Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Ando- ne luam de mana la
...daca tot ne-am inscris la locul de veci DC in aceeasi zi!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
FETELE HELP!!
Al meu copil nu a mincat mai deloc la prinz ,i-am dat ciorbita de vita care-i placea ,apoi am incercat cu piure de legume cu vita ,iaurt dar nu a vrut deloc ,o fii de la dinti ,are vreo legatura ??La voi cum a fost cind le-au dat dintisorii?Au avut pofta de mincare ??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE IULIE
Gandacel spune:
Hai, ca Anda a reusit sa ma descurajeze! Cum sa dau atatia bani unei bone? Eu am inteles ca sunt platite cu 4,5-5 milioane pe luna. In Bucuresti. Iar cand merge la Bran (vorba aceea, Robert Turcescu isi face acolo concediul!) sa ceara si bani? Dupa ce ca are parte de cazare super, ca la mama acasa?! Si mancare? Cu atat mai mult cu cat era suficient sa aiba grija bunica de copil. Pentru bona e ca o vacanta. Platita??? Cu prima de vacanta?!
Si intr-o luna va trebui sa angajez pe cineva, sa ma ajute fie cu casa (curatenie) fie cu bebe, fie cu ambele! Ce ma fac? Cum sa dau atatia bani?!
Spuneti-mi va rog ca e o greseala la mijloc si ca pot gasi si cu 4,5 mil!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
anda77 spune:
gandacel, cat sta la bran, bona munceste, nu sta la plaja. are liber doar in we, cand vin eu si poa' sa viziteze dealurile sau ce vrea ea. nu maica-mea are grija de copil, ci bona.
este posibil sa gasesti cu 4,5. a gasit o amica recent. eu nu mai caut mai ieftin deoarece sunt multumita de baba asta si nu vreau sa fac alte experimente
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
o sa-i dau totusi 6,5, nu 7 la bran, vorba voastra. eu i-am zis ca-i dau un mil peste salariu, ar fi 6,5 fata de ala negociat de 5,5, nu? dupa cum v-am zis, ii mai dau 6 ca mai sta si peste program cateodata.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
noki, cel mai mult mi-a placut ultimul filmulet, cu sarah foarte energica. aveti grija sa nu-si traga galeria in cap la cum se spanzura de perdele, ca o maimutica.
mi-ai dat o idee sa fac si eu cont cu filmulete la adresa aia.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
cristinamh spune:
anda, io zic sa-i amintesti si maica=tii ca individa e tptusi platita pt tot ce inseamna copil... ca bunica va tinde sa faca ea, de dragul nepotului, si tare mi-e ca bona o sa aiba parte de-o vacanta cum nici n-a sperat.
gandacel, la noi in parc era o tanti bona, f de treaba, cu 3 mil +menaj, e drept la ca copii mari, 5 si 7 ani. si era nemultumita ca-i bagasera al doilea copil pe gat, cel de 7... ca ei 3 mil ii ajungeau. vecina mea vrea sa-i faca oferta, 4-5 mil...
asa ca se mai gaseste! cauta prin parc, intreaba...
mai, nu luati in gluma alaptatul... fiecare cat considera. am incercat si io subiectul ala, dar din lipsa de timp n-am reusit sa-l termin. io am asa un pitic, atata timp cat simte nevoie si nu placere... e ok... daca e fetita, hai, treaca-mearga... dar daca e baiat... seamana a incest, zau... vorba lu pisi, intre doua pupaturi hai si-o tzatza...
si ce e cu locul de veci?? is cam rupta... se fac si de-astea virtuale
??? ca vreau si io.... deh, is batrana rau si n-am bani de unul concret!
ma duc sa vad de ce-mi urla copiii. de fapt, stiu. andrei in exces de zel cu ploaia si-a aruncat singura suzeta pe geam, si urla dupa ea, iar fi-mea e pe covor pe burta si nu-i iese mersul taras spre un papagal...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pisi-si-boscu spune:
Misto faza cu tzata intre doua pupaturi... Mi-o si inchipui pe fetita ( Madalina, ochi albastrii, par roscat morcoviu pana la fund, pistrui ) zicand: mami, vreau si eu de la tanti tzata, ca si tu ii dai lui Sebi merdenele...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
pisi-si-boscu spune:
Cristina, nu dispera, mama ! Alaptatul e.. alaptatat, vesnic subiect de polemica. Dar pana la 3-4 ani?!
Mai vine acum cateodata Boscu si pune mana in joaca pe sani, stie ca nu e voie, ca nu e frumos... Nu zic ca a decupat odata poze cu femei cu sanii goi din Libertatea... Cum ar fi fost daca ii dadeam sa suga pana sa zicem la 3 ani?!
Nu stiu cine a zis-o pe aia cu incestul, dar ma gandesc serios pana la cat o fi alaptat mama lui Oedip?
pisi-si-boscu spune:
Fetelor, afara ploua cu galeata si eu ma pregatesc sa plec la mare... Parca vad ca iar ma suna barbatul sa vin acasa, ca acasa ploua mai ieftin...