Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutis!!!

Nici eu nu sunt de acord cu interzicerea ardeiului sau perisoarelor sau a umpluturii din ardei. eu o sa-i fac maine sau poumaine ardei umplut, dovlecel umplut si rosie umpluta. sau mai bine fac pt tozi si ii dau si lui. Despre delicat....la cat revine intr-un ardei sau...in portzia de mancare...nu imi fac probleme ca doar nu ii dau zilnic tocatura sau...ceva cu delicat. La noi o zi e un fel, alta zi alt fel...v-am mai zis eu. Acu hai ca nu va mai plictisesc si va pup pe toate si pe bbii vostrii.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua fetele,

Raportam primul coltisor asa ca mami da de .
De azi dimineata Dragos alearga pisica prin casa cu premergatorul si cand reuseste sa o inghesuie in vreun loc tipa de fericire. E haos total.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

fetelor hai sa va zic ultima patzanie de acu'2 min. Fi'miu cuminte foc...cand ma duc sa vad ce face....manca de zor la o poza cu care se jucase...asa ca a mancat cam un coltz de poza si...sper din tot sufletul sa fie ok si sa nu faca ceva. Pana maine firb dar....asta e ce sa ii fac??? acum incep problemele si....ma cam sperie gandul ca tb supravegheat non stop.

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

DORDIA-stai linistita nu va avea nimic ,daria a mnacat acum o luna dintr-un servetel,si nu a avut nimic pupici lui stefanel

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Aveti mare grija, mai ales cu premergatorul! Noi aveam prin baie fel de fel de sticlute cu prostii, detartrant, sampon de covoare, etc. iar Sebi facea inspectie peste tot ( nu avem geam si tinem de ociecei usa baii deshisa ). De cand s-a nascut ii tin sapunul pe marginea cazii, si inchipuiti-va ce am simtit cand l-am gasit cu urme de dinti!
Asta pentru ca mandretii mele nu ii este frica de intuneric...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Ms Ela si sper ca nu va avea nik. De fapt pana acu e vioi si nu are nimik

Pisi ms ca imi rupi crampee din ce ma asteapta. Ca sa ma obisnuiesc cu gandul nu??? Vai de mine. Noroc ca eu am toate substantzele inchise dar...usile nu au cheie asa ca.....va tb sa le lipesc cu scotch sau cu altceva.

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele am terminat cu bagaje, cumparaturi, etc, acum asteptam , s-a dus Marius sa o ia, sa vedem ce zice.
Noi plecam maine dimineata, abia astept, sper sa avem vreme frumoasa si copil cuminte.
Va pupam pe toate si sa aveti grija de voi si de cei mici.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Negara mare dreptate ai avut: n-am avut de asteptat cu ridicatul in picioare decat o zi:

Avem si www.dropshots.com/day.php?userid=102195&cdate=20060713&ctime=193844" target="_blank">filmuletz!

Madau sejur placut!

N-am citit nimic in urma. Revin maine dimineata.
Noapte buna!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ba am citit rapid:
Dordia of, of, ginerica a mancat poza. Dar tot Ilinca e mai rapida: a rontait acum vreo 2 saptamani o bucatica de servetzel
Multa sanatate Stefanelului

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Dayssy felicitari pt. coltzisor si...abia astept sa il vad si eu pe Stefan alergand prin casa!!!

14.11.2005

Mergi la inceput