Mamici de iulie - august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 23
michella78 spune:
avmaria eu am sa raman acasa cu
bebita cel putin pana la 6-8 luni, mi-as
dori sa am suficient lapte, macar pana la
6 luni.
oricum situatia mea este una oarecum privilegiata
in sensul ca locuiesc in aceeasi curte
cu parintii mei si atunci nu m-as desparti de
copila decat pentru cateva ore pe zi.
eu atat cred ca voi sta acasa - maxim 8 luni
michella
martta spune:
Muuh, sa va bucurati de Alexandru, sa fie sanatos, mancacios...si sa aiba cel putin calitatile pe care vi le doriti voi!Asadar...visul tau de fi soacra cu 3 nurori tinde sa devina realitate![]()
mami de Vladut(13.06.2003) si
33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
letitzia spune:
Muuh sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
alessia80 spune:
Multumesc Bibi
Eu tot la Iosup am fost, dar nu mi-a zis absolut nimic despre placenta! Mi-a zis ca bb e sanatos, mai mare cu o saptamana. M-am uitat eu pe echo si am vazut ca a scris plct gr 3!
29+
ALESSIA80
poze
ANGEL
iulenca spune:
Muuh a facut cezariana fetelor, asa cum discutase cu doctorul. A avut si bebitz mare, va inchipuiti ce urias se facea daca astepta pana la 40 de sapt ?
Am si eu o intrebare ( ca eu nu prea v-am stresat cu probleme), e vreuna cu tensiune mare, urme de albumina in urina si picioare umflate ? Stiu ca toate astea sunt semne de preeclamsie, eu ma simt bine dar sunt usor ingrijorata. Mi-a dat medicul de fam niste pastilutze usoare pt tensiune. eu toata sarcina am avut tensiunea mica la inceput si apoi normala. Acu spre sfarsit sa ma fi prostit? oricum azi sau maine merg la Tutu sa vad ce zice. Eu sunt acu in concediu si ma odihnesc toata ziua asa ca sper sa fie totul ok.
Pupici
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
sim spune:
Dragele mele, ma bucur din suflet sa vin cu veste buna:
A NASCUT MAMI CORNELIA!!!! 

Erik, puiut frumos, bine ai venit in lume! Sa-ti dea Dumnezeu o viata frumoasa, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii!
Erik are 3,700 kg si este un baiat frumos care abia asteapta sa o intalneasca pe mami, pe tati si mai ales pe fratiorul lui, Edi.
Simona
12+ si Ruxi
Mirabelac spune:
A NASCUT LARISSA!!!
Bine ai venit pe lume Alexia, sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parintii tai.
Asteptam detalii despre nastere. Larissa era epuizata si nu mi-a spus mai multe. Acum se odihneste.
Larissa, sa te refaci repede si sa ai laptic muuuuuuuuuult!
Mirabela 28+

POZE
chiara.2005 spune:
Ce de nasteri astazi!!!
Felicitari noilor mamici si recuperare rapida!!!

Bine ati venit pe lume bebelusi frumosi! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

Chiara 36+
map spune:
Buna fetele,
noi abia acum apaream ca azi am fost la spital la control si a durat mai mult de trei ore. Ce de vesti bune pe aici, ce de bebei au aparut in ziua asta de 13.
Mishi, Muuh, Cornelia, Larissa felicitari, sanatate muta, refacere grabnica. Sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi.
Acum sa va povestesc cum a fost vizita mea la spital. Am facut ecograf, am stat 30 de minute la CTG sa urmareasca bataile inimii lui bebe si contractiile uterului, mi-au luat gramada de sange pentru teste, am facut test de urina si la final am vorbit cu dr. Am si vesti bune si unele mai putin bune dar care pe mine nu ma sperie deloc (cam nesimtita eu) dar simt ca totul este bine.
Vestea buna este ca in sfarsit bebe s-a intors, mai tarziu dar bine si asa.
Vestea mai putin buna este ca bebe este foarte mare, dupa cum calculeaza ei are deja 3329 de gr (eu nu cred ca in exactitatea calculelor) la 34 de saptamani + 6 zile si am un pic cam mult lichid (nu exagerat de mult). Asa ca maine la ora 8:15 ne prezentam iar la spital unde urmeaza sa fac un test de glicemie sa vada daca am cumva diabet de sarcina si de asta-i bebe asa de mare (cand mi-au masurat glicemia din sange ultima data era prea mica, sub normal). Eu am avut 4 kg la nastere asa ca nu ma mira ca si bebele este asa de mare. Este adevarat ca nici eu si nici sotul meu nu suntem asa mari de statura (eu am 168 de cm si sotul cam 178 de cm)dar bebele se pare ca-i bine facut. Stau si ma intreb de unde ca eu asa mult nu pap. Maine a sa va spun ce a iesit la testul de diabet.
Saptamana viitoare pe 20 mergem iar la ecograf sa urmareasca evolutia lui bebe, sa vada cat mai creste. Dr. ma intreba daca bebe a fost mereu asa de mare, burta mea a fost mereu mare acum ce sa zic.
Cel mai rau din toata povestea cu testul e maine este ca toata noaptea nu pot bea apa. Cu mancarea este OK, nu mananc niciodata noaptea dar de apa va fi o problema. Va trebui sa scund apa sa nu-mi iasa in cale. Acum ii aiurea ca-i si cald afara dar am sa rezist asta este, sa asa testul corect fac orice.
fetele care ati mai facut testul de glicemie, rezultatul se da in aceeasi zi nu?
Monica si
34 +
chiara.2005 spune:
Iulenca, cam cat de tare ti-a crescut tensiunea? Si au am avut intotdeauna 9 cu 5 , 10 cu sase (maxim). Asta si inainte de sarcina si in timpul sarcinii. Dar de vreo saptamana si asta cam de cand au inceput sa mi se umfle si picioarele mi-a crescut si tensiunea. dar imi creste doar cea mica...de la cat in sus este considerata periculoasa? tu cam ce tensiune ai acum?
Chiara 36+