Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

RoxanaImi pare nespus de rau sa citesc ce ti se intampla.Cel mai mult m-a socat ca a dat in tine tu fiind insarcinata in 8 luni.Iar asta nu prea este de iertat.

Tu sti cel mai bine ce crezi ca este bine pentru tine si bebe , dar parera mea ( si o spun din experienta ) ai fi mai linistita singura decit cu el, cu scandaluri si reprosuri.Acum depinde de tine.
Eu sint tot in 8 luni si m-am despartit de tatal lui bb acum 1 luna si locuiesc singura ( dar nu a ridicat vreodata palma la mine).

Hai mai fetelor, nu stiu care ati spus ca sint tensiuni, or fi dar de aici pina la a da in ea mi se pare inuman.Nu-i convine ceva sa spuna ca deaia are gura.Barbatii astia sint niste .....Ce tot ii scuzati atit , auzi sa-i dea 2 palme si sa-i mai toarne si ceva in cap. Asta nu e tensiune e nebuneala ma scuzati.Daca acum nu rezista stresului cind o veni bb si or fi obositi ce ii face, strege cu ea pe jos sau cum.Dupa mine bataia nu are nici o scuza. Si daca a dat odata o sa mai dea si deacum in colo.

Iar cu divortul, daca depui dosarul acum s-ar putea abia prin sept -oct sa ai prima infatisare, pentru ca sint in vacanta avocatii. A mai spus cineva mai sus.

Doamne cu asemenea specimene de barbatii iti vine sa-ti ieie cimpii.

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
alina morostes, martha78, mini_me Il puteti simti pe bebe cum sughite astfel: in zona unde presupuneti ca e capul, daca pui mina pe burtica, se simte o miscare ritmica, ca o tresarire, uneori eu simteam ca o inimioara care bate mai rar... sper ca m-am facut inteleasa... eu asa simt... si e asa placut... uneori imi e mila de el...

Mirabelac, mersi de explicatii, voi fi atenta si eu sa vad daca simt cum sughite.

Roxana, imi pare rau de situatia in care te afli, sper sa se rezolve problema pana la urma.
Am o prietena intr-o situatie asemanatoare. A ramas insarcinata dupa vreo 6 ani in care nu ramasese deloc. In luna a 3-a de sarcina sotul a parasit-o pentru "alta", s-a mutat definitiv de acasa, o mai suna din cand in cand sa vada cum se simte si mergea cu ea de fiecare data la medic, la control. Ea a tot sperat si inca mai spera sa se intoarca. A nascut de 3 zile, e foarte deprimata,de cand a nascut nu se poate odihni deloc, nu poate dormi, stie ca ii va fi foarte greu singura cu copilul. Imi pare foarte rau de ea, macar de s-ar intoarce acum sotul ei acasa, ea ar fi de acord sa-l ierte si sa o ia de la inceput.
La spital o viziteaza zilnic, dar nu stiu ce are de gand...

Sper sa va impacati, asa cum zicea cineva, treceti peste orgolii si stati de vorba la modul cel mai serios.

Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxana, of, tensionata situatie! Ma rog sa luati o hotarare inteleapta, avantajoasa pentru ambele parti si pentru bebe.

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna burticilor!

Nu am intrat decat un pic pt a-ti raspunde tie Roxana. Restul fetelor ma scuzati dar am sa fug repede inapoi in pat...

Imi voi permite si eu sa iti dau un sfat pt ca te-am cunoscut atunci si stiu cat de frumos vorbeai de sotul tau, de nunta si de afectiunea lui fata de bebelina. Desi nu am trecut prin situatii din astea deoarece sotul meu este ff calm si chiar daca vreau nu prea am partener de cearta, am sa iti spun si parerea mea cu toate ca numai voi 2 cunoasteti situatia exacta.

Faptul ca a dat in tine este intr-adevar INADMISIBIL si el va trebui sa stie asta, mai ales acum...dar cred ca toate disensiunile astea au fost generate si de stresul cu casa asa cum ai spus. Erati obositi, tensionati, stresati si a fost suficent picul de cearta care sa umple paharul. Nu va grabiti sa luati o decizie pripita, in graba pe care sa o regretati mai tarziu...mai ales ca intre voi este iubire, tocmai aveti un nou camin, bebelina tot din dragoste este si este dorita, iar tu spui ca abia astepti sa ii spui :"ce faci iubire?"
Sincer NU cred ca vei fi mai linistita si mai bine... divortata si cu un bebelush ...dimpotriva. Nu lasa ambitia sau orgoliul de moment sa te determine sa iei vreo decizie pripita. Discutati la rece ...dupa ce se mai linistesc apele...si poate ca va veti cere iertare amandoi constientizand ca a fost o cearta ...un foc de paie...

DAR el trebuie sa stie ca a fost prima si ultima data cand a dat in tine si nu ii vei mai permite de acum incolo asa ceva.

Te pup si iti tin pumnii sa fie bine.

