Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

alexia_t si sa ai o sarcina frumoasa si usoara in continuare ... ca acum incepe greul. Mai treci si pe la noi ... ca ne e dor de tine. Pupici si La multi ani! inca o data.

quote:
Originally posted by m_monique

voi pune poza dupa ce o scanez, pt. ca am primit-o pe hartie.

si eu tot pe hartie am primit-o. Incearca s-o fotografiezi - are aparatu digital un buton cu o floricica pe el ... daca-l apesi poti face poze de aproape si iasa super. Incearca.

Acum ma uit si eu la poze .... hi hi hi ce de poze noi.

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata !

M_Monique, felicitari pentru ! Neaparat sa scanezi poza aia sa-ti vedem si noi feciorul!

Alexia T.!!!!

Pupici pe burtici...

Oana 17+

Mergi la inceput

Dolores, ce frumoooooos "funny burtik"... Cine a facut desenul???? Sa nu-mi zici ca ai reusit tu singurica!

Miro, multumim pentru noul mail cu muzica de copii!

Donia, ghici ce??????

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna dimineata burtici......in primul rand vreau sa urez alexiei_t si sa ne mai scrie din cand in cand.......
M_monique te felicit pentru baietel.....sa fiti sanatosi amandoi....
Dolores am vazut burtica..........ce frumoasa e.......dar chiar cine a facut desenul?
Miro iti multumesc personal pentru muzica de bebe...
va pupic pe toate.......
22+.....am crescut mai maricei

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

buna dimineata burtici....

alexia_tsarcina usoara si bebe sanatos

M_monique felicitari pt.baietel si eu vreau sa vad prelungitorul

Dolores frumoasa burtica ta ai desenat-o tu?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna dimineata, burtici, la mine-i dimineata ptr ca am fost la nunta si am venit la 7 , asa ca pana acum am dormit. Ne-am distrat , am dansat, chiar neamurile au spus ca-l facem dansator, ca n-am mai dansat asa pana acum pe la nicio nunta, probabil a fost de vina sampania in portie dubla(a mea si a sotului), un Martini si 3-4 guri de vin, sa nu ma puneti la colt, dar o data la 7 ani n-are nimic bebele. Ma gandeam ca nu va mai misca chiar asa, dar dupa fiecare gura mai dadea un sut, cred ca-mi spunea "noroc". Sotul se uita la mine si-mi spunea ca-mi va cere fii-su bautura in loc de lapte.
Cand se trezeste voi pune si poze, am fost cu fetele, cea mare a stat pana la sfarsit, iar cea mica a tras pe dreapta pe la 4-5 dimineata, a dormit pe scaune, ca si nepota-miu, dealtfel. Nu i-a deranjat nici muzica, nici chiuituri....nimic, cand au picat, au adormit butuc.

Apropo de butuci, si eu intru in clubul butucoaselor, culmea este ca de 2-3 zile ma trezesc cu ele umflate putin, iar pana seara ...n-am cuvinte. Seara pun la picioare ceva mai inalt si parca este mai bine, dar tot se mai umfla .

M-monique, felicitari ptr baiat, vad ca s-a ingrosat bine randul baietilor, avem deja 2 echipe de fotbal cu rezerve cu tot.

Ma duc sa ma uit pe la poze si sa vad ce cantecele a pus Mirona

De maine incep serviciul, si am un chef...

Roxana20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am uitat sa schimb semnatura, am 21 de saptamani si o zi, haideti ca nu mai e mult, de-abia astept sa-mi vad bebelusul.

Roxana21+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Miro continua sa va puna muzica in mailul comun.

Sunt pe capitole, am pus straineze pana acum ... ca romana avem deja ... dar in timp le voi pune pe toate.

pupici inapoi la toate burticoasele mele preferate.

Ascult James Blunt - Back To Bedlam (2005) si in shuturi de Karina mai bag cate o melodie doua pe mailul comun.

Roxana ma bucur ca te-ai distrat la nunta. Se pare ca ti-ai cam aburit feciorul aseara. Stai pe pace ca abia azi ajunge alcoolul la el. Deci daca azi nu o sa-l simti prea des ... sa nu te sperii. Maine ii trece.

Fug inapoi la treaba.

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Fetelor acuma mi-am facut un dus si tocmai ce-am observat ca am vergeturi pe ...! Speram sa scap, dar nu-i asa...bine ca n-am pe burta....INCA!

Roxana, bravo ca te-ai distrat la nunta! Eu nu as fi putut sta treaza pana la 7.00 dimineata...maximum la 12.00 noaptea imi pica ochii-n gura!

Azi dupa-masa imi vin musafiri ca serbam ziua lui Cristi, sotul meu...Iar eu sunt franta ca si ieri si azi am gatit si smotruit! Of, of, of...Pupici la burtici!

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

buna burticutelor,
mai da ce harnice sunteti

Dolores pozele cu burtica sunt asa. aia in care eram cam plata e la 10 saptamani, urmatoarea la 16 saptamani iar ultimele doua la 22.
se vede cat s-a facut mami de mare dar lasa ca isi revine ea.
Alex al meu da din picoruse si maini concomitent si cand vine tati si il roaga loveste iar.
Tati il pupa de numa si e asa scump cum ii vorbeste si parca se inteleg ei doi. cand il intreb ce ii zice imi raspunde ca are o discutie cu copilul lui. ii iubesc pe amandoi de mor.

Asiza maine e si ziua lui sotul meu dar noi nu sarbatorim deat in doi, sau ma rog in trei ca e si scumpicul cu noi.ne facem casa aia si nu avem vreme de chefuri.
va pupacim

24+ cu

Mergi la inceput