Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE 14 !!!! 

Feli, ferlicitari pentru ridicatul in picioruse singurele !
Mara, frumosi dintzisori !
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
[b]"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Madutza10 spune:
LA MULTI ANI PUIUTILOR DE 14!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!
Buna mamici!Ne-am luat PREMERGATOR,m-am hotarat azi dimineata ,ca pana azi nu eram de acord cu el dar vazand ca nu mai are stare ,am zis sa incerc,a facut cativa pasi iar apoi a inceput sa urle ,nu stiu de ce s-a speriat si nu a mai vrut in el deloc .Voi ati avut probleme de genul asta ,cele care aveti deja ,sau le place bebecilor in el?
In rest bine sanatosi ,nu prea mai papam ca inainte ,cred ca de vina sint dintii dar nu-i bai ca grasani sintem ,facem cumparaturi pentru mare ,mai avem citeva zile ,abia astept sa-l vad cum se comporta!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE IULIE
Noki_Lara spune:
Madutza- exact asa am patit si noi! Nici acuma nu se omoara, de-aia nici nu prea o mai pun in el! Dar daca perseverati, poate o sa-i treaca supararea! Trebe sa se obisnuiasca cu el!
Am reusit sa mai pun poze noi: Avem motz si 2 dintisori, Ne dam in leagan, In leaganul asta ne place chiar mai mult si... un filmuletz despre www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060713&ctime=140858" target="_blank">cum furam noi hainutza de pe scaun!
Enjoy!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Lui Bogdan i-a placut de la inceput in premergator, pe urma s-a plictisit. Plange rar, cand e obosit si vrea sa doarma.
Insa eu nu l-am pus niciodata fara incaltaminte cu talonete.
Noki, m-ai dat gata cu pustoaica! E deja descurcareata si la ridicatul in picioare, si la asezatul la loc! Ma uimeste total! Sa-ti traiasca! Si tati care se ocupa de ea!
Mai este cineva care mai stie ceva de Joy?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
anda77 spune:
pisi, cand am angajat-o am discutat de 5,5 si 6 daca intarzii. cum nu sunt mai niciodata la 18 punct-punct in casa, in general ii dau 6. o singura luna i-am dat 5,5. nu, de doua ori. pe perioada cat sta la bran ii dau 7 ca sta de dimi pana seara. in buc. nu primeste masa, isi aduce ea pachet, la bran va primi.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pisi-si-boscu spune:
Merci frumos. Ma gandeam eu ca au mai crescut "salariile"...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
pisi-si-boscu spune:
Am vazut ca ai raspuns la subiectul cu alaptatul pana la 1 an al Lordrei. Chiar se vorbeste de alaptatul pana la 5 ani?! Pai la 4 ani Sebi se pupa cu o fetita cand pleca de la gradi, in fiecare zi, cum naiba ar fi fost sa ii dau sa suga?!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
ioana_77 spune:
Hehehehe!
LMA pt sarbatoritii zilei!!!!!

Mai, ma tot uit la poze si filmulete si ma minunez ce-au evoluat minunile voastre!
Pupici la toata lumea!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Noki_Lara spune:
Mai Pisi- nu stii tu care e treaba! Trebuia sa-l pandesti si intre 2 pupaturi, hop! cu tatza-n gura!

Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
anda77 spune:
sau sa-i dea si fetitzei...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"