii, sa vad, mai misca gandacelul..si MISCA!!! gradinita, grupa mica.

uau.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Multumesc fetele pentru urarile pentru sotul meu
Am sa i le transmit.
Eu sunt la servici cam rupta de somn cred ca de la vremea asta...
Mai, dar zici ca vine toamna nu alta si mai vroiam si eu putina caldura dar poate e mai bine asa decat sa murim de cald cel putin pentru noi gravidutele.

Am vazut pozele. dandusa super frumoasa ai fost. mai dar tu esti slaba cu burta.cate kg ai luat? numai eu sunt cat un balon?
Sunt clar campioana la kg.
bebele meu misca de numa chiar azi dimineata i-a dat un sut la tati asa de la multi ani...hihihihi tare scumpic e .
Va pup si o zi superba si o saptamana la fel.
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa si Raluca, ce faine sunteti asa amandoua cu burtonele la inaintare......Si Dandusa, ai fost foarte, foarte frumoasa la nunta!

M_Monique, am vazut pozele cu putzoiul...Desi ti-am mai spus, ma repet...Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Dolores, , lasa ca-i super frumos desenul...parca aduce putin si a iepure totusi...

Chinico, felicitari ...Acum am mai ramas doar eu sa astept sa miste...sunt asa de atenta mereu, dar nimic...la eco l-am tot vazut ca face muuuulta gimnastica, insa nu-l simt...Mai asteptam !

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna dimineata gagici,

bebelina mea m-a trezit dis de morning cu suturi ... asa ca-s franta de somn. I-am luat mana lu tati si i-am pus-o pe burtik sa simta si el ... asa ca de la 6 suntem treji amandoi si ne bucuram de fotbalul din burtik.

Zic si eu intr-un tarziu: pentru sotii vostri. Sa va traiasca si sa va iubeasca mult.
Va pup.

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput