Szeged-10

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

OANA-DANA, felicitari!!!!!!!!!!! Sarcina usoara!!!un bebe sanatos, destept si frumos si tot ce vrei tu!!! Am rugamintea sa mai intri la noi, sa ne porti noroc si sa ne dai detalii!!

Auburnvezi ca se poate doar cu unul, tu ai trei

CRINUTA eu zic in primul rand sa te calmezi, nu rezolvi nimic cu plans si cu cearta. Fiecare femeie merita puisorul ei, asa ca orice ar fi merita sa-l ai si sa lupti pentru el. Asa ca maine dimineata, calma, privesti totul ca un inceput de drum

Mika, Andicu, Zorisomn usor!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Crinuta71, iubita, tu esti mult prea prapastioasa...sa nu te superi pe mine ca iti spun, dar bine nu iti face
De ce sa faci ISCI cu 14 milioane de ??? Ca-i streptococul ala acolo??? Si ce-i? Si al meu sot a avut unul cu o alta denumire, dar dr. nici macar nu l-a bagat in seama desi l-am atentionat.
De ce radeam? Pt. ca dr. e foarte, foarte frumusel... Pssst, sa nu ma auda sotul...

mormelvio, daca faci analizele acolo ar mai trebui sa ai doar certificatul de casatorie, pasapoartele, al tau si al sotului...si cred ca cam atat..eu atat imi mai aduc aminte...poate mai completeaza fetele...
Personal nu cred ca-l va ajuta cu ceva pe dr. de acolo analizele tale la glicemie, lipide, colesterol etc, dar poti sa le ai la tine si eventual sa i le arati si vezi tu ce zice; cel putin la Szeged nu cred sa se fii cerut cuiva aceste analize.
Si mai cred ca vei rezolva intr-o singura zi la prima consultatie, nu va trebui sa stai mai multe zile, mai ales ca ai zis ca stai la jumatate de ora de Debrecen; asa o sa-ti fie mult mai usor cand vei face monitorizarea foliculara si va trebui sa mergi din doua in doua zile la control la eco...dar asta putin mai incolo...

Nu ai Bioclinica la Carei sa-ti faci analizele in tara? Eu aici le-am facut si nu au trebuit sa fie traduse in Ungaria...caci daca mergi cu ele de aici gata facute la prima programare poti sa scutesti un drum in plus si timp, bineinteles.




Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Mi-ka multumesc pentru felicitari.
Ai avut dreptate in privinta credintei in DD.
Ma rog in continuare sa fie bine si sa am o sarcina usoara.
Inca mai am simptome ca mi-ar veni CM
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Mi-ka: Din pacate nu am decat un centru Synevo in Satu Mare care e la 40 km de mine. Dar si acolo, multe din analize, cum a fost cazul Anti TPO, trimit la Bucuresti sangele, aici ei fac doar recoltarea.
Aici cel mai aproape e Clujul, care e la 200 km sau Debrecen la mai putin de 100 km.Deci ce sanse am ??

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Oana-Dana, nu te mai gandi acum la simptomele alea, stai cat mai linistita, ia-ti tratamentul asa cum trebuie si bea multa, multa apa...Apropos, ce tratament de sustinere urmezi?
Nu-s eu bisericoasa de nici un fel, insa cand am avut vreun necaz numai credinta m-a ajutat.
Te pup si o sarcina usoara iti doresc!!!

mormelvio, intradevar alte oportunitate mai buna nu ai cu analizele astea..


Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dragelor.

Oana-dana, felicitari si aici si multa sanatate! nu-ti mai face griji cu durerile ca la ciclu, ca la multe gravidutze in primele saptamani de sarcina e normal! si vara-mea le-a avut! e semn de sarcina inainte de aparitia greturilor si odata cu durerea de sani ( care nu e nici aia obligatorie); o sa fie bine, nu te mai framanta!
Crinuta, nici eu nu cred ca e cazul sa-ti faci atatea probleme! e un numar suficient de mare ca sa faci normal si daca nu, faci ICSI,si ce? poate asa sunt mai multe sanse!
Aaa, si cum nici pe mine nu ma vede sotul , o aprob si eu pe MI-Ka , apropos de dl dr ! si eu astept un consult mamar de la el, de nevoie, nu de alta... singura chestie e ca fiind frumushel, mi-e cam rusine cand ma urc pe masa aia, da-mi trece cand vad ca nu se uita deloc spre mine!
Bafta multa joi si sa vii cu vesti bune!!
Mormelvio, eu cred ca nu e nevoie de innoptare acolo; analizele ti le fac intr-o zi, si apoi, probabil ca din cauza distantei o sa poti suna ptr rezultate; desi, cred ca iti vor cere cam aceleasi analize pe care le cer si la Szeged ( vezi listuta postata pe prima pagina a subiectului).
Eu am inceput saptamana de azi,marti,si pot zice ca sunt un pic mai bine in masura in care azi mi-au venit si rushii . La 25 de zile, in loc de 27-28... imi cam strica socotelile , dar asta e!

aa, si daca aveti Marii si Marioare si Marian in familie, LA MULTI ANI! sa traiasca cu numele ! si veniti la Constanta sa sarbatorim Ziua Marinei ( eu una, prin munca!)!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

crinuta de ce iti faci probleme pentru ICSI? e ceva rau?! iar infectia sotului tau poate fi tratata pana tu iei AC, nu?

pussi vedem joi cati vor fi. sper sa fie trei, nu mai putin.

Oana-Dana felicitari! sa ai o sarcina usoara!

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Buna fetelor!
Am reusit sa citesc multimea de mesaje si sa vad cum mai stati.
Crinutza, nu vreau sa te sochez si nici sa te supar, dar din experienta iti spun ca ai tendinta sa pornesti gresit in aceasta incercare.Crezi ca te ajuta cu ceva daca te lamentezi?Sau daca te plangi la fiecare analiza nu atat de buna cum o astepti tu?Ia lucrurile asa cum sunt,pana la urma pentru toate exista o rezolvare si ai exemple: Mi-ka, Leliutza, Rh.Si ce daca trebuie sa faci ICSI? Bine ca exista acesta procedura ca rezolvare .Si ce daca este un streptococ in sperma? Si pentru asta exista o rezolvare.
Trebuie sa te autosugestionezi ca va fi bine, sa crezi asta si sa nu ajungi sa faci un razboi cu cei dragi din fiecare incercare.
Imi cer scuze daca te-am suparat, dar am simtit ca trebuie sa iti spun asta.
Auburn, ma bucur pentru tine , nici la mine ovarul stang nu a raspuns la stimulare, dar am avut rezultate pe dreptul(tot 3 foliculi).Iti tin pumnii si te pup
Pussi , Andicu, Zori, sunt alaturi de voi si va pup
Mi-ka pupici multi , multi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Crinuta,

Bafta! maine la Szeged.
Sa ne spui , cum a decurs intalnirea...cu detalii.
Pe unde v-ati hotarat sa mergeti? Eu vreau detalii si "de ruta".


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Parca avem toate "sindromul ovarului stang neproductiv de la Szeged" cam lung titlul, dar cam asa ar trebui sa se numeasca.ce sa zic,fac si eu haz de necaz!
Atata vreme cat producem ceva de buna calitate, nu cred ca mai conteaza daca producem cu amandoua sau doar cu unul; important e sa iasa din ei!
Mirabela, ce mai faci? sper ca esti bine si optimista!
Crinuta, bafta maine la Szeged si drum bun azi!!! sa ne aduci vesti bune si sa revii optimista!
Auburn, iti tin pumnii strans pentru maine! sa ai 3 embrioni frumosi si bine divizati, de pus in burtica, iar peste aprox 2 saptamani sa ne dai vestea mare!
Daciana, tu ce mai faci? da-ne o veste! cand ai punctia? mult bafta, iti tin pumnii!!!

Fetelor, sa-i tinem pumnii Lianei !!! am aflat ca maine merge la Szeged la consultatie; alte detalii nu stiu, dar stiu ca este deja in Szeged. Sper sa primeasca raspunsurile dorite si sa devina "szegedista" ca noi!

Eu ma lupt cu durerile de burta , ziua 2 de urati . Nu stiu ce am, ca de mult nu m-a mai durut asa tare burta, si inca de ieri incepand;nici azi-noapte nu am dormit bine, am tinut-o in calmante.Azi ma chinui sa fiu bine la servici..abia astept sa-mi iau vineri zi libera, sa am we prelungit!
Mi-Ka, ZoRi, Pussi,Ileana,Leliutza,Mirabela,Crinuta,Auburn,Daciana,Liana si restul fetelor,.


Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput