Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Irda...scuza-ma La Multi Ani!

Mergi la inceput

Ca de altfel tuturor celor care isi serbeaza ziua astazi. Fie ca sunt mame sau copii. La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

quote:
Cryna-imi pare rau sa aud ca ai asemenea probl.,dar sper din toata inima sa le rezolvati si sa traiti in armonie toti 3 !

Anda, multumim pentru incurajari. Si noi speram sa fie bine... .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

LA MULTI ANISORI DARIA SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE PE LUME!!!!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Gesi, ce tort iei pt. Alexandra? L-ai convins pe sot pt. buburuza cu ciocolata sau cauti diplomat totusi? Torturile de la Piticot le stiu si eu, am mai luat de la ei, mi-au luat ochii .

Anda, pai daca ii faci analizele la 1 an de ce nu mai astepti un pic cu calciul? Vezi cum iese si in functie de asta ii dai sau nu.
Poate nu mai este nevoie .

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI SANATOSI PT COPILASII CE ASTAZI SERBEAZA PRIMUL LOR ANISOR!
DARIA MARIA-Irda
DINU-gyly
Aceleasi urari si pt icuta cretulina IOANA ALEXANDRA-irinabungau

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Delia eu nu ii mai dau decat cand si cand lapticul seara,papa foarte consistent si atunci nu il mai bea ea;eu i-am tot facut,dar ea il refuza.In schimb,daca e foarte obosita si nu mai papa mancare solida,linge 250-300 ml lapte.
Simona sanatate lui Mario cel zambaret,sa se faca repede bine si sa se simta cel mai fericit duminica.Noi va uram de acum petrecere frumoasa,vom pleca din nou la tara.
Cryna vad ca am un PM,il citesc dupa forum.Daca e de la tine,vedem,oricum iti voi trimite si nr sorei mele,ii voi vorbi de tine.Eu nu stiu daca am dreptul sa-mi dau cu parerea.Stiu ca pt copil e bine sa aiba ambii parinti,dar in nici un caz sa fie traumatizat unul din ei.Eu sper sa-ti fie bine,sa va fie tuturor.Daca vei vrea,cand vei putea,sa vb cu sora mea,fie prin vorbe,fie prin sms,ea imi transmite si eu dau informatia la fete despre tine si micutul Robertel.

MMN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela
Gesi,ce tort iei pt. Alexandra? L-ai convins pe sot pt. buburuza cu ciocolata sau cauti diplomat totusi? Torturile de la Piticot le stiu si eu, am mai luat de la ei, mi-au luat ochii .

Am renuntat in favoarea unui tort numit Ina facut de cofetaria cu acelasi nume din Piata Norilor (langa Sincai). Patronul de acolo (care de altfel a incercat sa-mi faca un tort cu gargaritze dar nu a fost multumit de rezultat) mi-a recomandat si un alt tort Nora. Dar am ramas la primul ca l-am mai incercat (mai ales in perioada cand eram gravida).
Ina e din fructe si e foarte usor. Poate o sa-l incerce si Alexandra! Macar cu degetul!

Mergi la inceput

Pisicut pupam buzita baiatului.E un viteaz,dar inima mamei atremurat putin...Ma bucur ca totul este ok!
Joker si Codruta duce des un piciorus sub ea cand sta asezata.Eu nu m-am gandit ca ar fi vreo problema.Oare este?
Anda distractie placuta pt sambata!
Starchi sa folositi cu placere cadourile,sa va traiasca minunea si sa va bucure!
Irda e normal sa fi in stare de gratie,cred ca vom ramane pe viata!Mi-a placut ideea de a redescoperi luea alaturi de puii nostri!!
Fetele cam atat pt seara asta,fug la nani,maine e o altaaaa zi de munca si apoi fug la zana mea.
URAM LA MULTI ANI,TOATE CELE BUNE SI NUMAI REALIZARI PT MAMICILE SI PRICHINDEII CE ISI SERBEAZA ZILELE DE NASTERE MAINE,SAMBATA SI DUMINICA!!!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nu Nicoll, nu-i de la mine PM - ul ...
Si eu sunt de parere ca un copil trebuie sa creasca cu ambii parinti... dar, acum ingrijorarea mea e mai mare TOCMAI PENTRU CA AM UN COPIL! Uite, sa-ti spun "o faza" din perioada cand eram gravida: mi-a facut atunci niste scandaluri... de s-a speriat si copilul in mine... i-am simtit reactia, fatului... Si l-am avertizat atunci ca: mie poate sa-mi faca rau dar sa nu indrazneasca sa-i faca copilului ceva! Eu cu teama asta stau, ca pe langa mine, se traumatizeaza si mitilelul. De asta si eu, si sora-mea, am zis ca-i ultima sansa pe care i-o mai acord. Daca nici macar pentru copil nu se schimba, atunci... by,by... Multumim pentru sprijin . Speram sa nu fie nevoie sa va deranjam .

Zicem si noi noapte buna la toate fetele! .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput