Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata fetelor!(la amiaza!!!)
acum v-am citit si eu,vad ca in week-end miscarea e mai slaba aici pe forum.Eu sint singura de o saptamina ,marti se intoarce sotul meu,dar am profitat din plin de aceste clipe de liniste,cum spuneati si voi,nu prea am chef de nimeni,nu mai am energie pt a fii o gazda draguta.Mai ales ca trebuie sa stau in pat.
Apropo de pofte,mie imi e tare pofta acum de pepene galben si rosu,combinate in salata.Prietena mea draguta merge pt mine in piata si imi aduce ,abia astept sa se intoarca.
Si eu il simt pe bb cum sughite,percep niste miscari ritmice,in acelasi loc.Dar eu simt destul de des lucru asta,si banuiesc eu ca sint sughituri.Dar simt de ceva timp,fiind a doua sarcina,de pe la 4 luni jumatate.
Va pup

Adina 22+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Va invidiez. Noroc ca nu am pofte. Trimiteti-mi si mie un tatic.

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Katia, ce fericita esti cu asa un tati de bebe Si eu pana ieri credeam ca traiesc aceeasi fericire... Din pacate se pare ca nu este asa.

Fetelor, vreau sa va povestesc prin ce trec. Perioada care ar trebui sa fie cea mai fericita din viata mea s-a transformat brusc intr-una cu evenimente care nu isi au rostul.

Nu stiu daca va amintiti, eu sunt cea care la inceputuri va spuneam ca ne-am luat apartament, ca incercam sa-l mobilam, ca il zugraveam, ma plangeam ca e multa treaba de facut. In aceasta perioada, din cauza stresului si a lipsei continue de bani (iti trebuie enorm de multi daca o iei de la zero cu cumpararea si amenajarea unui apartament) am avut nu o data conflicte cu sotul meu. Conflicte banale, pe culoarea peretilor, pe ce mobila luam, stupiditati de-astea. Ieri am fost sa mai luam un corp de bucatarie, l-am luat, ne-am chinuit cu el. De la 10 dimineata pana la 4 dupa-amiaza ne-am tot muncit la corp. Obosita, abia asteptam sa mananc ceva si sa ma intind. Aveam niste ramasite de peste si 3 ardei umpluti (ardeii erau de la soacra-mea). Le-am incalzit pe toate. Dupa peste, sotul meu s-a luat de mine ca de ce am incalzit 3 ardei, ca el nu mananca decat unul si nu crede ca eu pot sa mananc mai mult. Mi-a facut teoria chibritului, ca mi-e lene si nu am pus in farfurie doar 2 ardei (ii incalzeam la microunde). O tampenie, ii tot spuneam ca nu am chef si ca vreau sa mananc linistita, dar el continua sa ma invinovateasca ca se va strica un ardei de la mama lui, ca l-am incalzit eu. I-am spus ca daca continua ii arunc toti ardeii in fata, lucru pe care l-am facut. Nu ma mandresc cu asta, dar eram asa obosita si nervoasa ca nu m-am putut abtine. Partea cea mai urata a povestii acum urmeaza: mi-a dat 2 palme peste cap de am vazut stele verzi. Nu a mai facut niciodata asa ceva si m-a socat. Este un om foarte respectabil, daca as spune cunoscutilor ar zice ca inventez. Nu ar putea el face asa ceva. Dar a facut-o. Eu sunt in luna a opta si el a facut-o. Dupa care s-a dus la baie, s-a intors si mi-a turnat tot ce mai era pe masa in cap (bere, apa, smantana). Nu am reactionat in nici un fel, deja ma vedeam trantita pe jos si mi-era teama sa nu-i faca vreun rau bebelusei. Dupa care a mai venit o data la bucatarie si a zis ca vrea sa divortam. Ca noi nu avem nimic in comun unul cu celalalt si e mai bine s-o facem acum.

Mi-e foarte greu sa va spun toate astea, dar nu ma pot preface ca sunt bine cand eu trec prin ce trec. Ieri am plecat la niste prieteni, cand m-am intors acasa nu am discutat nimic cu el. Nasa noastra m-a sfatuit sa trec peste mandrie si orgoliu si sa-l provoc la o discutie, sa nu ramana totul asa. Asta am facut de dimineata. Si raspunsul lui a fost: nu vreau sa divortam acum, sa se nasca copilul, sa mai stam un an impreuna dar fara a avea nici cea mai mica urma de relatie, intre timp pretul apartamentului va creste si dupa divortam. Dormim in paturi separate dar sa ma ajute sa trec peste primul an cu copilul. Va vine sa credeti? I-am spus ca acesta varianta nu poate fi pusa in discutie din punctul meu de vedere si ca, daca el este hotarat sa divorteze, o poate face acum, eu nu voi sta cu el un an, ma descurc mai bine singura decat cu un barbat strain in casa mea. El o tinea pe a lui ca va divorta peste un an, in timpul asta noi fiind doi straini care locuiesc in aceeasi casa. Asa incat i-am spus ca voi inainta eu divort in aceste conditii si ca sper ca totul sa se termine cat mai repede.

