Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 29
bamboletta spune:
Buna dimineata burtici 

ce mai faceti? cum a-ti petrecut weekendul? in Iasi a fost urata vremea parca vine toamna ploua si este frig asa ca am stat mai mult acasa si m-am odihnit 
![]()
donia cred ca esti o mamica tare fericita!!!! surioara o sa-si iubeasca mult fratiorul dupa cum se vede.......
dandusa f.frumoase pozele ai o burtica frumoasa si erai eleganta cu rochia 
si mie mi-au aparut vergeturi 

dar doar pe coapse si sper sa ramana doar acolo sa nu mai apara si in alte parti da stiu eu....
22+
pupici pe burtici 

dolores spune:
cu scuzele de rigoare...toate cele bune, multi ani fericiti cele care si-au sarbatorit sotzii si nu in ultimul la multi si ani alexiei_t.....va doresc o viata usoara, puterea de a trece cu ususrinta peste greutati si bebici sanatosi si frumosi

dolores
20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
danita spune:
salut fetelor si LA MULTI ANI SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR !
si noi ieri am sarbatorit 12 ani de casatorie ... :). Si vreau sa ma laud ca in 2 saptamani am slabit 1 kg:)).
pupici si o saptamana excelenta !
D
BeBelusca
roana spune:
Cum ai slabit?
vreau si eu sa stiu pls. mi-as impresiona doctorul sa par mai slaba
ca ma tot cearta ca ma ingras. asta e singurul stres ca in rest zice ca sunt gravida ideala.
va pupicim
Mami si bebe ALex
luly spune:
Salutare fetelor!
La multi ani! celor care au avut motiv de sarbatorire.
M_Monique felicitari pt
.
Eu inca nu am aflat. Am fost vineri la consult dar a zis ca-mi face echo data viitoare ca atunci sigur se va vedea (dc o vrea bb si nu ne-o trata cu spatele). Mi-a zis insa ca am colul putin deschis asa ca nu am voie efort si
. Dc cu ultima parte e mai usor (apetitul meu e aproape de zero) cu prima parte nu stiu cum o sa fac in cond in care cea mica (viitoare cea mare) ma solicita destul de mult iar treburile prin casa 

nu se fac singure si eu deja am inceput sa ma misc cu viteza
. Asa ca in week-end am fost
.
Dar acum a inceput o noua saptamana si totul pare mai roz.
Deci legat de sexul lui bb mai stau in suspans pana la urmatoarea consultatie .
Pupici la burtici 
Luly
20s si
Diana (04.12.2003)
Dia1609 spune:
dandusa, si eu am aceeasi problema: nu ma mai pot epila inghinal... acum 2 luni am sangerat ingrozitor si mi s-au umflat niste ganglioni inghinal, dupa epilat... si am fugit la medic si mi-a zis sa ma potolesc cu epilatul inghinal, ca am sensibilitatea marita si pot sa-mi declansez contractiile.... asa ca pana nasc, imi ramane numai lama (vezi ca nici crema depilatoare nu e voie)
, Dia
20+
quote:
Originally posted by dandusa
Am cam intrat in criza de timp...,am facut aproape tot ce era de facut prin casa si timpul a trecut asa de repede ca nici nu mi-am dat seama.La 16 sint programata la coafor si cred ca am sa calc pe urma.Aseara am dormit foarte prost....,nu l-am auzit pe nepotul sau alte zgomote....,dar gitul nu mi-a dat pace si ba.De trei zile ma incearca o raceala urita,am mincat lamiie cu miere de ma doare stomacul,aseara am luat un Paracetamol ca simteam ca ma ia febra,si tusesc si cam urit.Incerc din toate puterile sa nimicesc aceasta raceala...si sper sa reusesc ca nu se poate!!!Nu este ea mai tare ca mine si ca bb,ea este una...,noi sintem doi...!
DOLORES
tu aveai o sora care urma sa nasca?!?...sau ma insel?Scuze daca te-am confundat dar te-am mai intrebat o data si nu mi-ai raspuns.
Ce am uitat sa va spun ....este ca eu de vreo luna ma confrunt cu o problema ...,nu ma pot epila inghinal.Ani de zile am fost la coafor sau m-am facut cu aparatul...si nu am avut niciodata dureri mari sau sa nu ma pot epila ...Cind am ramas insarcinata am folosit aparatul regulat fara nici o problema,acum o luna cind am incercat din nou am constatat ca ma doare de nu mai suport deloc si mai mult....singerez foarte tare.Acum doua zile am incercat iar si nici ca s-a mai putut...,m-am iritat groaznic si am singerat de acum am bubite...,acum sincer mi-este frica si de coafor.Cred ca si acolo o sa patesc la fel dar nici nu vreau sa ma gindesc la lama pentru ca dupa imi va fi foarte greu sa ma epilez normal.Voua vi se intimpla?Sa nu mai zic ca eu nu-mi mai vad zona inghinala de burta si ce ma chinuiam eu cu oglinda in niste pozizii ciudate....!
Fug repede sa ma pregatesc si nu stiu daca am sa mai intru azi.Miine sigur o sa va povestesc cum a fost la nunta si va pun si poze.
Aaaaa,mi-am aranjat albumul cu poze ,sper sa va placa.
dandusa 24 + si
mica printesa
poze
luly spune:
Fetelor vreau si eu va rog niste raspunsuri/ lamuriri dc se poate. Astept raspunsuri in special de la fetele care au o sarcina normala, fara probleme deosebite.
1. Cat de des va faceti analizele si la indemnul cui? Al dr de familie sau al dr ginecolog (stiu ca oricum trimiterea tb de la dr de familie).
2. Echo morfologica este obligatorie? V-a trimis cineva s-o faceti sau ati facut-o pt linistea voastra sufleteasca? Fetele din Constanta stiti unde s-ar putea face la noi in oras?
3. Ce suplimente/ vitamine/ pastile mai luati in aceasta perioada? Eu sunt in sapt 20 si dr. ginecolog mi-a spus ca nu mai e nevoie sa iau Materna si nimic altceva deocamdata. Nu sunt adepta indoparii cu pastile si ma simt bine deocamdata dar nici nu as vrea sa ma trezesc ca raman fara par sau fara masele.
4. Sarcina va este supravegheata indeaproape si de dr. de familie sau doar de dr ginecolog?
Acestea sunt nelamuririle mele (deocamdata).
Multumiri anticipate si
la burtici.
Luly
20s si
Diana (04.12.2003)
Laura13 spune:
Salut fetele!
Draga Iuly, uite cateva rasp:
1. analizele eu mi le fac lunar, cu trimitere de la doctorita de familie. Mi le fac lunar pentru ca sunt gartuite in timpul sarcinii si nu vad de ce sa nu profit. Mai ales ca in rest sistemul medical e la pamant.
2. Eu iau Elevit, 1/zi, desi nu am probleme, analizele au iesit binisor la recomandarea doctoritei ginecolog.
3. Eu merg lunar cu rezultatele de la analize la doctorita de familie, ea mi le trece in fisele ei, imi ia tensiunea, ma cantareste, imi masoara uterul, etc. La doctorita ginecolog ma duc cam o data la 5 sapt, cu analize si pentru eco.
4. Ecografia morfologica este cea de la 22 spatamani, este cea mai importanta de pana acum, doctorita se uita ca bebe sa aiba inima, plamani, intestine, maduva, etc. Din cate am inteles este obligatorie, de fapt mie doctorita mi-a zis ca ma asteapta la 22 sapt, asa ca eu ma duc maine.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Acum eu cu o intrebare pentru fetele din Iasi. Am auzit ca doctorul Iliev (are cabinet undeva pe Bd. Socola) este cel mai mare si mai tare in ecografii si ar avea si nu stiu ce minuni de aparate. Eu am incredere deplina in Mihalceanu, dar lumea din jurul meu ma streseaza sa ma duc si la doctorul asta. Voi ce ziceti?
Pupici pe burtici

Laura
si bebe strumf 
leyla spune:
Incep eu:
1. Pe mine dr. ginecolog ma indruma cu privire la analize iar trimiterile tot ea mi le da nu dr. de familie.
2. Nu stiu daca este obligatorie, trimiterea pentru a o face o am de la aceeasi dr. ginecolog.
3. Despre vitamine si eu am intrebat dr. daca trebuie sa iau ceva si mi-a spus ca din moment ce analizele sunt bune, am toata vara si toamna la dispozitie pline de legume si fructe asa ca nu este nevoie sa ma indop cu artificii.
4. Sarcina imi este urmarita indeaproape de dr. ginecolog, pe la dr. de familie mai trec asa o data la doua luni ca sa mai aiba in evidenta pentru ca am inteles ca el va elibera mai tarziu certificate medicale sau retete compensate daca va fi cazul...
Leyla 20
quote:
Originally posted by luly
Fetelor vreau si eu va rog niste raspunsuri/ lamuriri dc se poate. Astept raspunsuri in special de la fetele care au o sarcina normala, fara probleme deosebite.
1. Cat de des va faceti analizele si la indemnul cui? Al dr de familie sau al dr ginecolog (stiu ca oricum trimiterea tb de la dr de familie).
2. Echo morfologica este obligatorie? V-a trimis cineva s-o faceti sau ati facut-o pt linistea voastra sufleteasca? Fetele din Constanta stiti unde s-ar putea face la noi in oras?
3. Ce suplimente/ vitamine/ pastile mai luati in aceasta perioada? Eu sunt in sapt 20 si dr. ginecolog mi-a spus ca nu mai e nevoie sa iau Materna si nimic altceva deocamdata. Nu sunt adepta indoparii cu pastile si ma simt bine deocamdata dar nici nu as vrea sa ma trezesc ca raman fara par sau fara masele.
4. Sarcina va este supravegheata indeaproape si de dr. de familie sau doar de dr ginecolog?
Acestea sunt nelamuririle mele (deocamdata).
Multumiri anticipate sila burtici.
Luly20s si
Diana (04.12.2003)
avdanaarhire spune:
Laura, si eu am acelasi program ca si tine - o data pe luna la analiza si la medicul de familie, cam din 5 in 5 saptamini la dr. ginecolog, iau Elevit 1/zi...Despre dr. Iliev nu pot sa-ti spun decit ca intr-adevar are cabinetul pe b-dul Socola, linga farmacia veche de stat - acum a Iasifarm-ului, intre Podu Ros si Cotnari.
Dana 19+