Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Multumim de urari! Si noi dorim la fel celor de-un leat cu noi!!! Am asa o dispozitie sarbatoreasca, incat as iesi la un picnic, sa sarbatorim!
Nu ma intrebati, nu s-a intamplat nimic deosebit... Doar ca imi e atat de drag piticul meu ca-mi vine sa topai de bucurie!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Offff... mai fetelor, acu juma de ora a picat si Iulia din pat... mi-a sta inima in loc. M-am apucat de o ciorba cand ea dormea intre timp s-a trezit, am vazut-o ca era in mijlocul patului, stiind ca ea nu e prea miscareata nu am vazut nicio broblema si am auzit ... poc. Am gasit-o pe burta langa pat.Nu pare sa se fii lovit dar s-a speriat f tare si io la fel. A plans un minut si gata,dar e tot maraita, sper sa fie bine.

Acu va inteleg prin ce ati trecut.... offf Doamne...

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salutare!

Urez LA MULTI ANI!BEBELUSILOR CARE MAI ADAUGA AZI O LUNA!Desi nu fac urari in fiecare zi, ma gandesc la bebelusi in fiecare zi si recunosc ca imi place sa ni se ureze "la multi ani!".

Felicia, m-am distrat cu filmuletul.Azi Flavi a avcut tendinta de a se ridica in picioare in patut.Cu ajutor a reusit, dupa care a inceput sa-si mute mainile si sa faca pasi pe langa margine!

Dordia, haioasa poza "stil de dormit"!Noi nu dormim deloc pe burta!

Gandacel, pupici ca te-ai razgandit!Oricum, "te-am"citit pe alte topicuri, lucru valabil si pentru Ripley.

Noi nu avem poze haioase, ci doar filmulete.Noul stil de a suge al ei este in genunghi, si din cand in cand(mai des) isi ridica fundul, si geme de cine stie ce efort depune.Inclin sa cred ca asta-i alintatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dordia, pai in bona imi pun baza, nu in maica-mea, care e mai boema.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

O poza cu dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mara, ai niste dintisori superbi ! Ca de frumoasa ta nu mai izc nimic, ca o deochi tare... Sebi mi-a zis cand a vazut-o: mami ce papusa frumoasa, mi-o cumperi mie, te rog?

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Anda am si eu o intrebare, daca nu te superi si se poate sa imi spui. Cat ii dai bonei? As vrea la anul sa iau si eu pe cineva, si nu stiu cam cat ar trebui sa ii dau, vreau sa imi fac o parere; vara trecuta am dat 5 milioane cu masa cu tot, dar acum sunt cam rupta de realitate.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

pisi, m-a distrat Sebi
Ii daruim o si un pupic dulceeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!
Ieri a fost ziua de nume a lui Titilici, asa ca am sarbatorit, mergand la bunica si jucandu-ne in parc, la leagane! Apropo, Feli, multumim mult de urari!

Melcul- noi tot blenderuit papam, dar incerc sa nu-i mai fac pasta-apsta ca pana acuma, ci sa las ceva, infim, mai putin blendaruit.

Madutza- ce bine ca papati acuma fara probleme! Vezi cum se schimba treab? Au crescut micutzii nostrii, asta e adevarul...

Ela- felicitari pentru ridicarea mareatz! Si sa-ti fie de bine schimbarea look-ului!

Madau- felicitari si voua pentru papatul singurele! Io-s dupa modelul lui Anda77- adica fara mancare imprastiata peste tot, fara manutze infipte in castron, etc - deci la noi va fi mai greu cu papatul singurele!Concediu placut si balaceala placuta in vacantza!

Negara- ai visat cu apartamentul meeeeeu? Interesanta insa continuarea visului: apartamentul meu ca si caminul de care ziceai si pe care trebe sa vina preotul sa-l vada? Hahahaha...sa ma gandesc sa-l sun pe preot..o fi vreun semn!Pupici micutei Elise! Stii la ce ma gandeam io azi de dim? Ca daca cumva o sa mai fac o fetitza - ceea ce e in rpoportie de 99% imposibil, dar ma rog, asa o sa-i zic: Elise!

Feli- felicitari pentru ridicarea in gladiole! Amu sa te tii! Incepe activitatea intensa!

Anda77- ce sa-ti zic cu plecatul la Bran? Super oportunitate pentru poet! Si maaare curaj din partea ta sa faci pasul asta! Io una recunosc ca sub nici o forma nu as fi putut face treaba asta! Si mama e super atenta cu sarah bl-abla, dar nu ma incumet s0o las cu ea nici un week-end, deocamdata!

Veste proasta: mi s-a stricat ieri caruciorul..bine, e reparabila treaba, dar tot am tras o injuratura in gand! I-a iesit de la surubul mare care sustine fundicul plodului, piulitza de la capat, care probabil datorita minunatelor drumuri ale patriei a cazut...si am pierdut-o. Dar o sa-i pun alte 2 piulitze in loc si sa vedem ce se inatampla...

Gata, ca m-am placintzit! Va pupicesc!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

ce habauca sunt!

Sarbatoritilor de azi! La muuulte luni voioase si sanatoase gruparii teroriste de 14!!!!!

Corapino- m-ai omorat cu colacul ala cu fund! De unde l-ai luat, ca tot caut si nu gasesc deloc! Si cat a costat?

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput