Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare tuturor! Eu n-am mai reusit sa intru saptamana asta deoarece am inceput serviciul si am fost ocupata pana peste cap.

Abia acum citesc si eu pe super diagonala ca sa va prind din urma.

Revin cand termin de citit...
Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madau, sa va distrati super la mare....si Alexia sa fie cuminte si sa pape ttooooot.
Dordia, suna bine meniul tau, si eu m-am gandit sa-i pregatesc asa ceva (dovlecel cu cartof)
Gandacel, vegeta??????? ciorba de perisoare.......papa asta mai incolo....cum mesteca perisoarele, ardei umpluti? Nu stiu ce dr. ai????ca a zis asa. Pai ardeiul nu e voi inca.
Felicitari pentru dimensiuni

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Hilde, ai dreptate, pot intra la subiectul cu pricina si sa gasesc ce vreau io...a fos un soi de gluma ca arata tare bine prajiturile tale in poza. Ma gandeam la ceva de genul poza si reteta, ca sa fie mai sugestiv, sa stiu ce fac, ce iese, ce mananc ca altfel io mai greu ma bag la prajitureala din varii motive...
oricum, felicitari pentru ce stii sa faci! si pentru faptul ca ai timp sa faci asemenea minunatii!

noi avem voie ardei gras si am mancat cu mare placere ardei gras umplut. ardei iute n-avem voie.

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI LA 8 LUNI si nu numai

Varsta Daria

Mergi la inceput

Melku, ti-am trimis PM

PRAJITURI

Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Gandacel si eu te citesc cu placere, deci fa un efort si nu te "limita" la o data pe saptamana....
Vroiam sa zic ceva referitor la Vegeta; nu am si nu am avut niciodata greturi in ceea ce priveste continutul de E-uri al alimentelor pe care le mananc, eu sau copilul meu, dar la capitolul Vegeta, Delicat, etc. ca doar toate au aceeasi formula usor modificata ( baza de mancaruri din legume ) am incercat sa ma feresc ca de naiba. Unde nu se poate fara... , dar unde mancarea din componentele ei e gustoasa, atunci renunt cu mare placere. Din cauza "potentiatorului de gust" un glutamat de nu stiu ce, pe care multa lume il reclama ca fiind nociv. In doza in care se afla in pachet...

Cat despre perisoare, ardei umpluti, etc,Hilde nu vad de ce nu ar fi indicat. Ca doar nu mananca cantitati industriale sa le provoace probleme digestive, iar in ceea ce priveste consistenta, sunt carnita tocata, bine fiarta. Eu zic ca e ok, parere personala, of course!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Ilenutza la Slanic Prahova am fost, pentru ca sunt doar 100 km, si deci e foarte accesibil. Dar daca voi ajunge vreodata si la alt Slanic, nu o sa il ocolesc !!!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Hilde, vreau si eu rama la poza!!!!!!!!!!!Cum ai procedat?Super pozele!

Mergi la inceput

Mara, ramele se afla in aparatul foto al nostru care se cheama PRAKTICA

PRAJITURI

Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

...am crezut ca le-ai luat de pe net...ca am incercat si eu pe un site,da' se terminase promotia cu gratuitatzile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Sarahlici cu ocazia zilei Sf. tale, iti urez sa traiesti, sa infloresti si sa ai parte de noroc si sanatate!!!

Intrebare: stiti ceva de obiceiul ca primul ce vede dintele bebeului tb sa-i cumpere ceva? Eu am vazut 2 dinti, deci 2 cadouri, nu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput