Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Daysssyyyyyy, m-ai omorat cu pozele aleeaaa!!!

neata la toata lumea!

Super tare, super, super...milioane de pupici lui Dragos din partea Dariei. I-am aratat si ei si l-a mangaiat pe Dragos in semn de recunostinta, zic io, da' noua nu are cine sa ne faca poze. mii de pupici.

ioana77, multumesc mult pt lamuriri. am si vazut poze cu Maria in carut. si am vazut si carutul ieri in cora. arata bine. acum suntem in analize si dezbateri (io cu sotu').

mara, cercelusi sterili, super seif, n-avea grija. Daria mea n-a patit nimic. A plans putin cand a facut pistolul pac.

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI LA 8 LUNI si nu numai

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

melkule de cand vreau sa te intreb: la care bijuterie ai gaurit urechile - aia de la parter sau de la etaj?

Am si eu o ureche (personala) de hacuit!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Felicia, in sir, la parter...una cu o vanzatoare foarte draguta.

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI LA 8 LUNI si nu numai

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Pisi, nu am de ce sa ma supar, pentru ca oricum fac asta din convingere personala si cu placere. Asistentele chiar au niste salarii mizere si ele se ocupa de Bogdan la vaccin. Si 100.000 la cate luni facem vaccin, chiar nu e o avere. Cred ca si altele dau, nu numai eu, assa ca nici nu mi-ai raspun numai mie...

Cu analizele: i-a iesit o usoara hipercalcemie (adica peste limita superioara) fara sa-i dau nici un fel de supliment. Asa ca mi-a zis la loc comanda, nici nu-i mai dam! ierul, normal intre 27-109, el are 104. Tot fara supliment, tot nu o sa-i dau. Deci ma bucur ca nu l-am chinuit degeaba, ca e un copil care nu are nevoie de suplimente si l-as fi intoxicat degeaba. Ne-a zis ca vom repeta analizele dupa un an, ca nu e chiar ok cu calciul si sa vedem cum va fi mai tarziu. Ca acum e ok ca ii ies dintii si are unde se duce calciul. Mai incolo insa, e posibil sa se depuna aiurea si nu e in regula, ca poate si o usoara disfuntie a paratiroidelor.

Cam asta cu vizita.

Progrese: imi vine si sa rad! Ieri la baita l-am asezat in cadita si una-doua, nici n-am apucat sa zicem pas ca s-a si sculat in picioare, tinandu-se de marginea cazii si s-a repezit la dus! Deci am avut dreptate ca nu are conditii sa se ridice, ca altfel ar fi facut-o de mult! Ne-a demonstrat, tati a strigat de uimire si emotie! Azi aranjez "aparate" in sufragerie!

Ies doi dinti odata. Al doilea incisiv lateral si unul frontal. La noi nu stiu de ce apar in ordinea asta, dar nu cred ca are vreo importanta. Dci maine-poimaine va avea 5 dintisori!

Se intarca singur treptat. Renunta la cate o masa in prima parte a zilei si la masa de seara. Ieri n-a vrut san la culcare, insa l-am fortat si pana la urma a mancat! Curios, nu? Isi baga degetul in gura pe langa sfarc si scuipa sanul. Daca incercam iar plangea de rupea pamantul. E de la dinti! Bine ca a mancat, ca nu mai mancase san de la ora 16:30!

In rest, toate bune. Tot-doua din ea, deci facem progrese.

Va pupic.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am uitat datele de la 8 luni (fara 2 zile): 8.960 kg gol pusca si 68 cm! Si ce avem voie sa mancam, din seria care poate face unele mame sa caste rau de tot ochii: avem voie vegeta in mancare, insa cu masura si neaparat gustata, sa nu fie iute, avem voie si condimente de alt fel, tot asa, PUTIN, ardei umpluti, ciulama, mamaliguta rar, putina si bine fiarta, smantana numai fiarta, galbenus de ou doar o jumatate, de doua ori pe saptamana, peste slab... cam asta. Struguri mai incolo. Probabil cand se fac cei romanesti! Pepene galben, pepene rosu (nu exagerat de mult). Sunculita de cumparat. Ciorbita cu perisoare, cu paste si de orice alt fel, acrita cu lamaie. Cam asta e ce-mi amintesc. Oricum, am retinut ideea de ansamblu ca pot gati pentru intreaga familie, ii dau de la noi pasat. Ceea ce e o mare usurare pentru mine!

Si o s-o cam raresc cu forumul, ca imi ocupa prea mult timp. Poate nu ma uitati daca scriu o data pe saptamana...?

Bic, eu vreau sa ne mai vedem, mai ies din rutina zilnica. Daca vrei duminica, suntem cu tati cu masina si ajungem mai usor oriunde.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna fetele!!!
Noi suntem bine sanatoase, si ne pregatim de plecat la MARE .
Plecam maine dimineata si ne intoarcem duminica seara, asta asa ca un test sa vedem cum ne descurcam cu pitica. Sper sa fie bine si sa n-avem probleme.
Deci azi o sa cam trag chiulul, nu de alta dar am de facut bagaje, epilat, curatenie, cumparaturi si colac peste pupaza mai vine si pediatra azi s-o vada de Miruna. Deci sunt...

Azi am papat ptr prima data mar cu biscuite, ne-a placut tare mult, ma asteptam de altfel, ca separat le mananca cu mare placere, erai culmea sa nu le manance si impreuna.

Cam atat deocamdata, raportul de greutate, poze, etc, luni dimineata.
Va pupam cu drag si sa ne reauzim cu bine. Sanatate la toata lumea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pisi, unde la Slanic ai fost?de prahova?

Si al meu a tras ieri un “mmmam” asa, la jeluiala.eu am dat fuga din bucatarie s ail aud mai bine ca el misuna pe jos prin dormitor la el[#61514;]

Cat am fost la buni la cta a invatat sa intenda mainile sa il iau in brate.E super!

Lordra, Silvia, Ripley, nu au mai postat de mult.Nici Lavi parka!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!

Noi suntem ok ca de obicei, ne pregatim de papa. Azi avem in meniu piure de dovlecel cu cartof, unt sare si laptic si cu ficatzel. Yamiiiii!!!
felicitari bb-ilor pt. dintzisori si pt. progrese si...la mai multe. Noi nu avem decat 2 dintzisori jos si nici o urma ca ar mai iesi vre-unul.

Acu' va pup ca ma duc sa-i prepar piure-ul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Melku,

Gandacel , asa rar?!..ca mie imi place sa "te" citesc...

mara si flavi (7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Melku, de ce sa fie secret prajiturile?? nu sunt.
Dar ce ai cu ele. Daca vrei vreo reteta scrie-mi si ti-o dau.
Doara n-oi insira aici retete.
Retete are toata lumea si mai putin poze.
Doara no sa bombardez forumul acum cu retete. Este subiect special pentru asa ceva in: "La bucatarie" unde gasesti numai asa ceva.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput