Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dandusa, despre asta vorbeam si eu inainte cand va ceream sfatul...cum o sa facem mai incolo cu igiena intima, daca de acum incepe de fie greu .eu am descperit, ca burta fiind mai micuta dimineata, poate fac actiunea dimineata ca seara nu e chip...e ca un dovleac. o sa incerc si eu la cosmetica sa vad cat de tare ma doare. inainte era ok.
dar parca nici pe sot nu la-s ruga, mi se pare cam prea de tot ...dar cine stie, poate pana la urma nu am alta sansa.

monique_m felicitari pentru baietel!!sa fie sanatos si voinic si sa va aduca numai bucurii.

fetelor, baietii castiga runda asta detasat vad !!! sunt sigura ca la varsta asta a sarcinii aproape toata lumea a aflat sexul, dar nu a scris, asa ca as ruga fetele care ne citesc sa ne spuna ce au in burtici ...ca nu mai albastru vad in fata ochilor!!
haide ROZUL!!!!!!

Ktrinel si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

asiza si eu ma vergeturi pe .....si pe coapse...cred ca de ele o sa scap mai greu.....
fetelor si eu am venit acum de la dus si am constat ca nu mai pot sa fac nimic de burta...la cosmetica nu mai suport....ramane sotiorul sa ma ajute....asa sta treaba acum....
Ktrinel nici eu nu stiu ce o sa am in burtica...si mai am de asteptat ca doctorita mea e in concediu....
Va las ca mai trebuie sa ma pregatesc pentru nunta....mi-am pus parul pe bigudiuri si acum ma duc sa imi fac unghiutele.....
Asiza la multi ani sotului tau si distractie placuta....cred ca deja sarbatoriti....
roana se pare ca suntem in aceasi situatie....si noi ne facem casa.....suntem deja la acoperis.....dar cureaua trebuie stransa tare.....inca anul asta nu putem vorbi de mutat.....
Va pupic pe toate si duminica placuta in continuare....

22+

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

alexia LA MULTI ANI !

ROANA LA MULTI ANI ! sotului tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

MIRO, super muzica italiana , mai vreau mai vreau pupici ptr tot !
D 20+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am venit cu forte proaspete si pe linga voie buna...am niste poze grozave.Aseara ne-am simtit super ,ne asteptam sa fie uritel...,pentru ca a fost o nunta mai de fite iar noua ne plac nuntile traditionale... dar ne-am distrat si am stat pina la 4 ,deci...
Am furat mireasa ,eu cu o prietena si ne-am ales cu doua sticle de whisky si un tort dragut si buuuunnn,yamyyamy.Azi in schimb...ma-m intilnit cu RALUCA de pe forum.A fost super ,am vorbit o groaza,am ris ,am facut poze si mai grozave ...si vreau sa va spun ca este o tipa draguta foc.Arata foarte bine,are o burtica draguta foc si pare o mamica foarte fericita.Am mers la o terasa in MAMAIA ,ne-am cinstit cu inghetata si clatite impreuna cu sotii.Amindoi sint foarte de treaba si cu siguranta o sa na mai intilnim.Ma rugat sa va spun ca va intra si ea miine seara sa va scrie ,dar pina miine trebuie sa va salut si sa va pup din partea ei.
ALEXANDRA,m-am distrat ,sa stii..,a fost frumos.Dar tu?
MAYAIONE,ai incercat sa folosesti ceara ?La coafor?
ASIZA,"LA MULTI ANI" sotului tau !!!Multumesc de compliment si ma bucur ca ti-au placut pozele mele, as avea o propunere ...nu vrei tu sa vii la mine sa ne facem poze reciproc?!?Sotul meu este ,draga plictisit...,saracul l-am cam stresat cu pozele ca nu mai rezista ,iar eu vreau din ce in ce mai multe poze.Cind aude..."iar poze?"
DOLORES,cred ca am facut o gafa.Aveam impresia ca sora ta trebuie sa nasca in curind,te rog sa ma scuzi....,eu tot asteptam sa-mi spui cum este si cind am vazut ca nu zici nimic...am ramas cam in ceata.Cine oare urma sa devina matusica in aceasta perioada?Raceala s-am cam dus....,gitul mai creaza probleme si o tuse urita ,dar noi sintem pregatiti de atac!!!
MONIQUE,felicitari pentru baietel,sa fie sanatos si sa creasca mare si voios.
ALEXIA,"LA MULTI ANI"
KTRINEL,tu zici de epilat,sa-ti lasi sotul sa incerce? Ar fi super daca ar putea ,ca doar te ajuta si pe tine...,sotul meu ar incepe sa plinga de mila daca l-as pune sa ma epileze cu ceara.Cind ma faceam cu aparatul si ma vedea ...,uf se strimba si zicea ca nu suporta sa ma vada ca i se face mila de mine,deci poate sa-l pun sa ma rada ca altfel....este prea milos(cu mine)!Eu am si vorbit la coafor si am sa incerc sa ma epilez cu ceara de unica folosinta ca este doar calduta si o suport mai bine decit cea reincalzita....si daca nu se poate si nu se poate...pun lama si gata ,asta este!
ROXANA,dar ce te-ai mai distrat...,bravo tie!
AELITA,intr-un mesaj anterior imi spuneai "sa-l privesc din umbra" si sincer nu mai stiu...,daca nu-ti aduci aminte ...,nu mai conteaza,eram doar curioasa!

dandusa 24 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna burticelelor,

Dandusa stiu ca nu primesc mancare pe atlassib, dar eu am niste soferi pe care ii cunosc si nu trimit oficial mancarea si alte lucruri.

Prietenul mi-a spus ca sunt obsedata si acum suntem la o petrecere si eu am luat laptopul dupa mine sa mai citesc si sa va scriu.
Va pup pe toate si sa aveti o seara cum va place!

Cleo 21+

Mergi la inceput

CLEOMONI,este super ca poti in felul asta sa trimiti mincare!Bravo tie!Ma bucur.
Cred ca exagerezi cu laptopul...,totusi...ma ia o pauza .Dar unde esti de ai net?Probabil acasa la cineva!Mai bine distreaza-te ca Duminica fetele dorm mai mult si deci nu prea ai ce citi.Eu ma chinui de zor sa pun niste poze dragute si nu stiu ce naiba are de merge asa greu.Te pup.

dandusa 24 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Va multumesc tuturor pt. felicitari. Am pus pozele de la eco in album: o poza cu capul si una cu putza.

alexia, la multi ani!

si eu am inceput sa am vergeturi pe sani. fiindca am avut si o problema cu fata am fost la dermatologie. dr mi-a spus ca pe perioada sarcinii cremele anti vergeturi sunt un fel de frectie la picior de lemn. aceste vergeturi se pot trata dupa.

17 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Am reusit ....,ma bucur ca mi-a mai ramas si ceva timp de dormit....
Am pus poze de la nunta de aseara si am mai pus si de azi cu RALUCA noastra cea draguta,s-o vedeti si voi ce bine arata.Si burticile noastre dragute foc!
Va pup dragutele si miine seara intru sa va pupacesc .

dandusa 24 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dandusa
nu stiu exact la ce mesaj te referi,dar eu cred ca ceva asemanator i-am spus Laurei in legatura cu sotul ei care juca la aparate.cred ca ei i-am spus ceva de genul sa urmareasca din umbra,sa nu recada in viciu.

ce-oi avea de incurc numele,ca totusi,daca imi amintesc acum despre ce scriam,atunci sigur stiam cui ii transmit.
dar am un nick in cap si scriu altul,cred.

saraca dolores,ce s-o fi uitat si ea cand spuneam ca a facut bebelasul la mare. acum tu sa-l urmaresti din umbra.
sunt dusa cu pluta .
n-am mai cautat,dar cred ca ceva de genul asta am scris,in legaatura cu problema Laurei.

Mergi la inceput