Itzy-Bitzy
29+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Roxana sa stii ca si eu am avut probleme si certuri cu sotul in mom in care am facut renovari in casa. Eram tare tensionati amandoi. Ba chiar am ajuns si la divort, cu ajutorul si al altor persoane (soacra si cumnata), chestii mai vechi care s-au tot adunat si au dat pe dinafara cumulat cu o a doua pierdere desarcina exact in timpul zugravitului. Pe langa toate astea, barbatii nu fac deloc fata la stres si cedeaza care mai de care in moduri diferite. Pentru una care a bagat divort si a umblat prin tribunale si a mai si cheltuit bani pe care nici acum nu a reusit sa ii dea inapoi, nu pot decat sa iti spun ca deocamdata sa ai rabdare si sa vezi ce se intampla. Eu nu stiam ca sunt gravida atunci si la mine decizia a venit mai usor, dar la tine situatia implica deja 3 persoane, desi vad ca marul discordiei a fost tot soacra, bata-le vina, ca imposibil sa nu fie ele prezente intr-o discutie dintre doi soti. Provoaca-l la o discutie, spune-i ca nu vei baga divort si ca daca el vrea sa bage acum nu mai tarziu, aminteste-i ca tie ti se cuvine mai mult din ce aveti impreuna si ca va trebui sa plateasca si pensie alimentara, ameninta-l ac nu il vei lasa sa viziteze copilul, expune-i toate lucrurile rele si intrea-ba-l pe unde umbla ca momentan sunteti casatoriti si ai acest drept. Spune-i sa plece din casa daca nu mai vrea sa aibe o rel cu tine, ca tu cu burta la gura nu poti pleca. Cere-i socoteala ptr orice, chiar si ptr bani, ptr ca momentan ai acest drept.
La mine faptul ca am ramas insarcinata intre timp a contat f mult si amandoi am lasat din orgolii de dragul acestui copil si desi sarcina a mers f greu cu multe probleme, crede-ma ca el le-a simtit carecumva accentuate si de mine. Stiu ca am fost un pic parsiva, dar am vrut sa aprecieze cate sacrificii am facut eu si la randul lui a inteles ca si el trebuie sa faca, asa ca multe lucruri de care nu se atingea in casa le face acum in conditiile in care eu nu am voie si nu am acceptat sa mai vina nici mama mea, atata timp cat a lui oricum nu venea si are si interdictie de a intra in casa mea.
Eu sper sa rezolvati situatia si sa treceti peste acest hop. Sincera sa fiu eu nu as mai accepta acum sa continuam cu zugraveala desi bebe nu va avea camera lui din cauza acestor tensiuni care apar in astfel de momente.
Bafta multa si tarie.

tanima 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Roxana Tu esti cea mai in masura sa iei decizia potrivita,daca il ierti sau nu, daca ii mai dai o sansa.
Il cunosti cel mai bine si sti ce fel de om este.

Poate eu sint mai orgolioasa si oricum la mine era alta situatie. Niciodata nu sti ce iti rezerva viata.

Pupici si sa auzim de bine

Felelor ca voi sinteti mai gospodine, stie cineva cum se fac clatitele cu brinza si smintina la cuptor?

monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Roxana, nu ma pricep in a da sfaturi insa eu iti spun ce as face eu: in primul rind nu cred ca problema voastra a fost incidentul respectiv, eu cred ca problema era mai veche si atunci ati rabufnit amindoi. Si noua ni se mai intimpla sa trecem cu vederea anumite probleme si cind ne "certam" de fapt o discutie mai aprinsa, o data pe luna cred, ne aducem aminte de toate si apoi se linistesc apele si uitam de toate... asta este stilul nostru...
Eu cred ca ar trebui amindoi sa stati la o discutie serioasa, sa lasati orgoliile la o parte, ca eu nu cred ca nu va mai iubiti, asa deodata...
Intr-adevar e un lucru f. urit ca te-a lovit, si mai ales acuma, insa eu sunt adepta a celei de a doua sanse (dar nu mai mult), dar asta numai tu poti hotari, ca il cunosti cel mai bine, trebuie sa pui - la rece - in balanta partile lui bune si cele rele in toata relatia voastra. E usor de spus "te-a lovit - divorteaza de el si gata" insa nu e chiar asa. Mai ales ca este si un bebe nevinovat la mijloc.
Eu as lasa sa treaca un timp, citeva zile, si apoi as sta la discutie cu el, dar cel mai important lucru: LASATI ORGOLIILE LA O PARTE.
Sper din tot sufletul sa rezolvati problema cit mai bine pt. voi si pt. bebe.

Mirabela 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna burticutze! Roxana imi pare rau pentru tine, nespus de tare, si sper sa se rezolve situatia pozitiv si sa va bucurati amandoi de bebit. In legatura cu vizitele am crezut ca am doar eu o perioada mai ciudata si nu am chef sa vad pe minemi. De la munca direct acasa vin, si in fiecare dimineata imi fac planuri sa ma duc pe undeva dar mai tarziu nu mai am chef de absolut nimic. Si sunteti niste fericite cele care va sar in ajutor sotul sau ca puteti sa va plangeti lui. De la 2 luni de sarcina a fost nevoit sa plece, pentru bani mai ales ca vine bebe. Nimeni nu pleaca de placere si le inteleg pe viitoarele mamici. E greu sa nu ai cui sa te plangi, mai ales ca e o distanta de 10000 de km intre noi. Dar trebuie sa fim tari iar bebitu nostru ( deocamdata baietel) sa fie sanatos.

30+

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Acum ne-am "repatriat" si noi, si dupa dusul de rigoare am venit sa recuperez ce ati scris voi....ca vad ca nu ati somat!

Roxana nasol! Si eu sunt de parere sa discuti clar cu sotul tau, si sa va ganditi bine ce aveti de gand sa faceti....acum nu mai e vorba doar de tine si de el...acum mai e inca un sufletel nevinovat intre voi....care ar trebui sa va uneasca!
Va tin pumnii sa va vina la amandoi mintea la cap{cum se zice} si sa mergeti inainte tot impreuna cum ati inceput, dar sa va si intelegeti si sa va iubiti!

Despre noi: a fost ok la tara, goanga s-a jucat cu verisoarele lui(3) toata ziua, s-a balacit intr-o piscina gonflabila dar numai cu mainile, si a umblat numai in tricou si-n putza goala pe acolo....

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetelor cum pot sa atasez si eu niste poze? Am contul pe yahoo photo dar mai departe nu mai stiu.
30+

nicol

Mergi la inceput