Mamici de iulie - august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

alesia,la prima sarcina "expertul" iosup mi-a pus disgnostic de placenta imbatranita grad 2 spre 3, pe la 7 luni si a tinut sa mentioneze expres ca SIGÚR n-am sa pot duce sarcina pana la termen. dar david s-a nascut la 39 de saptamani pentru ca n-am mai avut eu rabdare s a fost perfect sanatos.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Larisa, sa ai o nastere usoara, daca cumva n-ai avut-o pana acum....Alexia a vrut sa vina exact la termen...bravo mamica si bebita

Cornelia, iti tin pumnii si tie sa te refaci rapid dupa cezariana iar Eric sa fie un cuminte si un mancacios

Eliza 35+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mi-a trimis si mie sms Larisa mai devreme.
Nastere usoara iubita!!!!!!!

Fetelor, a nascut si Muuh la 10,25, am primit sms acum...are BAIETZEEEEEEEEEL,3300 gr si 51cm, IHAAAA!!!!!
Miruna iubita, sa iti traiasca Alexandru si sa fie sanatos!!!

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

FETELEEEEEEE

SA VA SPUN UNA TARE.
ASTAZI LA 10.25 S-A NASCUT BEBE ALEXANDRU. FERICITA MAMICA ESTE MUUH. VA VINE SA CREDETI. IERI ERA PE FORUM, AM VB CU EA TOATA ZIUA NU DADEA NICI UN SEMN. DIMINEATA PE LA 6 A AJUNS LA SPITAL IAR ACUM A AFLAT IN SFARSIT DUPA 37 DE SAPTAMANI CA ARE UN BAIETZEL. BEBICUL E FOARTE BINE, ARE 3300 SI MAMA SE SIMTE SI EA BINE. SA LE TRAIASCA BEBICUL SI SA SE IUBEASCA MULT, SA FIE SANATOS, MANCACIOS SI CUMINTZEL ( DA NU FOARTE ;)))

HAI LARISA, CORNELIA SI CINE MAI E PROGRAMAT

FELICITARI MISHI. IN SFARSIT ODISEEA TA SA SFARSIT CU BINE. SA VA DEA DZEU MULTA FERICIRE SA VA BUCURATZI DE BEBICUL MIC. TATI AI GRIJA DE MAMI SI BEBE CA TE POTZI IMBATA MAI TARZIU.

PUPICEI

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Felicitari tuturor fetelor care au renuntat la burticute si bebeilor care au iesit la lumina!!!

Eu ma apropii vertiginos de sfarsitul celei de-a 39-a saptamani si tocmai voiam sa o intreb pe Larissa ce si cum, fiindca de dimineata am avut niste dureri cam ca ale ei. In plus azi noapte m-a durut burtica pe partea dreapata, acolo unde doarme bebicul. Daca stau in picioare simt o durere ciudata in vagin... Clar, trebuie sa fiu pregatita... Insa o asteptam pe mama sa vina sambata! Oricum ii tinem pumnii Larissei!

Irinuca tare mi-e drag ca ai ales pentru copii tai numele de Radu si Raluca. Pe mine ma cheama Raluca, iar pe fratele meu Radu! Toate cele bune puiutilor tai!

Avmaria eu ieri m-am hotarat ca dupa concediul de maternitate sa imi caut un job cu jumatate de norma fiindca nu am nici o activitate de cand am aterizat in Franta in noiembrie ( ceea ce coincide aproape cu inceputul sarcinii). Tinand cont de faptul ca in Romania munceam destul de mult (cateaodata si 12 ore/zi) si vedeam foarte multa lume, recunosc ca dupa pauza asta (absolut necesara) simt nevoia sa fac ceva util... Doar ca nu stiu prea bine cum o sa procedez. Stiu ca de la 2 luni jumate poti duce copilul la cresa sau sa cauti o nounou. Ai idee cum e cu inscrierea la cresa? Trebuie facuta cu mult timp inainte? Te intreb pe tine, fiindca inca nu i-am pus la curent cu planurile mele pe bunici francezi (ce sa zic de cumnata, care e o prapastioasa si vede doar boli si virusi peste tot! ca sa vina in Romania si-a facut nu stiu ce vaccin!)
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

wow, felicitari Muuh, sa va traiasca flacaul si tu sa te refaci cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

EU SUNT INCA IN SAPT 33 DAR MA APUCA ASA NISTE EMOTII
CAND VAD CATE NASTERI SUNT!
MA ROG LA DUMNEZEU PENTRU TOATE FETEL SA SE SIMTA BINA,
SA AIBA NASTERI USOARE SI BEBEI CUMNINTI, MANCACIOSI
SI NECOLICOSI!
URA PENTRU NOILE MAMICI SI BEBEII LOR!
P.S. DAR SI PENTRU TATICI!!!!!!!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

BIBI TU STIU CA VEI NASTE TOT CU DR. BRASOVEANU
SPUNE-MI TE ROG, TU CUM VREI SA NASTI, NATURAL SAU CEZARIANA?
EU MERG SAPTAMNA VIITOARE LA CONTROL SI AS VREA SA DISCUT
POSIBILITATEA NASTERII NATURALE CU EPIDURALA.
PANA ACUM MA GANDEAM CA O VITEAZA LA NASTERE NATURALA
FARA ANESTEZIE, DAR.... PE MASURA CE TREC ZILELE MI SE CAM TAIE ELANUL. IAR LA CEZARIANA NU VREAU SA APELEZ DECAT IN CAZUL IN CARE
AR FII VREO PROBLEMA, DOAMNE FERSTE!!!!!!!!!

PE SCURT, VREAU UN SFAT, CA M-AM PIERDUT ATAT IN AMANUNTE,
FETEOR, DACA AVETI CHEF, DATI UN SFAT NEURONULUI MEU OBOSIT!!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Larissa nastere usoara si refacere cat mai rapida!!1

Felicitari Muuh , sa-ti traiasca bebelul si sa fie sanatos!!!
Andreea25 si mie mi-au curs sanii de 2 ori pana acum, acum vreo luna si acum o sapt, nu foarte rau intr-adevar. In zilele alea am tot simtit un fel de tensiune in ei si doar dupa ce mi-am pus sutien am scapat de senzatia aia neplacuta. Nu cred ca are legatura cu apropierea nasterii. Cel putin la mine nu a avut.

Oana 37+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Oaauu fetelor, iarasi surprize!!!
Felicitari MUUH pt. bebe ALEXANDRU ! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el

Larisa nastere usoara, vezi ca pana la urma a binevoit si bebica sa apara!

Fetele da' nu stiti pana la urma cum a nascut Muuh(ca parca ea era cu bazinu stramt)? Natural sau cu ceza?

Am fost si eu aseara la medic si se pare ca bebica a crescut mai mult in ultima vreme, ca mai la inceput zicea ca o sa fie o micuta. E bine sanatoasa, ne-o aratat iar ca are tot ce-i trebe si ca e tot fetita
Am vb despre faptul ca pleaca in concediu si mi-a explicat ca intelege ca e nasol pt. mine, dar m-a lasat la alt nenea dr. cauia i-a pove de mine etc. etc. M-a mai linistit numa ca mie el mi-e asa de drag.
Apoi am pove despre nastere si bazinul meu care e stramt, dar nu foarte...si am discutat toate variantele de nastere si pana la urma am ajuns la concluzia ca vom stabili atunci pe loc care e cea mai buna varianta( ca cica aici la noi nu tre sa-ti cumperi tu trusa de anestezie).
Acuma ma tot rog de bebelina sa stea cumintica acolo, desi eu parca incep sa dau semne de nerabdare

Mihaela 34+ Elena Maria

Mergi la inceput