Fetelor, asta inseamna ca in lunile urmatoare, in loc sa fac cumparaturi pentru bebe si sa astept cel mai frumos moment din viata mea, voi sta prin tribunale si pe la avocati. Nici nu vreau sa ma gandesc. Nici nu mai am lacrimi sa plang. Nu stiu cum ii voi spune mamei. Incerc sa ma pastrez calma pentru bebe dar nu prea imi reuseste.

O sa spuneti ca isi va da seama ca a gresit si ca va face tot posibilul sa indrepte greseala. Nu-l cunoasteti, cand crede ceva nimeni nu-i schimba parerea. Nu pot sa cred ca este adevarat ce mi se intampla. In plus, mi-e teama ca va vrea o reconciliere si va spune ca a gresit doar ca sa fie alaturi de copil o perioada.

Credeti-ma, am avut si noi suisuri si coborasuri, nu suntem cuplul perfect, dar eu chiar am crezut in dragostea noastra si chiar l-am iubit mult. Acum nu am decat un mare gol in suflet. Nu stiu unde a plecat, nu e acasa, nu stiu cand se intoarce. Imi tot vine sa-l sun si sa-i spun "ce faci, iubire?".

Imi pare rau ca va stric buna dispozitie de weekend

va pup
Roxana, +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Roxana, crede-ma ca mi-au dat lacrimile in timp ce am citit mesajul tau. Imi pare atat de rau ca treci prin asa o situatie, acum cand ar fi trebuit sa ai liniste.
Fetelor, barbatii astia au luat-o razna rau de tot. Eu v-am mai povestit ca nasa mea e in divort din cauza ca sotul ei si-a gasit o amanta in timp ce ea era insarcinata. Bebelina lor nici n-a facut un an, e o intreaga tragedie. Suferinta, reprosuri, mediu neadecvat cresterii copilului. Ieri, vorbind cu nasa, mi-a povestit de una din prietenele ei care are un baietel de 8luni, ca divorteaza, tot din cauza sotului care are nu stiu ce pitici pe creier. Acum, aflu despre o alta problema in casnicie inainte de venirea bebelusului pe lume.
Eu am tras o concluzie. Barbatii, unii dintre ei, nu sunt suficient de maturi sa inteleaga ce inseamna venirea pe lume a unui copil, constientizarea facandu-se aproape de nastere, moment ce ii face sa intre intr-un fel de stare de soc, ce determina comportamentul asta imprevizibil si egoist.
Roxy, sunt cu sufletul alaturi de tine. Poate este doar o criza existentiala a sotului tau si apoi se va rezolva totul. Sper din tot sufletul ca totul sa fie bine, iar bb sa creasca intr-o familie iubitoare, dar daca acest lucru nu se va intampla, atunci mai bine separat. Eu am crescut intr-o familie dezbinata si am suferit f mult. Parintii mei se invinovateau unul pe altul pentru esecul casniciei lor apoi fiecare si-a refacut viata, insa eu am suferit enorm. Si acum ma intreb uneori ce s-a intamplat de fapt in familia mea.

putzuruca 27+ cu Andreea-Maria

http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

ROXANA, e cumplit... nu-mi vine sa cred. Cand ai scris tu ca v-ati luat apartament, si cu cate sacrificii, mi-am amintit de inceputurile mele si ale sotului meu, si am zambit, pentru ca, desi greutati sunt o multime, e cuibul vostru. Sfaturi se pot da multe, dar noi nu-l cunoastem pe sotul tau, si nici pe tine asa de bine, iar de relatia voastra impreuna, nu mai vorbesc, dar ceea ce pot sa afirm cu tarie este ca nu i-as ierta pentru nimik in lume, si nici nu e bine, pentru ca se va repeta, faptul ca a ridicat mana asupra ta, si mai ales acum, cand esti insarcinata. Daca acum a facut asta, cu timpul, nimik si nimeni nu-l va mai opri. Dar daca vrei sa mai incerci sa fii cu el, eu, in locul tau, ca sa elimin oricew suspiciune, de orice gen: cum ca ar sta pentru copil, etc, as divorta si as sta cu el asa, fara acte, ca de fapt nu astea ne tin, si nu asta conteaza cel mai mult. Ma rog la Dumnezeu sa-ti aduca liniste in suflet, atat cat se poate, pentru copilul pe care il astepti, si intra aici si stam de vorba cu tine, ori de cate ori ai nevoie, pentru ca vei avea, si va urma o perioada urata si dureroasa. Legat de divort, intreaba-ti avocatul daca poti sa nu te prezinti la proces, mai ales ca esti in situatia in care esti, sau macar sa te prezinti cat mai putin. Te , si ai grija de tine.

30+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Roxana, nu te grabii sa iei decizii acum, asteapta sa se linisteasca apele si dupa aceea hotarati de comun acord ce sa faceti.
Amandoi treceti printr-o perioada dificila, si trebuie sa fiti mai toleranti unul cu altul.
Din cate ne-ai povestit trag concluzia ca poate fi doar un foc de paie si e bine sa mai astepti sa vezi ce se intampla.
Daca nu are pe altcineva nu cred ca ai de ce sa iti faci griji si sa te gandesti la divort. Sotii se ameninta frecvent intre ei cu divortul dar asta nu inseamna ca si pun in practica.
Mai lasa-l cateva zile sa isi limpezeasca gandurile si dupa aceea o sa vedeti voi.
Pana atunci concentreaza-te asupra bebelui si ai grija sa nu pateasca nimic, el e cel mai important.
Capul sus!

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

ONUTZ, aceleasi senzatii le am si eu acum, as vrea sa-l vad mai repede pe bb afara desi sunt constienta ca ii e mai bine in burtica..nu stiu sper sa imi revin si sa nu mai gandesc asa, ca am luat-o razna
MINI ME, sper sa treaca repede diareea
MONICA si mie imi e greu la absolut orice fac, nu mi-e bine nici in pat prea mult, nici pe scaun, iar cand merg parca ma apasa ceva acolo jos si ma misc ca o baba
MIRABELAC, merci de informatii, inseamna ca si bb-le meu a sughitat ca am simtit acele miscari ritmice chiar si aseara si nu stiam ce face pe acolo

Martha 31 weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Roxana, imi pare rau ca relatia voastra a luat o astfel de intorsatura , sper doar ca tensiunea care e acum intre voi sa fie doar o situatie de moment si ceea ce a facut sotul tau sa nu se mai repete
Nu stiu ce ar fi mai bine sa faci acum, stiu ca mie daca mi s-ar fi intamplat, m-ar durea cumplit o astfel de reactie necontrolata venita din partea lui, mai ales acum insarcinata, in aceasta perioada speciala din viata noastra
Sper ca veti gasi cumva calea spre impacare si veti trece peste acest moment de criza..te pup si ai grija de tine si de bb!

Martha 31 weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Roxana super urata situatia in care te afli. M-as incumeta s afac supozitii si sa-ti dau sfaturi, dar ma abtin in primul rand pentru ca sunt convinsa ca problemele voastre sunt muuuult mai vechi si mai adanci dacat ti-ai imaginat tu. Probabil focusata pe sarcina si evolutia ei ti-au scapat din vedere anumite aspecte sau semne.
Ce vroiam sa-ti spun insa sunt urmatoarele lucruri:
1. Primul an cu bebe acasa este crancen de greu, asa ca poate, zic si eu, e mai bine sa accepti si ajutorul si prezenta sotului tau, chiar daca relatiile dintre voi nu mai sunt intime. Pe de alta parte, indiferent ce ar zice x sau y si el are aceleasi drepturi fata de copilul ce se va naste si probabil ca-si doreste nu numai sa te ajute pe tine ci si sa fie aproape de copil. Sunt ferm convinsa ca ce am spus mai inainte va electrocuta asistenta.
2. In ceea ce priveste initiarea divortului acum, de catre tine, ar trebui sa cunosti urmatoarele aspecte:
a) vacanta judecatoreasca dureaza pana la 1 septembrie, ceea ce inseamna ca pana atunci nici o actiune de divort nu numai ca nu se judecaŽ, dar nici nu primeste termen de judecata,
b) cererea de desfacere a casatoriei este considerata ca fiind una strict personala astfel ca prezenta ta la fiecare termen de judecata este obligatorie. Un avocat te poate asista dar nu te poate reprezenta. daca lipsesti nejustificat la un termen de judecata cererea ta se respinge ca nesustinuta.

Tot ce pot sa-ti mai spun este....curaj...putere...cumpatare in luarea unei decizii...zile mai bune!!!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna burtici!
Ma amuzam vazand cat de ati fost cu toate ca e wknd.
Ma distram cu sughitul si poftele de zmeura si placinte si...
Imi pare extrem de bine ca am intract pe acest forum si ca pot discuta cu voi...

Roxana, stiu ca te simti ciudat impartasindu-ti cele mai intime ganduri aici, dar sa stii ca suntem impreuna si chiar daca nu-ti putem rezolva problemele vom fi langa tine cu un gand frumos si o sugestie venita din inima.
Eu nu stiu ce fel de relatie ai avut cu sotul tau, dar cred ca nici o femeie din lumea asta- cu atat mai putin una insarcinata, nu merita un astfel de 'tratament'
sSi mai cred ca nimic nu e intamplator pe lumea asta! Un copil e un semn divin ca Dumnezeu te iubeste si daca ti l-a dat iti va aduce foarte multa fericire si implinire in suflet.
Gandeste-te daca vrei ca cineva sau ceva sa-ti strice aceasta fericire! Mai sunt mamici singure care-si asteapta si cresc singure copiii-nu spun ca ar fi usor dar se descurca cu gartie si multa daruire (Nokia si Monique-daca gresesc)
Daca te putem ajuta cu ceva, orice, te rog sa ne spui.

28+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput