Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 24
starchi spune:
A, si am avut mari probleme cu motzul...pt ca matei e cheliutza-cheliutza...are cateva fire ratacite.
Asa ca motzul nostru e format doar din niste puf galben![]()
Si cea mai tare chestie a venit de la sotzul meu drag, care dupa minuscula defrisare, imi spune usurat: "Acum putem sa-l tundem, nu?" 
"Teoretic da, practic...nu e cazul.Poate dupa motzul de 2 ani, daca instituim noi alte ritualuri"
A primit f multe jucarii, tricicleta pe care nu se urca, in schimb, o impinge ca disperatul prin toata curtea, topogan, masini de curse...etc. Asa ca, avem multa treaba zille astea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
Dianami spune:
Starchi, ma bucur ca v-ati distrat! Si la noi vor veni niste pitici.
Vad ca e mare cuceritor Matei-Scantei
, va rupe multe inimi. 
Simona, multa sanatate ginerelui meu scump! E destul de ciudat ca raceste des...iti trimit un PM ca am ceva banuieli. Pupici! 
Dede, si tie iti trimit un PM, am vazut ca si Adi are probleme de genul asta. 
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
andatudor spune:
Diana-vaz ca esti la "taclale".Ce zici,daca-i dau calciu acum se absoarbe sau e musai in lunile cu "r"?
Irda spune:
LA Multi Ani Dinu si Ioana!

SA cresteti mari,sanatosi, cuminti si destepti si sa-i bucurati pe parinti cu ghidushiile voastre!
LA Multi Ani, iubita mea Dari!
Sa fi sanatoasa, cuminte si voioasa ca isteata si frumoasa esti deja
!!!!!
Anul trecut pe vremea asta eram inca sub euforia momentului magic al nasterii unui pui de om mic dar sanatos!
Acum, dupa 1 an, acea euforie n-a disparut inca, se afla acolo alaturi de eterna uimire ca Dari, fetitza asta zvapaiata, isteatza si ochioasa este A MEA!
Am senzatzia acuta ca de azi trecem intr-o alta etapa a vietilor noastre. Daria nu mai e bebe mic si nestiutor ci o fetitza curioasa, care intreaba aratand cu degetelul TE E?(ce e?). Asta e unul din jocurile ei favorite.....o tinem in bratze si ne plimbam prin casa, iar ea intreaba.curioasa...te e?
Stie sa identifice o multime de obiecte si jucarii, iar cand rasfoieste cartile cartonate cu povesti e total absorbita de imaginile colorate.
Intelege din ce in ce mai multe din lumea care o inconjoara si e avida sa cunoasca mai mult!
Abia astept sa redescopar lumea cu ea!
Acum doarme. O astept sa se trezeasca sa-i cantam La Multi Ani! si sa sufle in lumanare (daca nu reuseste o ajuta mami si tati
)
Nu pot exprima in cuvinte cat de fericita sunt alaturi de iubita mea Dari!
Ea, ca si toti copilasii nostri, e un miracol care ne-au fost daruit ca sa ne faca mai buni si sa ne implineasca vietzile!
Scuze ca m-am intins ca "pomana tziganeasca", dar sunt intr-o stare de gratzie, SUNT MAMA! si o constientizez cu toata fiintza mea!
Va pupicesc dragele si dragii noshtri, care ne-ati fost alaturi in acest an!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
joker spune:
E musai sa ii iau motul acum?Eu nu vreau sa am galagie si lume multa la prima aniversare, vreau sa o petrecm doar noi trei departe de casa si de ochii rudelor...Desi o sa ma catalogheze drept...
soacra si restul dar
putin ma doare...vreau la munte cu bebe si sotul si cortul...
Starchi, super alegerea....si noi ne-am inceput viata sexuala...ba chiar mai si dezbracam fetitele ca sa ne uitam in san la ele...tragea o pustoaica de tricou zilele trecute
si le pupam dulce si balos pe obrajori si nasuc.
Cred ca zilele astea va dam si noi niste masuratori actualizate..sa ajungem la dr ca sa ne lamurim si cu labutele lui...m-a tewrminat mama cu comparatiile intre mine si el.,..tu nu tineai piciorul asa, tu mergeai mai bine, tu faceai mai nu stiu cum....mai pe scurt eu nu stiu sa am grija de el si sa il plimb destul si de asta e involuat din punct de vedere al mersului...Iar bunica ii tine isonul...De faptul ca Edutz vorbeste mai mult ca mine la aceeasi varsta nu spune nimeni nimic...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Dianami spune:
Anda, Vigantolul e ala cu lunile cu "r"
. Dar cum calciul e mana in mana cu vit. D se recomanda mai mult iarna.
Se absoarbe f. bine si vara, nu-ti face griji.
Dar te intreb de ce vrei sa-i dai? Eu, personal, i-as da calciu numai dupa analize, e mai riscant cu el decat cu fierul. Lactate papa suficient?
