Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

La multi ani Andreea si Mari !! Sa fiti sanatoase si fericite toata viata!

Fac de acum urarile ,pt. ca sambata ii iau motul lui Andrei si de maine nu voi mai avea timp sa intru,cu toate cumparaturile si pregatirile.Am niste emotii de pe acum,dar nu-mi explic de ce!

Mergi la inceput

Simona-sanatate multa puiului bolnavior!Hai capul sus ca se va face bine pana la taierea motului!

Cryna-imi pare rau sa aud ca ai asemenea probl.,dar sper din toata inima sa le rezolvati si sa traiti in armonie toti 3 !

Pisicut-pupam buzita umflata,sa treaca repede!

Fetelor voi ati luat cadou la nasi pt. taierea motului?ca eu nu prea stiu ce sa le cumpar!

Mergi la inceput

Nu-i nimeni sa-mi tina companie pe aici! Sunteti toate pe la plimbare?Al meu pui doarme somnul de frumusete,ca asta e ora cand pot sa intru pe DC,dupa aia pauza.
Nu stiu ,zau,ca am asa o "bafta"la prins vreme urata pe afara.M-a prins vijelia cu eclipsa,altele dupa aia.Ieri m-a prins o ploaie torentiala,de mi-a iesit sufletul de cat am alergat pana acasa cu caruciorul,pe Andrei l-a udat la picioare si pantalonasi,l-am sters si schimbat repede.Azi s-a repetat povestea de ieri! Nici nu stiu ce sa fac,sa fug acasa sa-l sterg ,sa-l schimb sau sa astept sa se potoleasca,dar daca tine mult?!Oricum si ieri si azi s-a oprit la 5/10 min. dupa ce am intrat in casa,sa mor nu alta!
Dar lui Andrei ii place la nebunie,rade de mama focului in carut in timp ce eu alerg ca disperata!

Mai am o intrebare pt. voi mamici stiitoare:gresesc daca am inceput sa-i dau calciu luna asta?Chiar nu se absoarbe in lunile calduroase?

Va pup ,ma duc sa fac lista de cumparaturi!

Mergi la inceput

Voiam sa sciu "stiutoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

La multi ani tuturor piticilor, sa fie sanatosi si papaciosi.. Noi facem maine un anisor Sunt asa emotionata.. Mi-am dorit acest pui de atatia ani ca am uitat numarul lor, si acum implineste un anisor.............

Pup toate mamicile si puii mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Daria!
La multi ani, Dinu!

Sa cresteti mari, frumosi sunteti deja ,
sa aveti noroc si multe impliniri in viata!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Fetelor, nu mai stiu cine intreba de intarcatul vara, ca ar crea probleme.

Problema asta exista acum ceva timp, cand nu prea se gasea lapte formula ori cutii UHT cu lapte de vaca. Mamele intarcau copiii si le dadeau direct lapte de vaca. Iar vara, daca nu era pasteurizat corect ori nu se respectau conditiile de pastrare apareau f. multe cazuri de enterocolita si diaree acuta.

Din cauza asta pediatrii recomandau intarcarea in afara sezonului cald, iar unii pastreaza si acum recomadarile astea (s-au mostenit din generatie in generatie, ca si marul cu biscuiti ).

Asa ca nu va faceti probleme, daca le veti da formula sau lapte UHT nu e nici un risc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Joker, vazut poze cu Iedutul dolofan si somnoros .

Pt. problema cu piciorutele nu ti-a recomandat pediatrul masaj pana acum? Si Iulia isi tinea picioarele asa, dar la o luna am inceput masajul.

Ea a fost mare la nastere, stiu ca si Edut a fost baban. Iar pozitia picioarelor se datoreaza pozitiei de stat in uter (lipsa de loc).
Plus ca ei au inca o laxitate ligamentara destul de mare, care scade pe masura ce vor merge.

Poti sa il ajuti facandu-i masaj la talpite cu ulei de bebe, de la calcai spre degete si de la scobitura talpitei spre exterior, plus oblic (miscare combinata intre cele doua de care ti-am zis). Daca nu iti dau seama cum, incerc sa fiu mai explicita .

Cu statul cu piciorul dedesupt nu e nici o problema, le place asa.

Eu zic sa mergi si la un ortoped pediatru si vei primi mai multe recomandari. O echipa f. buna este la Budimex, iti este si aproape. Tot acolo mergem si noi la control saptamana viitoare. Iti trebuie trimitere de la MF.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetele!!!
Felicitari mamicilor care schimba prefixul!!! Stati linistite, nu e chiar asa rau, eu l-am schimbat de 2 ani si ma simt inca "verde"! parca mai verde decat la 20 de ani.

Si MULTI ANI SI MULTE LUNI ZMEILOR SI ZMEOAICELOR sarbatorite zilele astea!!

Am facut si noi petrecerea de 1 anisor, am avut 10 pitici invitati, a fost un dezmat total: au topait desculti prin curte, si-au turnat nisip in cap, ochi&gura, ne-au innebunit cu trompetelele si fluierele. Am stat cu inima cat un purice sa nu-mi "bucatzeasca" vreun geam cu mingile...etc.

Pe Matei l-a pupat deja o fetitza ...asa ca...pot sa spun ca...ne-am inceput viata sexuala?

Iar de pe tavitza a ales: carte, creioane colorate, stilou si cheia de la masina.
Nu vreau sa decodific aceste alegeri pt ca..daca i-as fi pus o masina in marime naturala pe tavitza, nici nu s-ar fi uitat la carte sau creioane.

El se crede demult mare sofer si mecanic auto, ii place f mult sa pipaie rotile si sa bage mana pe la sabotzi(asa mi-a zis barbate-meu, ca acolo ar fi sabotii.Noroc cu Matei ca altfel, n-as fi aflat niciodata ca masina mea are sabotzi)

Mergi la inceput

Am fost si noi astazi la control, Iulia are 9100 g si 74 cm la 1 an fara 2 zile, e supla . S-a nascut cu 3700 g si credeam ca la un an va depasi 10, dar nu a fost asa. Ea papa f. bine dar si consuma pe masura , e f. energica, nu sta locului deloc.

Ea e invatata cu stetoscopul meu si sta linistita la auscultat, chiar daca palavragea cu doctorita .

Marti facem vaccinul de 1 an si tot saptamana viitoare ii voi face niste analize complete si o coprocultura, ca sa ma asigur ca e totul ok cu ea. Am primit trimitere la Medlife si le facem gratuit.

Sa nu uit: si pe ea o ciupesc tantarii si i-am cumparat ieri gelul Zanza-No de la Chicco (26 ron, 75 ml).
Scrie pe el ca se poate folosi de la nastere, asa ca puteti lua. Eu am dat-o dupa baie numai pe partile neimbracate in pijamale si pe fatza, iar dimineata nu avea nici o ciupitura proaspata, deci are ceva efect.
Are un miros de roinita, lamaita, usor mentolat...

Iar pt. ciupituri mi-a zis dr. ca pot folosi Fenistil. Ea reactioneaza destul de urat la ciupituri, se fac mari si rosii, asa ca ii voi lua si din asta sa avem in casa.

Cam atat, m-am lungit o groaza. Suntem in pregatiri, azi am facut cumparaturile, maine voi gati si fac tortul. Abia asteptam .

O zi frumoasa in continuare!

Mergi la inceput