Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia asa e. Ilinca e mai rapida dar asa e bine ca fetele sa fie mai fasnetze nu??? pt Ilinca!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Madau ce imi bag unghia in gat ca vreau si eu la mare. sa te gandesti si la noi ca noi....mai avem de asteptat pana pe 13 august exact o luna!! Sa va distratzi!! Vreme minunata va doresc!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata
am citit cate progrese fac copilasii nostri, si de acum inca mai urmeaza... sa fie sanatosi si noi la fel, sa ne bucuram de ei...
Serban in fiecare zi face ceva nou, ba scoate un nou sunet, ba o miscare , ceva ne bucura zilnic.
sa aveti o zi frumoasa!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani ginerica Stefanel, sa cresti mare si sa fii sanatos!!!

Si, bineinteles, pupici de la Ilincutza
Multe ganduri bune si "la multi ani" si pentru ceilalti "teroristi de 14" - Andrei-filozoful, Iulia Maria, Andreea, Bogdan Nicolae, Razvan George si Albert

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

'neata!
Bogdan, dupa ce alaltaieri s-a ridicat in picioare in cada, ieri a facut primii pasi tinut de manute. Asa ca sper ca suntem pe drumul cel bun si cu renuntatul la suptul degetului, ca am de gand sa-i tin ocupata mana aia de aici inainte. Plus ca ieri a supt destul de binisor si din suzeta. Cine stie, poate il aduc a sentimente mai bune...?!
Am mai facut pasi si in directia intarcatului. Am trecut cu succes la trei mese de san pe zi, fara sa simt vreun disconfort, iar el nu a cerut mai mult. Cred ca e varsta potrivita... Lorda a lansat un subiect la Parinti, care m-a facut sa studiez mai mult problema alaptatului/intarcatului si am hotarat sa incerc sa-l intarc acum, cat da el semne ca ar fi dispus... Ca de cateva zile il tot obligam sa stea la san, ca eram eu prea plina. Insa se zbatea si pana la urma renuntam. Am avut in ultimele doua saptamani cand 3, cand 4 cand 5 mese de san pe zi. Sper sa ne stabilizam la 3, apoi la doua, dimineata si seara, si sa renunte treptat si la ele (el singur).
Despre dieta bebeului meu, am vazut ca v-ati mirat cate unele, desi am precizat ca PUTIN e cuvantul de ordine. Eu condimentez f putin oricum mancarea, asa ca... Si prefer condimentele naturale, adica verdeata proaspata, nu vegeta. Am uitat sa pun pe lista si ficateii. Avem voie. Ii voi face probabil pateu cu niste smantana fiarta. Merge cu mamaliguta! Glumesc, le incerc pe rand, sa vedem cum reactioneaza.
Va pupic pe toate.
P.S. Incerc sa raresc restul de topicuri si sa va dau raport zilnic aici.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

'Neatza mamici!!

Desi am zis ca nu mai urez public nimanui nik, nu pot sa ma abtzin sa nu urez azi teroristilor de 14 sa fie sanatosi si voiosi si cate o pt mamicile lor!!!

Felicia ms pt urare si....Stefan o dulce pe Ilincutza!!!

Noi suntem ok, am dormit bine, am papat bine deci...suntem suuuuperok. Dimensiunile le von da maine ca azi....le vom lua. Va pup si mai revin!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, foarte dragut filmuletul. cum se concentra ea mititica la jobul de mare exceptie pe care-l derula (si nichita isi suge buzele, de fapt cred ca isi suge gingia si implicit si buza de jos)si-i tremurau genunchii, hi,hi
si noi am stat si ieri si alaltaieri in picioare, cu coatele pe masa de cafea din sufra. singur nu se ridica, l-am pus eu acolo. alaltaieri a stat fara sustinerea mea 5 secunde, ieri a stat asa cu coatele pe masa, in picioare, 3 minute!!! ah, sunt mandra ca tine picioarele drepte, nu are ezitari, nu tremura. cand oboseste se lasa in fund si gata. si-n 4 labe s-a ridicat din patut, dar asta ii pare mai dificil, nu stiu de ce, sta 2 secunde si aluneca pe burta. este distractiv ca nu se ridica in 4 labe din pozitia "foca", adica pe burta cu capul ridicat, ci mai intai isi propteste capul in pamant, p-orma isi ridica fundul si p-orma isi ridica capul si indreapta coatele.
bai, eu de duminica imi dau copilul in plasament familial si sunt fiarta pe tema asta. eu n-as fi vrut, dar taica-sau a insistat ca e bine sa stea copilul la bran 'fo doua luni, cu bunica (maica-mea) si cu bona, ca e aer curat etc. (stiati ca locuitorii branului sunt cei mai longevivi din toata romania?) adevarul este ca eu fiind cam departe de parc (20-30 min) il duc doar in we in 23 august (national). bona il duce zilnic in parculetul de la obor, care este un fake de parc si pana acolo ajunge pe mihai bravu, tot in gaze de esapament, iar eu il mai plimb seara, cand vin de la job, cate o ora pe ferdinand si carol, tot prin gaze de esapament.
concluzia este ca aerul ii va prii lui nichitut, dar prima problema este ca nu stiu cum se va simti fara mine, iar a doua ca prevad ca o sa bocesc toata ziua... noi o sa mergem in fiecare we la el, dar imi e o frica sa nu i se intample ceva..daca nu sunt femeile alea in stare sa-l supravegheze bine, daca, daca...stau ca pe ghimpi. m-am apucat de bagaj si deja am bocit putin langa masina de spalat, cand intindeam rufele lui, parca pleaca in armata. of, nu stiu daca e bine ce fac. eu concediu o sa-mi iau pen 24 august cand ma duc si eu la bran sa stau cu el, dar o luna jumatate o sa mor de ingrijorare.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia, anda multumim de complimente!

Si cum in viata e una calda, una rece - Doru e virusat Iar carantina, iar ma ocup eu EXCLUSIV de Ilinca, iar dormit separat pe canapeaua obosita de la Elvila.
Deja eu cred ca imi pierd mintile. Daca dispar de pe net, cautati-ma la nebuni!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Uite-asa dormea fi'miu aseara in ajun de 8 luni!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Felicia vrei sa vin cuscra sa te ajut???

Anda gandeste-te ca e bine pentru el si...cum cu bona nu a patzit nik la BUc nici la Bran nu va patzi nik. Profita si odihneste-te si gandeste-te ca wekendurile vor fi adevarate sarbatori si o sa fie ok.

14.11.2005

Mergi la inceput