Daca ai putea sa ii faci niste analize ar fi super, nu de alta dar ei sunt in crestere si prea mult calciu nu face bine
.
Astept detalii. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Joker, nu pune la suflet "comparatiile" mamei si bunicii. Te consumi degeaba. Atunci erau altele vremurile, trebuiau sa lucreze mamele, asa ca ne cam "fortau" cu unele chestii. De ex. nu existau scutece de unica folosinta asa ca pe mine m-a pus pe olita de la 6 luni...probabil se saturau si ele de atata spalat
.
Tu stii ca iti ingrijesti copilul asa cum poti mai bine si rezultatul se vede, e un copil sanatos, fericit si...unic
.
joker spune:
Hmm..cunoastem si noi faza cu olita....plus chestia cu celebrele mere cu biscuiti....Si de ce nu ii dau zahar, de ce nu ii dau ficat, de ce ii dau carne asa de rar, etc, etc...hai ca mi-au venit toate acuma...si alea care nu mi le-au spus ai mei....
lasa ca trece dar mama si bunica inca mai cred ca sunt copilas si nu ma descurc de una singura...si de la asta incepe totul...Si de ce nu ii dau paine de la brutarie..recunosc ca l a asta poate ca sunt exagerata dar am fixatiile mele...am vazut chestii ciudate si nu imi place sa intre Edutz in contac cu ele...Prefer sa ii fac paine acasa...mai ales ca de abia am inceput sa ii dau chestii cu gluten
Multumesc si pentru ponturile legate de "alifiile"pentru tantari...Edutz era plin acum cateva saptamani..le face mari bubuitele si foarte foarte multe...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
andatudor spune:
Diana-
ultimele analize(de fapt singurele) i le-am facut la 5 luni si jum. si atunci erau OK in afara de Ca,dr. mi-a zis sa-i fac o "cura de 3 luni cu Ca,dar eu i-am dat decat 2,si ala mai mult scuipat.Acum m-am gandit sa-i mai dau o luna,inainte de a-i face iar analizele complete la 1 an.Niciodata nu i-am dat nimic de capul meu,ba chiar cand dr. de familie imi tot zicea sa-i dau ca in fiecare luna am refuzat cu obstinenta.Deci nu-i dau asa preventiv,chiar a avut lipsa de calciu,nu mai stiu parca a avut 7,8.
Lapte el bea 450 ml + un iaurt 170 ml.Acum a inceput sa bea mai mult ca inainte abia ajungeam la 300 ml/zi.
gesi spune:
Buna fetelor!
Sunt din ce in ce mai emotionata in ce priveste ziua de duminica. Am facut comanda de cadouri personalizate pentru rude si bineinteles ca voi sta cu sufletu' la gura pana voi intra in posesia lor.(Vin de la Cluj)
Aproape ca ne-am gasit bona...adica la tel. ne-am placut f.f.mult. Ramane pe viu sa ne cunoastem...in rest am fost multumite si una si alta de toate conditiile unei eventuale colaborari. Doamne ajuta!
In rest nu stiu cum sa fac ca Alexandra vrea sa manance numai singura. Si sigur o apuca si pe la restaurant. Mananca frumos de frumos...dar la un moment dat ridica linguritza deasupra capuluyi ca sa-mi arate ca ea e "fata mare". Plina bineinteles!
Irda, emotionant mesajul tau. M-a topit fetita ta! La fel face si Alexa, numai ca la ea "te e" e "γγγγγ", dar in rest cunoaste tot ce o intrebi...de la geam, usa, covor...pana la papusa Anabell, papusa Eugenia etc. E uimitor "cat de mult pot duce" micutii nostri.
Anda...eu stiu ca calciu este cel care nu se ia in lunile cu R... parca pentru ca se depune pe oase (si nu in ele)...dar nu's doctor!
Simona sanatate micutului sa va faceti bine ca acusi vine ziua cea mare. Vezi ca zilele astea a batut vantul...poate are micutul rosu in gat...asa a facut Alexa de la o singura plimbare in vant si m-am lecuit! Nu a mai vazut-o pe a doua! Aveti grija de voi! Pupici!
Multumim fetelor care ne-au incurajat taticul sa ne faca surprize! Uite ca nu s-a lasat...si ne-a facut azinoapte o coperta pentru jurnal...de imi venea sa o pun sub perna nu alta, cand mi-a aratat-o.
Joker, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, caci daca Edutzul tau ar fi avut probleme cu picioarele, nu ar fi fost primul din gasca care a spart gheata...ca daca bine imi amintesc a plecat cel dintai.
Te admir pentru curajul de a fugi in munti cu copilul. Nici mie nu-mi face placere sa-mi vad rudele...dar ma ascund in spatele cadourilor si surprizelor pe care le pregatesc pentru eveniment. Cei care nu ma cunosc ma cred o curajoasa. Iar eu tremur ca piftia in spatele gandurilor mele asternute pe hartie si frumos copertate.